Eurofutis-tupla: Korotetut voittajakertoimet ✅ | Vihje

Viikonloppunaa pelataan kymmeniä futisotteluita Euroopassa, me poimimme samaan vihjeeseen ottelun Bundesliigasta sekä Serie A:sta | Lue Vihje ja katso kertoimet!
Eurofutis-Tupla
tammikuu 25,2020
19:30


Eurofutis-Tupla, otteluennakot ja korotetut vedonlyöntikertoimet

Veikkaussivut.com sivuston uudessa vihjesarjassa poimitaan joka viikonloppu samaan artikkeliin kaksi tai kolme mielenkiinoista ottelua Euroopan TOP 5 jalkapalloliigoista. Tälle viikolla poimitaan ottelut Saksasta ja Italiasta kun esittelemme otteluparit Bayern München  vs. Schalke ja Napoli vs. Juventus. Vedonlyöntisivusto 888Sport tarjoaa molempiin otteluihin korotetut voittajakertoimet!

 

Serie A: Napoli – Juventus 26.1.2020 Kl0 21.45

Napoli oli muutaman vuoden Maurizio Sarrin luotsaamana Juventuksen pahin kilpakumppani mestaruusjuoksussa. Sarrin lähdettyä Chelseaan ja sitten Juventukseen Napolin esitykset ovat heikentyneet. Tällä hetkellä perinteikäs seura on jo ulkona Scudetto-kisasta eikä Euro-kentille selviäminenkään ole selviö. Napoli tunnettiin parhaimmilaan joukkueella joka teki paljon maaleja, tällä kaudella 20 ottelua ovat kuitenkin tuottaneet vain 28 osumaa.

Juventus sen sijaan porskuttaa tuttuun tahtiin kohti yhdeksättä peräkkäistä mestaruutta. Joukkue on kuin varkain tehnyt pienellä aikaa neljän pisteen eron Interiin ja tähtipelaaja Cristiano Ronaldo on liekeissä. Lusitaani on iskenyt kymmenessä edellistä ottelussa 12 maalia. Vetosuositus Ronaldon maalille! Triplakasi tarjoaa Ronaldon maalille otteluun kertoimen 2.07. Jos haluat veikata toisen jengin voittoa niin suosittelemme hyödyntämään alla olevan tarjouksen ja me ehkä laittaisimme pelimerkit sille että Juventus vie myös kauden toisen keskinäisen!


tehostetut serie a

Bundesliiga: Bayern Munchen – Schalke 25.1.2020 Klo 19.30

Bundesliigan kakkonen Bayern München isännöi lauantaina sarjavitosta Schalkea. Kotijoukkue on voittanut viidestä edellisestä Bundesliiga ottelustaan neljä. Edellisessä se haki vakuuttavan 0 – 4 vierasvoiton Hertha Berlinistä. Bayern on voittanut viisi edellistä keskinäistä kohtaamista maalierolla 13 – 2. Müncheniläiset ovat takoneet tällä kaudella yhteensä jo 50 maalia, joka on 19 kappaletta enemmän kuin vierailla. Kertoimet ovat todella isosti kallellaan kotiin mutta jalkapallo on täynnä yllätyksiä? Miltä maistuisi vierasvoitto kertoimella 126.00? Sen saat poimittua alapuolelta!

Bayern Münchenin peleissä on tällä kaudella nähty keskimäärin 4.00 maalia per peli, Schalken vastaavasti 2.9. 888 tarjoaa yli 2.5 maalin ottelulle vain kertoimen 1.27 mutta yli 3.5 maalin ottelu saa pelattavan lukeman 1.73.

 

Mielenkiintoisia otteluita!

Poimi tästä isot kertoimet betseille!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä