Eurooppa-liiga: Bröndby - Inter Turku 11.7.2019, turkulaiset yllätystä hakemassa

Interillä on mahdollisuutensa. Bröndby on vasta harjoituskautensa alkupuolella, joukkue ei varmastikaan ole vielä täydessä iskussa. Uusi päävalmentajakin on vielä kysymysmerkki.
Bröndby - Inter Turku
Heinäkuu 11,2019
20:00

Turun Inter on vetomarkkinoilla pahasti altavastaaja Eurooppa-liigan karsintakierroksen ottelussa tanskalaista Bröndbyä vastaan. Unibetilla Bröndbyn voittokerroin oli ottelua edeltävänä iltana 1.20.

Kertoimet ovat jonkin verran pielessä, Interillä on saumansa yllätykseen. Varsinkin tasoitusvedoista löytyy kelvollisia pelikohteita otteluun.

Inter on keskellä sarjakautta. Se on pelannut Veikkausliigaa jo 15 kierrosta. Bröndbyn sarjakausi taas ei ala vielä hetkeen. Tanskalaisten peli ei voi olla aivan parasta ykkösluokkaa vielä tällä hetkellä. Se on nyt pelannut neljä treenimatsia, joista se voitti vain ensimmäinen. Viimeisein harjoitusottelu Bröndbyllä on Bundesliigaan noussutta Union Berliniä vastaan, ja tämän Bröndby hävisi 1-2.

Bröndby pääsi mukaan Eurooppa-liigaan tultuaan viime kaudella Tanskan liigassa neljänneksi. Europaikan se sai voittamalla Randersin play offseissa.

Uusi päävalmentaja Frederiksen

Bröndy oli jonkin verran sekaisin viime kaudella. Päävalmentaja Alexander Zorniger jätti seuran helmikuussa. Tämän hetkinen päävalmenjtaa on Niels Frederiksen, joka on aikaisemmin valmentanut Tanskan 21-vuotiaitten maajoukkuetta.

Bröndby on harjoitellut Frederiksenn kanssa vasta muutaman viikon, uuden päävalmentajan peliajatus ei varmasti ole vielä pelaajien selkäytimessä. Inter -ottelu on Frederiksenille ensimmäinen virallinen peli joukkueensa kanssa.

Interin väki on kertonut somessa, että he ovat seuranneet Bröndbyä viime viikkoina, ja joukkue on parantanut selvästi. Interin onni on kohdata Bröndby nyt, muutaman viikon päästä tilanne voisi olla aivan toinen. Interin tarkkailijat ovat myös todenneet, että uusi Bröndby pelaa vahvaa hyökkäyspeliä.

Teemu Pukki ja Lukas Hradecky

Bröndby on suomalaisille tuttu joukkue. Maajoukkueen ykköstähdet Teemu Pukki ja Lukas Hradecky ovat ottaneet seurasta vauhtia uralleen, ja Paulus Arajuuri pelaa edelleen Bröndbyssä.

Inter on tällä hetkellä Veikkausliigassa sijalla neljä. Aivan erinomaisessa kunnossa se ei ole. Viidestä viime ottelusta sen saldo on 2-1-2. Viime pelissä tuli 2-0 -kotivoitto Lahdesta.

Inter taitaa kuitenkin olla joukkue, joka on noususuhdanteessa. Viime kaudella se oli Veikkausliigassa seitsemäs. Interin fanit ovat olleet nettipalstoilla mielissään siitä, että joukkueella on taas tekemisen meininkiä.

Interistä on syytä mainita mainio slovenialainen kärki Filip Valencic. Hän johtaa Veikkausliigan maalipörssiä selvästi, tehtyjä osumia on komeasti 12.

Interillä on nyt hyvä tilanne pelaajien kanssa, kaikki avainpelaajat ovat pelikunnossa. Päävalmentaja Jose Riveiro laittoi Lahti-otteluun tuoreita miehiä kentälle, ja se näkyi joukkueessa. Inter oli terävä Lahtea vastaan.

Bröndbyn mahdollinen avaus: Schwäbe, Mensah, Jung, Hermannsson, Gammelby, Tibbling, Kaiser, Vigen, Erceg, Wilczek, Hedlund

Interin mahdollinen avaus: Moisander, Tenho, Hämäläinen, Hoskonen, Balbi, Minuz Cegarra, Paananen, Mäenpää, Valencic, Furuholm, Mastokangas

 

Sopivan varovainen ja hyvin osuva betsi otteluun on Inter +2 asian handicap Unibetin kertoimella 1.80. Brödbyn tasan kahden maalin voitolla panos palautetaan. Joukkueilla on tasoeroa, mutta tässä vaiheessa kautta turkulaisilla on mahdollisuutensa.

Aseta vetosi