Eurofutis-tupla 18.1: Real Madrid - Sevilla & RB Leipzig - Union Berlin

Lauantaina pelataan kymmeniä futisotteluita Euroopassa, me poimimme samaan vihjeeseen ottelun La Ligasta sekä Bundesliigasta | Lue Vihje ja katso kertoimet!
Eurofutis-Tupla
tammikuu 18,2020
17:00

Eurofutis-Tupla, otteluennakot ja vedonlyöntikertoimet

Veikkaussivut.com sivuston uudessa vihjesarjassa poimitaan joka viikonloppu samaan artikkeliin kaksi tai kolme mielenkiinoista ottelua Euroopan TOP 5 jalkapalloliigoista. Tälle viikolla poimitaan ottelut Espanjasta ja Saksasta.

La Liga: Real Madrid vs. Sevilla La 18.1.2020 Klo 17.00

Espanjan La Ligassa kohtaavat lauantaina Real Madrid sekä Sevilla. Ottelussa on mielenkiintoiset asetelmat, kun Sevillan valmentaja Julen Lopetegui palaa ensimmäistä kertaa lyhyen ja myrskyisän visiitin jälkeen Santiago Bernabeuelle.

Vierasjoukkue lähtee otteluun täysin levänneenä parhaalla mahdollisella miehistöllä. Sevilla on viimeksi pelannut Espanjan Cupissa viime sunnuntaina joukkueella, joka oli lähes kokonaan kakkosmiehistö. Real Madrid sen sijaan pelasi edellisessä ottelussa niin ikään sunnuntaina kaukana Saudi-Arabiassa aina rangaistuspotkuille asti edenneessä Super Cupin finaalissa Atletico Madridia vastaan. Lisäksi joukkueen paras maalintekijä Karim Benzema on todennäköisesti sivussa, joten ottelussa on tarjolla kaikki mahdollisuudet vierasjoukkueelle ryöstää pisteitä. Sevilla on osunut viidessä edellisessä vieraspelissä ja tuskin Real jää kotona nollille. Näiden statsien valossa nostamme otteluun seuraavat vetokohteet LeoVegasilta:

  • Tasapeli – 4.20
  • Tasapeli tai vierasvoitto – 2.25
  • Molemmat joukkueet tekevät maalin – 1.70
BONUS: 100% €100 asti
Pelaa nyt

Bundesliiga: RB Leipzig vs. Union Berlin La 18.1.2020 Klo 19.30

Saksan Bundesliigassa kohtaavat lauantaina kello 19.30 alkaen Red Bull Leipzig sekä Union Berlin. Tässä ottelussa ei ole kuin yksi ennakkosuosikki ja se on sarjaa johtava RB Leipzig. Kotijoukkue päätti syyskauden huikeassa putkessa. Joukkue on pelannut kaikki kilpailut huomioiden 12 ottelua ilman tappioita, yhdeksän näistä on ollut voittoja. Neljän viikon tauko on varmasti tehnyt hyvää ja molemmat joukkueet ovat täynnä virtaa.

Union Berlin nousu täksi kaudeksi Bundesliigaan ja joukkue löytyy sarjataulukosta sijalta 11. Joukkue on ollut kovin vieraskorea, kun se ei ole maalannut kuin vain kahdeksan kertaa kauden kahdeksassa vierasottelussa. Leipzig sen sijaan on voittanut neljä edellistä kotipeliään yli yhden maalin erolla. Poimimme otteluun CasinoWinneriltä kertoimet:

  • RB Leipzig tasoitusveto -1 – 1.72
  • Kotivoitto + yli 2.5 maalia – 1.71
  • Kotivoitto + yli 3.5  maalia – 2.50
  • Tulos 15. minuutin jälkeen – kotijoukkue – 3.75

Mielenkiintoisia otteluita!

Poimi tästä betsit joko samalle lapulle tai singlevetoihin!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä