Eurooppa-liiga: Arsenal - Olympiacos 27.2.2020, Arsenal voitti avauksen

Arsenal voitti Kreikassa 1-0. Nyt Emiratesilla Olympiacosin on pakko tehdä ainakin yksi maali, mutta ei maalinteko ole ollut helppoa Mikel Artetan manageroimaa Arsenalia vastaan.
Arsenal - Olympiacos
Helmikuu 27,2020
22:00

Arsenal voitti Olympiacos Pireauksen Eurooppa-liigan pudotuspelien ensimmäisessä osassa vieraissa 1-0. Ottelu oli aikalailla tasainen. Pelin alkupuolella Olympiacoksella oli ehkä hienoisesti paremmat paikat, mutta Lacazetten maalin jälkeen Arsenal painoi päälle vielä lisää. Lacazette osui 81. minuutilla, ja siitä viitisen minuuttia eteenpäin ja Arsenalin Sokratis puski kulman jälkeen ylärimaan.

Arsenalin uusi manageri Mikel Arteta on saanut joukkueeseen ryhtiä. Arsenal ei ole tämän vuoden puolella vielä hävinnyt, ja kolme viimeistä otteluaan se on voittanut. Vastassa ei ole ollut aivan maanosan parhaita joukkueita, mutta kyllä viime viikot on ollut alkukauteen verrattuna Arsenalille selvä parannus. Olympiacos -voiton lisäksi Arsenal on parin viime viikon aikana voittanut Evertonin ja Newcastlen.

Hyvä jakso on nostanu Arsenalin taas mukaan pelaamaan ensi kauden Mestareiden liigan paikasta. Valioliigasta sen saa tällä kaudella joko neljä parasta tai sitten vielä sarjaviitonen, riippuen Manchester Cityn rangaistuksen tilanteesta. Toinen vaihtoehto olisi voittaa Eurooppa-liiga, ja tässä Arsenal on tällä hetkellä vetomarkkinoiden nelossuosikki.

Tiukka kevät Tykkimiehillä

Arsenalin loppukausi on tiukka. Se on Valioliigan nelospaikasta seitsemän pisteen päässä, ja viitospaikasta neljän pisteen päässä. Ja vielä Eurooppa-liigan lisäksi se pelaa FA Cupissa, seuraava vastus on helponlainen Portsmouth.

Arsenal -tappio oli Olympiacosille harvinainen tilanne. Edellisen kerran se oli hävinnyt Mestareiden liigan lohkopeleissä marraskuussa. Viime viikonloppuna Olympicos taas palasi voittajaksi, kun PAOK meni nurin Kreikan liigassa 1-0.

Toinen osa Lontoon Emiratesilla tulee olemaan Olympiacosille hankala. Sen on pakko tehdä maali, yhdellä voisi päästä jatkoajalle. Se joutuu pelaamaan avoimesti, ja samalla Arsenalille aukeaa paikkoja iskeä vastaan.

Arsenalin ja Olympiacosin kokoonpanot

Arsenalin Sead Kolasinac loukkasi olkapäänsä Everton -ottelussa, ja hän on nyt todennäköisesti sivussa. Soares, Chambers ja Tierney ovat varmasti sivussa Arsenalin joukkueesta.

Lacazette oli Everton -ottelussa vaihtopenkillä, ja se tarkoittanee sitä, että nyt hän on avauksessa.

Torreira ja Özil olivat ensimmäisessä osaottelussa sivussa, mutta nyt voisi olla kerrankin käyttöä Özilin maltille. Jos Olympiacos jättää aukkoja, niin luulisi Özilin osaavan laittaa pallot linjan taakse.

Olympiacosin joukkueesta Semedo sai ensimmäisessä osassa toisen keltaisen kortin, ja hän on nyt sitten yhden ottelun pelikiellossa. Pape Abou Cisse tullee nyt avaukseen.

Olympiacosin joukkue on terveenä, ainoastaan Soudani on sivussa. Hänellä on polvivamma.

Vetomarkkinoilla kertoimet ovat selvänlaisesti Arsenalille. Unibetilla lukemat ovat 1.52 – 4.40 – 6.50. Olympiacosin vierasmatsit ovat olleet kovin vähämaalisia. Viimeisissä viidessä sen vieraspelissä on tehty yhteensä vain kolme maalia. Nyt joukkueen olisi avattava peliä, mutta ei Emirates nykyään ole helppo paikka pelata. Everton teki hiljattain kaksi maalia Arsenalin kentällä, mutta sitä edeltävissä neljässä kotimatsissaan Arsenal oli päästänyt vain yhden maalin.

Alle 2.5 maalia saa hyvän kertoimen 2.10. Siitä kupongille.

Arsenalin mahdollinen avaus: Leno; Sokratis, Mustafi, Luiz, Kolasinac; Guendouzi, Torreira; Nelson, Willock, Martinelli; Lacazette

Olympiacosin mahdollinen avaus: Sa; Elabdellaoui, Cisse, Ba, Tsimikas; Fortounis, Guilherme, Camara; Masouras, El-Arabi, Valbuena

Alle 2.5 maalia Unibetin kertoimella 2.10.

Aseta vetosi