Euro U21 välierä 27.6.2019, Romania on kisojen suurin yllättäjä

Alle 21-vuotiaitten EM-kisojen suosikki Englanti jäi alkulohkoon. Saksa on suurin mestarisuosikki, ja Romania on ollut ykkösyllättäjä.
U21 Euro välierät
Kesäkuu 27,2019
19:00 / 22:00

Alle 21-vuotiaittten EM-turnauksessa semifinaaleissa pelaavat Saksa ja Romania sekä Espanja ja Ranska.

YLE AREENA KLO.18.50 SAKSA – ROMANIA
YLE AREENA KLO.21.50 ESPANJA – RANSKA

Ennen välieriä Saksa on suurin suosikki mestariksi. Sen mestaruuskerroin on Coolbetilla 2.80. Kakkossuosikki on Espanja, jolle Coolbet antaa kertoimeksi 3.35.

Saksa on suursuosikki Romaniaa vastaan. Unibetilla kertoimet ovat 1.48 – 4.75 – 6.15. Kumpikin joukkueista voitti kaksi ensimmäistä otteluaan ja pelasi sitten kolmannen tasan. Saksa aloitti turnauksen voittamalla Tanskan 3-1. Seuraavassa ottelussa Serbia meni nurin murskalukemin 6-1, ja viimeisessa Saksa pelaili Itävallan kanssa 1-1.

Romania on ollut kisojen yllätys. Sillä on hyvin pitkästä aikaa kasvamassa kova sukupolvi jalkapalloilijoita. Avausottelussaan Romania voitti Kroatian 4-1. Seuraavassa meni nurin yksi turnauksen ennakkosuosikeista Englanti 4-2. Alkulohkon päätösottelussa Romania pelaili Ranskan kanssa maalittoman tasurin.

Saksan ja Romanian kohdalla silmiinpistävää on se, että kumpikin joukkue on tehnyt paljon maaleja. Saksa on vielä joka ottelussaan päästänyt ainakin yhden kassin.

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Nuori Hagi – uusi Karpaattien kuningas

Romania on pelannut kaikki ottelunsa tähän mennessä iltapäiväaikaan, jolloin Italiassa on kuuma. Joukkue ei ole juurikaan pystynyt lepuuttamaan avainpelaajiaan, joten rasitusta alkaa jo olla. Romaniakaan ei ole ollut häävi puolustamaan, sen vahvuudet ovat selvästi kärkipäässä. Joukkueessa on tuulahdus vanhoilta hyviltä ajoilta. Kymppipaikalla pelaa takavuosien legendan, Karpaattien Maradonan Gheorghe Hagin poika Ianis Hagi. Nuori-Hagi on tehnyt turnauksessa jo kaksi maalia.

Saksa on alle 21-vuotiaitten puolustava mestari. Senkin ryhmästä löytyy luonnollisesti jo Bundesliigassa paikkansa ottaneita pelaajia. Esimerkiksi Augsburgin keskikentän Marco Richter on tehnyt EM-turnauksessa jo kolme maalia ja Freiburgin kärkimies Gian-Luca Waldschmidt on tehnyt jo viisi turnausmaalia.

Espanjan ja Ranskan ottelu on vetomarkkinoiden mukaan etukäteen paljon tasaväkisempi. Espanja on suosikki. Sen voittokerroin on Unibetilla 2.20.

Espanja hävsi turnauksen avausottelussaan isäntämaa Italialle 1-3, mutta sen jälkeen meno parani. Ensin Belgia meni nurin 2-1 ja lopuksi Puola 5-0.

Ranska voitti ensin Englannin 2-1 ja sitten Kroatian 1-0. Viimeisessä lohko-ottelussa Ranska pelasi Romanian kanssa maalittoman tasapelin.

Kokoonpanoissa tuttuja kärkiliigoista

Espanja ja Ranska pelaavat alle 21-vuotiaissa aikalailla samalla tavalla, mihin maiden miesten maajoukkueetkin ovat pelinsä perustaneet. Ranska on suoraviivainen ja nopea, ja Espanja haluaa ottaa pallokontrollin itselleen.

Ranskan puolustus on ollut turnauksessa hivenen Espanjaa parempi. Espanjan kolme päästettyä maalia Italiaa vastaan näytti jo siltä, että Espanja ei tule menemään pitkälle. Ranska on päästänyt vain yhden maalin, ja sen teki yksi turnauksen suurimmista suosikeista Englanti.

Ranska ja Espanja ovat luonnollisesti myös täynnä pelaajia, jotka ovat jo päässeet pitkälle seurojensa ykkösjoukkueissa. Ranskan Dembele teki Ranskan liigassa Lyonille 15 maalia ja puolustuksen Konate on Bundesliigan Leipzigin avainpelaajia.

Espanjasta voi nostaa esille vaikka Real Sociedadin hyökkäävän keskikenttäpelaajan Oyarzabalin sekä Real Madridin Dani Ceballosin.

Saksan mahdollinen avaus: Nubel, Henrichs, Baumgartl, Tah, Klostermann, Eggestein, Maier, Oztunali, Dahoud, Richter, Waldscmidt

Romanian mahdollinen avaus: Radu, Manea, Nedelcearu, Pascanu, Stefan, Baluta, Cicaldau, Man, Hagi, Ivan, Puscas

Espanjan mahdollinen avaus: Sivera, Caricol, Mere, Nunez, Aguirregabiria, Roca, Ruiz, Fornals, Ceballos, Olmo, Oyarzabal

Ranskan mahdollinen avaus: Bernardoni, Dagba, Konate, Upamecano, Ballo Toure, Reine-Adelaide, Tousart, Aouar, Ikone, Dembele, Bamba

 

Romania ei ole ollut kentällä kovinkaan paljon Saksaa heikompi. Saksan voittokerroin 1.48 on varmasti liian vähän. Romania +1 asian handicap on varmasti hyvä veto. Jos Saksa voittaa 90 minuutin aikana yhdellä maalilla, niin sitten panos palautetaan. Ranskan voitto Englannista turnauksen alussa oli kaikin puolin vakuuttava esitys. Ranskaa ei oikein voi pitää altavastaajana Espanjaa vastaan. Sen jatkopaikasta saa Unibetilta kertoimeksi 2.20, ja sen voi hyvin laittaa vetokupongille.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä