Euro2020 – EM-karsinnat: Hollanti - Valko-Venäjä 21.3.2019 kello 21:45

Jalkapallon suurmaa tai ainakin entinen sellainen, Hollanti, aloittaa omat EURO2020 -karsinnat ottelulla Valko-Venäjää vastaan. Kertoimet peliin paljastavat Hollannin olevan niin iso suokikki että kertoimet ovat minimaaliset. Joten miten pelimerkit kannattaa tässä pelissä laittaa? Tekeekö Hollanti maaleja molemmilla puoliajoilla?
EURO2020 EM-karsinnat
Euro2020 – EM-karsinnat: Hollanti - Valko-Venäjä
Maaliskuu 21,2019
21:45

Euro2020 – EM-karsinnat: Hollanti – Valko-Venäjä, vieraat ensimmäinen este Oranjen tiellä arvokisoihin

Torstaina starttaavat äärimmäisen mielenkiintoiset Euro2020 karsinnat. Jalkapallofaneille tuleva maaottelu rypistys on melkoinen dilemma. Toisaalta Tv-vastaanottimet tarjoavat tukun huippuotteluita isolla panoksella mutta toisaalta on sääli, että eurooppalaiset huippusarjat sekä erilaiset CUP-kilpailut jäävät tauolle juuri nyt kun jännitys on niissä ylimmillään.

Torstain EM-karsintojen avauskierroksen yksi varmasti näytönhaluisimmista jengeistä on viime kesän jalkapallon MM-kisoista ulos jäänyt Hollanti. Uefa Nations League otteluiden perusteella oranssipaidat ovat tekemässä kovaa vauhtia paluuta maailmankärkijoukkueeksi ja jos joukkue ei selviä karsintojen C-lohkosta jatkoon niin voidaan puhua jälleen yhdestä katastrofista.

Hollannin uusi tähtisikermä

Hollannin urakka kohti kisoja alkaa torstaina Stadion Feijenoordilla ottelulla Valko-Venäjää vastaan. Hollanti on pelannut kaudella 2018/19 kuusi maaottelua joissa on kohdannut kahdesti Saksan, kahdesti Ranskan sekä kertaalleen Italian ja Perun. Nämä ottelut ovat tuottaneet kolme voittoa, kaksi tasapeliä ja yhden tappion joka tuli Ranskalle lukemin 2 – 1. Joukkue on niin sanotusti ollut iskussa, kiitos pelaajien kuten Memphis Depay ja Matthjis De Ligt. Eikä pidä unohtaa joukkueen puolustuksen ehdotonta lukkoa Virgil van Dijkia joka on tuonut viime kausien aikana ryhtiä sekä Liverpoolin että Hollannin puolustuslinjaan. On ennakkoon hyvin vaikea nähdä, että Hollanti ei tulisi hoitamaan kamppailua omiin nimiin tähtisikermänsä voimin.

Jalkapallon-EM-karsinta-Hollanti-ValkoVenaja-21-3-2019

Valko – Venäjä kuuden ottelun nollapeliputkessa

Valko – Venäjä lähtee haastamaan Hollantia mahtavalla kuuden ottelun nollapeliputkella. Joukkue ei ole kokenut tappiota sitten viime kesäkuun Huuhkajat kamppailun jolloin sekä Jesse Uronen että Moshtagh Yaghoubi olivat edelliset pelaajat jotka ovat pöllyttäneet Valko – Venäjän maaliverkkoa. Nollapelien arvoa ja Valko – Venäjän vastustajia Uefa Nations Leaguessa väheksymättä on todettava, että nollapelit ovat tulleet Moldovaa, Luxemburgia ja San Marinoa vastaan jotka vierasjoukkue on kohdannut kaikki kahdesti. Tulppaanimaa tarjoaa V-Venäjän puolustukselle torstaina hieman eri kalibeerin hyökkäysuhan kuin edellä mainittujen pikkumaiden puoliammattilaiset. V-Venäjä ei ole vielä koskaan selvinnyt jalkapallon arvokisoihin ja tie katkeaa todennäköisesti jälleen pian C-lohkon muiden joukkueiden Hollannin, Saksan, Viron, ja Pohjois-Irlannin käsittelyssä.

Viaplay combo näyttää kaikki EM-karsintaottelut palvelunsa kautta, joten melkoista futisvedonlyöjän juhlaa tarjolla:

Kuinka tyly isäntä Hollanti on?

Maaottelut voivat olla joskus arvaamattomia mutta me uskomme, että Hollanti hoitelee vieraat starttaavat ja EM-karsinnat rytinällä. Kertoimet Hollannille ovat hyvin pienet ja suora voittajaveto ei kannata. Peliyhtiö Coolbet tarjoaa kohteen ”Hollanti tekee maalin molemmilla puoliajoilla” kertoimella 1.62 joka tuntuu hyvältä vaihtoehdolta. Ja jos Hollanti tekee yhden per puoli van Dijkin pitäessä oman pään puhtaana niin tulosveto tulokselle 2 – 0 kertoimella 5.75 kanttaa varmaan laittaa myös mietintä myssyyn…

Aseta vetosi