Eurooppa-liiga: Arsenal - Rapid Vienna 03.12.2020, jatkuuko Arsenalin taaperrus?

Eurooppa-liiga jatkuu jälleen 3. joulukuuta! Miten käy ottelussa Arsenal - Rapid Vienna? Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
UEL: Arsenal - Rapid Vienna
Joulukuu 02,2020
22:00

Arsenal se vain taapertaa ottelusta toiseen

Valioliigaseura Arsenalin taaperrus jatkui jälleen viikonloppuna Englannin pääsarjassa, kun Gunners hävisi kotikentällään Wolvesille lukemin 1-2. Ottelu oli lontoolaisille jo kolmas peräkkäinen kamppailu Valioliigassa ilman voittoa. Joukkue tuntuu olevan tällä hetkellä todella alamaissa ja Mikel Artetan ryhmä muistuttaa samaa pateettista joukkuetta, jota Unai Emery luotsasi viimeisinä päivinä ennen potkujaan. Arsenalin keskikenttä on surkea eikä joukkueen kapteenin, viime kauden maalipörssin voittajan, Pierre-Emerick Aubameyangin tekemisessä näy minkäänlaista iloa. Arteta tiivisti tilanteen viimeisimmän tappion jälkeen ”Meillä on monia monia erilaisia ongelmia”.

Huonosta Valioliigakaudesta huolimatta Arsenal on pelannut Eurooppa-liigassa neljä ottelua, joista se on voittanut kaikki. Tykkimiehet ovatkin jo varmistaneet paikkansa pudotuspeleissä. Arteta mielii varmasti voittaa tämän pelin, jotta joukkueeseen syntyisi positiivista virettä mutta ottelussa saatetaan nähdä myös kokoonpanon kierrätystä ja uusia kokeiluja. Tästä syystä kotijoukkueen suoralle voitolle tarjottavat alle 1.50 kertoimet ovat meistä kohtuuttoman pienet.

Rapid Vienna puolustanut hyvin vaarallisia joukkueita vastaan

Itävaltalainen Rapid Vienna on aloittanut kautensa hyvin ja joukkue löytyy maan pääsarjasta sijalta 3. Tähän otteluun joukkue lähtee allaan yksi tappio edellisestä kuudesta ottelusta.  Rapid Vienna on onnistunut erityisen hyvin altavastaajan asemassa tylsyttämään vastustajan hyökkäykset. Muutama viikko sitten joukkue laittoi RB Salzburgin ahtaalle 1-1 päättyneessä ottelussa, lokakuun alussa joukkue nollasi sarjakakkosen LASK:n ja näiden joukkueiden edellisessä kohtaamisessa Arsenal hakkasi päätä seinään aina 70. minuutille asti. Viennan arvokkaimmat pelikuntoiset kaverit löytyvätkin joukkueen puolustuksesta, kun ja valmentaja Dietmar Kuhbauer laskee paljon toppari Filip Stojkovicin sekä laitapakki Maxmilian Ullmannin varaan.

Veikkaus Arsenal – Rapid Vienna

Kuten The Athletic lehti totesi maanantaina 30. marraskuuta niin Arsenal on rikki. Joukkueen peli ei yksinkertaisesti toimi juuri nyt. Toki Arsenal on voittanut viimeiset kolme Eurooppa-liiga peliään vakuuttavasti maalierolla 10-1 mutta juuri itävaltalaisten kanssa Artetan-ryhmällä on ollut hankalin peli. Vieraille tarjotaan tällä hetkellä hyviä tasoituskertoimia ja mielestämme ne ovat pelin arvoisia. Tästä ottelusta on lupa odottaa myös suht vähämaalista.

⚡ Kertoimet tähän otteluun ⚡

BONUS: 100€ riskitön veto!
Tutustu

Arsenalilla taas vaikeaa?

Luvassa mielenkiintoinen ottelu. Arsenal tarvitsee voiton mutta saako joukkue aikaiseksi tulosta?

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä