Eurooppa-liiga: Celtic - AC Milan 22.10.2020, Zlatan tekee maalin!

Eurooppa-liiga alkaa jälleen 22. lokakuuta! Miten käy avausottelussa Celtic - AC Milan? Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
UEL: Celtic - AC Milan
Lokakuu 22,2020
22:00

Lähtökohdat otteluun Celtic – AC Milan

Eurooppa-liigassa eli Torstaicupissa on luvassa torstaina 23. lokakuuta mielenkiintoinen ottelu, kun Skotlantilainen Celtic isännöi AC Milania. Molemmat joukkueet ovat viimeksi pelanneet lauantaina isoissa paikallispeleissä, kun Celtic kohtasi Rangersin Old Firmissä ja AC Milan verivihollisensa Interin Derby della Madonninassa. Celtic hävisi oman derbynsä 0-2 kotona kun taas punamustat ottivat 1-2 voiton Interistä Zlatan Ibrahimovicin kahdella osumalla.

AC Milan suursuosikki

AC Milan on tämän ottelun ehdoton ennakkosuosikki. Rossoneri ei ole hävinnyt otteluakaan sen jälkeen, kun jalkapallo palasi koronatauon jälkeen päiväohjelmaan viime kesäkuussa. Alla olevat tilastot kertovat kaiken oleellisen milanolaisten viimeisen neljän kuukauden pelivireestä:

  • AC Milan ei ole hävinnyt yhtään edellisestä 24 ottelusta
  • AC Milan ei ole hävinnyt yhtään edellisestä 12 vierasottelusta
  • AC Milan on 13 ottelun voittoputkessa
  • AC Milan on 6 ottelun vierasvoittoputkessa
  • AC Milan on tehnyt vähintään yhden maalin 23 ottelussa putkeen

Milanolaisten ehdoton talismaani on ollut ruotsalainen, itsensä jo Jumalan asemaan nostanut, Zlatan Ibrahimovic. Ibra liittyi AC Milanin riveihin vasta viime tammikuussa mutta hän ehti silti tehdä 18 otteluun kymmenen maalia. Edellisessä kolmessa pelaamassaan ottelussa mies on osunut jokaisessa ja viimeistellyt yhteensä 5 häkkiä.

Celticillä kotietu mutta riittääkö se?

Celtic on aloittanut kauden vahvasti Skotlannin liigassa, jossa joukkue on kymmenen kierroksen jälkeen sarjakakkonen. Celtic on voittanut kahdeksan ottelua, pelannut yhden tasan ja ottanut kerran pataansa. Skotlannin sarjan on kuitenkin ollut jo vuodesta toiseen kahden, Celticin ja Rangersin, kauppa eikä edellä mainituilta odotetaan kuin jokaisen ottelun voittoa.

Mestareiden liigan viimeisellä karsintakierroksella Celtic koki ison pettymyksen, kun joukkue hävisi unkarilaiselle Ferencvarosille. Skotit olivat ottelun ylivoimaisia ennakkosuosikkeja ja isännät veivät maalintekoyritykset peräti 25 – 4 mutta kun viimeistely ontui niin vieraat, veivät ottelun nimiinsä 1-2.

Celticillä on muutamia avainpelaajia ulkona kokoonpanosta koronaviruksen vuoksi mutta joukkueen vaarallinen maalintekijä Ryan Christie palaa Hoops kokoonpanoon. Celtic on myös yleensä kova kotijoukkue ja skoteilta on lupa odottaa kovaa taistelua, vaikka yleisöä ei olekaan lehtereillä. Viime kaudella Eurooppa-liigan lohkovaiheessa Celtic voitti kaikki kotiottelunsa kaataen CFR Clujin, Rennesin sekä Lazion.

Skotlantilaiset toivovat tekevänsä jälleen urotekoja kotinurmella:

Veikkaus Celtic – AC Milan

Celticillä on edellytykset laittaa parhaalla pelillään AC Milan ahtaalle. Me lähdemme siitä, että kovassa liekissä oleva Zlatan osuu tänäänkin ja rakennamme vedot siitä lähtökohdasta. Celtic voi hyvin myös niitata osuman Christien johdolla eikä tasapeli tai BTTS ole poissuljettuja vaihtoehtoja.

Valioliigasijoitukset 2020/21

Zlatan ratkaisee milanolaisille?

Luvassa mielenkiintoinen ottelu joka kääntyy ruotsalaistähden ansiosta vieraille?

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä