Eurooppa-liiga: Arsenal - Standard Liege 3.10.2019, Emery laittanee kakkosketjun kentälle

Arsenalin nuorisokaartissa on paljon lupaavia pelaajia, ja Eurooppa-liigassa he saavat kokeilla europelien menoa. Samaten muun muassa loukkaantumisista palaavat Bellerin ja Tierney saanevat peliaikaa.
Arsenal - Standard Liege
Lokakuu 03,2019
22:00

Arsenal aloitti Eurooppa-liigan komealla 3-0 -vierasvoitolla Eintracht Frankfurtista. Standard Liege voitti kotonaan portugalilaisen Guimaraesin 2-0.

Arsenal on saanut Unai Emeryn aikana kovasti kritiikkiä. Odotukset olivat kovat kun Arsene Wenger viimeinkin vaihdettiin tuoreempaan manageriin, mutta vielä fanit eivät ole tyytyväisiä. Muistoissa lienevät Wengerin huippuvuodet, ja siihen pääseminen ei nyky-Valioliigassa ole helppoa.

Vaikka Emeryä on arvosteltu, niin silti joukkueella on tälläkin hetkellä menossa kuuden ottelun tappioton putki.

Emery on kyllä selvästi hoitanut hommansa hyvin. Arsenalilla on ollut paljon ongelmia loukkaantumisten kanssa, ja Emery on osannut pitää vaihtorulettia käynnissä, kun siihen on ollut tarve. Kaipa sitä vieläkin voisi sanoa, että Emeryn kanssa Arsenalilla on hyvinkin vielä mahdollisuudet palata aivan Englannin kärkeen.

Lupaavia nuoria

Arsenalin nuorisoakatemiasta on taas tällä kaudella alkanut nousta lupaavia pelaajia ykkösryhmään. Viikonlopun Valioliigan ManU -tasurissa 18-vuotias Bukayo Saka pelasi kärjessä Aubameyangin kanssa, kun Lacazette oli sivussa.

Englannin Liigacupissa Nottinghamia vastaan nuori brassikärki Gabriel Martinelli oli hyvä. 18-vuotias Martinelli teki ottelun ensimmäisen ja viimeisen maalin. Hän saattaisi hyvinkin olla tänään avauksessa. Eurooppa-liiga on kuitenkin turnaus, jossa Arsenalilla jo Wengerin aikana on ollut tapana antaa peliaikaa kakkosketjulle ja nuorille.

Standard Liege -ottelu on Emerylle myös hyvä paikka antaa loukkaantumisistaan takaisin palaaville Hector Bellerinille sekä Kieran Tierneylle pelituntumaa. Samaten jättipalkkaa saava, mutta kehnonlaisesti pelaava Mesut Özil saattaa olla avauksessa, kuten myös vaihtopenkin miehet Joe Willock sekä Reiss Nelson.

Calum Chambers loukkaantui ManU -ottelussa, joten Mustafi ja Holding hoitanevat topparin hommat.

Pepe on ollut vaisu

Arsenalin ennätysostos viime kesältä Nicolas Pepe on pelannut alle taitojensa, mutta ei hän tähän otteluun tule niitä treenaamaan.

Standard Liegen piti olla tämän lohkon jumbo, mutta ei se aivan helposti siihen taivu. Vitoria Guimaraes -ottelussa joukkue sai apua Guimareasin omasta maalista, mutta hyvin Standard hoiti homman johtoasemassa ja teki vielä toisen maalin yliajalla.

Standard Liege on muutenkin hyvässä kunnossa. Se on Belgian liigassa kakkosena Club Bruggen jälkeen.

Belgialaisten managerilla Michel Preud’hommella on aikalailla täysi ryhmä käytössä, vain Orlando Sa on sivussa.

Arsenalin mahdollinen avaus: Martinez; Bellerin, Mustafi, Holding, Tierney; Torreira, Ceballos; Nelson, Willock, Ozil; Martinelli

Standard Liegen mahdollinen avaus:: Milinkovic-Savic; Vojvoda, Vanheusden, Laifis, Gavory; Bastien, Bokadi, M’Poku; Carcela-Gonzalez, Emond, Limbombe

 

Unibetilla ottelun kertoimet ovat 1.38 – 5.10 – 7.60. Tähän ei oikein tohdi kajota, mutta totals -puolelta voisi löytyä pelattavaa. Alle 2.5 maalia saa komean kertoimen 2.50, ja se sopii. Jos Arsenal on täysin kakkosketjulla mukana, niin ei se ole ollenkaan niin vaarallinen kuin parhaalla avauksellaan.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä