Euro 2020 karsinnat: Suomi - Liechtenstein pe 15.11.2019

Suomi saa vastaansa Liechtensteinin ja voitolla Huuhkajat menee kisoihin! Tekeekö Pukki maalin tässä pelissä? Suomi ottelun voittaa, mutta millä lukemilla? Katso kertoimet peliin ja lyö vetoa!
Euro 2020 karsinnat: Suomi - Liechtenstein
Marraskuu 15,2019
19:00

Euro 2020 karsinnat: Suomi – Liechtenstein, Huuhkajat voittoon!

Jalkapallon EM 2020 kisat lähestyvät ja Suomi on nyt lähempänä kuin koskaan päästä itse kisoihin. Kertoimet Suomen kisapaikkaan ovat jo melkoisen pienet, mutta aina on olemassa mahdollisuus ettei Suomi kisoissa pelaakaan. Kaikki on vielä täysin omissa käsissä ja tietenkin jaloissa, Liechtensteinia vastaan taitaa riittää tasapelikin ja Kreikkaakin vastaan saadaan hävitä pystyyn jotta kisoihin mennään.

Parhaat veikkauskampanjat Suomi – Liechtenstein otteluun!

Coolbet avausmaali-skaba: Tee oma veikkaus ja ->  VOITA matka EURO 2020-kisoihin!

Nordicbet: Tehostettu kerroin – Suomi voittaa väh. kolmella maalilla 1.57 → 2.00

Suomen voitolle 50.00 HUIPPUKERROIN Liechtensteinia vastaan!

Älä myöskään unohda Olybet vedonlyöntisivuston upeaa tarjousta -> 25 euron riskitön Live-veto otteluun Suomi – Liechtenstein. Nyt kannattaa takoa kunnon massit samalla kun Suomi nousee voittoon ja EURO2020 -kisoihin!

Olybet 25€ riskitön live-veto Suomi - Liechtenstein Veikkaus Vedonlyönti

Ja tämäkin sillä edellytyksellä, että pahimmat vastustajat, Bosnia ja Armenia voittaisivat molemmat ottelunsa. Ja kirsikkana kakussa, molemmat pelaavat vielä suurmaa Italiaa vastaan – se kun ei halua taatusti hävitä näissä karsinnoissa peliäkään. Jäljellä olevat ottelut ovat:

15.11.
Suomi – Liechtenstein
Armenia – Kreikka
Bosnia-H – Italia

18.11.
Liechtenstein – Bosnia-H
Italia – Armenia
Kreikka – Suomi

Suomi-LIECHTENSTEIN--Euro-karsinnat-15-11

Suomi – Liechtenstein – katso ottelu ilmaiseksi Neloselta!

Marraskuun alussa tuli tieto että Suomi – Liechtenstein ottelu tullaan näyttämään kaikelle kansalle Neloselta. Nelosen lisäksi ottelun voi katsoa siis myös Ruutu+ palvelun kautta. Kaikki Huuhkajat-pelithän ovat tulleet ilmaisina livestream-lähetyksinä Viasatin ja Viaplayn ilmaiskanava Viafreen kautta.

Useammassa kaupungissa puuhataan myös jättinäyttöjä turuille ja toreille, joten kansanjuhlaa lienee odotettavissa perjantaina 15.11.2019 kun kaiken järjen mukaan Suomi tulee varmistamaan kautta aikojen ensimmäisen EM-kisapaikan! Missä sinä katsot Suomi – Liechtenstein ottelua?

Seuraa ottelun megalomaanista ennakkostudiota kello 16:00 alkaen Viasta / Viaplay kanavilta ja vietä tämä uskomaton ilta Huuhkajien kanssa. Tässä se on, nyt se tulee – Suomi menee EURO2020 kisoihin!

Suomi – Liechtenstein kertoimet ja vedonlyönti

Eipä nuolaista vielä ennen kuin tipahtaa. Toki kertoimet ja kaikki muutkin ennakoivat asiat ovat tässä ottelussa Suomen puolella ja todennäköistä Suomen voitto on. Tämäkin ottelu pitää kuitenkin pelata ja se voitto ottaa, jotta se homma todellakin varmistuu. Ja varmistuuhan se, siihen on iso luottamus!

Alustavat kertoimet otteluun ovat 1.03 – 18.00 – 36.00, joten melkoisen ylivoimainen suosikki Suomi on tähän peliin. Päivitämme tähän osioon kuumimmat kertoimet peliin, samoin kerromme kampanjoista joita vedonlyöntiyhtiöt Suomi – Liechtenstein otteluun tarjoavat!

Suomi – Liechtenstein kokoonpanot

Kokoonpanoja on mahdoton vielä sanoa tarkalleen, mutta kokoonpanojen runko löytynee vahvasti kyllä edellisistä otteluista. Huuhkajat kokoonpano Armenia -ottelussa oli avauksessa seuraava:

Hradecky – Uronen, Väisänen, Toivio, Raitala – Lappalainen – Kamara – Kauko, Lod – Jensen – Pukki

Loukkaantumisia tulee ja menee ja edellisessä ottelussa ”varamiehet” paikkasivat erinomaisesti poissaolijoita. Tämä jos mikä on positiivinen juttu tulevia pelejä ajatellen, vahva kokoonpano tarvitaan myös Liechtensteinia vastaan. Vaihdosta tullut Joel Pohjanpalo oli todella pirteä, pitkä loukkaantuminen alla ja huima peli! Mitä peli onkaan sitten marraskuussa?

Tekeekö Teemu Pukki maalin? Minkälaiset juhlat on luvassa Telia 5G areenalla ottelun jälkeen? Suomella on nyt kaikkien aikojen mahdollisuus lunastaa jatkopaikka EURO 2020 kisoihin, joten katso ottelu livenä Viafree -palvelun kautta, katso kertoimet vedonlyöntisivuilta ja lyö vetoa!

Markku Kanerva ilmoitti 6.11. seuraavat pelaajat tähän tuplaotteluun:

Maalivahdit:

Lukas Hradecky, Jesse Joronen, Anssi Jaakkola

Puolustajat:

Joona Toivio, Paulus Arajuuri, Sauli Väisänen, Leo Väisänen, Juha Pirinen, Jukka Raitala

Keskikenttä ja hyökkäys:

Jasse Tuominen, Fredrik Jensen, Robert Taylor, Teemu Pukki, Joni Kauko, Tim Sparv, Robin Lod, Glen Kamara, Thomas Lam, Rasmus Schüller, Simon Skrabb, Pyry Soiri, Joel Pohjanpalo

Mitkä pelaajat Markku Kanerva pistää kentälle Liechtensteinia vastaan? Kuka pääsee niittaamaan Suomen lopullisesti EM kisoihin?

Suomi EM 2020 kisoihin?

Missä mennään nyt? Kaksi ottelua ja kuusi pistettä per joukkue jaossa!

 • 23.3. Italia–Suomi 2-0
 • 26.3. Armenia–Suomi 0-2
 • 8.6. Suomi–Bosnia 2-0
 • 11.6. Liechtenstein–Suomi 0-2
 • 5.9. Suomi–Kreikka 1-0
 • 8.9. Suomi–Italia 1-2
 • 12.10. Bosnia–Suomi 4-1
 • 15.10. Suomi–Armenia 3-0
 • 15.11. Suomi–Liechtenstein x-x
 • 18.11. Kreikka–Suomi x-x
Vinkkicast JaksoSisältöFiidi
Vinkkicast 01/02/2020 Hattutemppuja ja harakoita valioliigassa Castissa #valioliiga:n otteluita 1-2. helmikuuta, 2020. Mukana Bournemouth - Aston Villa, West Ham - Brighton, Newcastle - Norwich sekä Burnley - Arsena

Suomi on todella lähellä kisapaikkaa...

...mutta sen varmistamiseen tästä ottelusta vaaditaan voitto. Jos muut joukkueet (Armenia ja Bosnia-H) pupeltavat omissa otteluissa, tappiokin riittää. Toki voittohan me tästä otetaan ja komea sellainen. Tulosvetoon 2,3,4 - 0,1?

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

 • Pelisivusto
 • Nappula
 • Bonus
 • Arvio
 • Tietoja