Eurooppa-liiga: Arsenal - Eintracht Frankfurt to 28.11.2019 Klo 22:00

Arsenal saa tänään Emirates Stadiumille vieraita Saksasta.
Arsenal vs. Eintracht Frankfurt
Marraskuu 28,2019
22;00

Europa Liiga logo ja vedonlyönti

Eurooppa Liiga: Arsenal vs. Eintracht Frankfurt, kaikki paineet Unai Emeryllä!

Arsenal lähtee illan otteluun kaikki kilpailut lukuun ottaen kuuden ottelun voitottomassa putkessa. Tämä on saanut paineet kasaantumaan Gunnersin managerin Unai Emeryn niskaan. Frankfurt voitti tämän kuun alussa Bundesliigassa Bayern Münchenin lukemin 5 -1 ja tuo tulos sinetöi tuolloin München-valmentaja Niko Kovacin potkut. Sama tulos tänään ja se on näkemiin Emery.

Fanit odottavat jo potku-uutista…

Vedonlyönti: Arsenal – Eintracht Frankfurt

Arsenal on tällä hetkellä syöksykierteessä. Se ei yksinkertaisesti pysty voittamaan pelejä ja johtoasemat sulavat. Emery on läpi ottelun kuin peura ajovaloissa eikä hän tunnu tietävän mitä tehdä. Miehen onneksi Pierre-Emerick Aubameyang ja viime ottelussa Alexandre Lacazette osaavat vielä viimeistellä.

Joukkueiden edellinen kamppailu Saksassa päättyi Arsenalin 0 – 3 vierasvoittoon mutta tänään mennään tasaisemmissa merkeissä. Pitkävetokertoimien valossa Arsenal on hienoinen ennakkosuosikki mutta me lähdemme povaamaan ottelusta tasapeliä tai jopa vierasvoittoa.

Alla parhaat kerroin poiminnat:

CasinoWinner: Tasapeli – 3.95

LeoVegas: Tasapeli tai vierasvoitto – 1.95

Unibet:  Aubameyang tekee maalin – 1.98

Tasainen kamppailu

Luvassa tasainen kamppailu vaikka sen ei sitä pitäisi olla. Kotijoukkue antaa kuitenkin tasoitusta mielikuvituksettomuudellaan. Jos Arsenal saa tänään ottelusta pisteitä niin siitä saa todennäköiseti kiittää Aubameyangia.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä