Euro2020 – EM-karsinnat: Hollanti - Saksa sunnuntai 24.3.2019 kello 21:45

Sunnuntain ehdottomasti kuumin futiskamppailu pelataan Hollannissa, kun kaksi äärimmäisessä viha-rakkaussuhteessa elävää maajoukkuetta, Hollanti sekä Saksa, kohtaavat toisensa Amsterdamin Johan Cruijff Areenalla. Ottelusta odotetaan ennakkoon tasaista. Kotijoukkue Hollannin tarjotaan peliyhtiö Unibetilla piirun verran pienempiä kertoimia numeroin 2.50 – 3.60 – 2.85, miten sinä uskot ottelun päättyvän?
EURO2020 EM-karsinnat
Euro2020 – EM-karsinnat: Hollanti - Saksa
Maaliskuu 24,2019
21:45

Euro2020 – EM-karsinnat: Hollanti – Saksa, C-lohkon jättiläisten kamppailu

EM-karsintalohko C on ennakkoon kahden kauppa. Hollannin ja Saksan odotetaan jatkavan kohti arvokisoja Viron, Valko-Venäjän ja Pohjois – Irlannin jäädessä nuolemaan näppejään. Joukkueista viimeiseksi mainittu kuitenkin kyttää tilaisuutta yllätykseen jonka vuoksi suurmaiden keskinäisellä lopputuloksella on valtavasti merkitystä jo karsintojen alkaessa.

Ei ole ihme, että Hollanti on nostettu otteluun hienoiseksi ennakkosuosikiksi. Hollannin maajoukkue on rämpinyt kahdet erilliset arvokisakarsinnat, jonka vuoksi nuorennusleikkauksen läpi käyneessä joukkueessa on nyt henki päällä. Lisäksi Hollanti pääsee otteluun allaan jo yksi ottelu Valko-Venäjää vastaan ja kuten tiedämme Saksan päävalmentaja Joachim Löwillä ei ole tällä hetkellä homma täysin balanssissa. Saksa lähtee huippuotteluun radikaalisti uudistuneella kokoonpanolla jolla ei ole takaan satoja yhteisiä otteluita kuten aiemmin futista dominoineella Löwin ryhmittymällä. Unibetin kotivoitolle tarjoama kerroin 2.50 on siis kieltämättä todella houkutteleva kohde, samoin kuin Hollannin 1. puoliajan voitto, kerroin 2.95 ja Hollannin toisen puoliajan voittoa, kerroin 2.70.

Hollanti saattaa lähteä otteluun seuraavalla kokoonpanolla:

Jasper Cillessen –  Daley Blind,  Matthjis De Ligt, Virgil van Dijk, Patrick van Aalholt – Tonny Vilhena, Luuk de Jong, Davy Propper, Georginino Wijnaldum – Memphis Depay, Stefan de Vrij.

Tässä mistä valita:

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Saksan pakka sekaisin

Saksa on uudessa tilanteessa. Voittamaan tottunut maajoukkue ei onnistunut viime kesän maailmanmestaruuskilpailuissa ja monet odottivat, että maajoukkueen pitkäaikainen luotsi Joachim Löw saa etsiä uuden työpaikan. Toisin kuitenkin kävi, Löw ei saanut kenkää vaan sen sijaan maajoukkueesta saivat potkut sellaiset kokeneet sotaratsut kuin Thomas Muller, Matts Hummels ja Jerome Boateng. Löw yritti viime MM-kisoissa tuoda yhteen sekä nuoret että vanhat pelaajat ja epäonnistuneiden kisojen jälkeen mies vannoin vanhan kaartiin nimiin. Nyt yhtäkkiä tilanne ennen EM-karsintoja kuitenkin muuttui. Saneleeko joku muu Löwille mitä pitää tehdä, vaikka onko miehen ote lipsumassa?

Nuorennusleikkaus on perusteltavissa ja Saksalla on siihen varaa koska maa on voittanut lähihistoriassa muun muassa alle 21 – vuotiaiden EM-kisat sekä Confederations cupin. Olisiko muutosten tuulten pitänyt kuitenkin jo puhaltaa jo aiemmin eikä juuri karsintojen kynnyksellä. Veikkauksemme on että vähän aikaan yhdessä pelannut nippu ei ole vielä niin tiiviisti yhteen hitsautunut kuin esimerkiksi tämän päivän Hollannin joka on vienyt muutosta lävitse toista vuotta.

Saksan mahdollinen avauskokoonpano:

Manuel Neur – Leroy Sane, Nico Schulz, Niklas Starks, Julian Brandt, Ilkay Gundogan, Niklas Sule, Joshua Kimmich, Matthias Ginter, Marco Reus, Marcel Halstenberg.

Tässä koko Saksan karsintamiehistö: 

Kotivoitto kiikarissa

UEFA Nations Leaguen pelit ovat sujuneet Hollannilta mukavasti ja edellinen kamppailu Saksaa vastaan päättyi lukemin 2 -2, sitä ennen joukkue nisti Saksalta kotona päänahan lukemin 3 - 0. Odotamme ottelusta Hollanin voittoa, mutt myös maalidotukset ovat korkealla. Yli 2,5 maalin kamppailulle saa Unibetilta kertoimen 1.72.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä