Eurooppa-liiga: FC Astana - Manchester United to 28.11.2019 Klo 17.55

Manchester United vierailee tänään Kazakstanissa jossa se kohtaa FC Astanan.
FC Astana vs. Manchester United
Marraskuu 28,2019
17:55

Europa Liiga logo ja vedonlyönti

Eurooppa Liiga: FC Astana – Manchester United, Ole Gunnar liikkeellä nuorella nipulla!

Valioliigajoukkue Manchster United kohtaa tänään Eurooppa Liigassa vieraskentällä FC Astanan. ManU on varmistanut lohkosta jo itselleen jatkopaikan, kun taas neljässä ensimmäisessä ottelussa vain yhden maalin tehnyt Astana voi jo paketoida Euro-pelit tältä kaudelta. Itseasiassa joukkue voi kääntää katseet jo kokonaan ensi kauteen sillä maan pääsarja päättyi jo kolme viikkoa sitten.

Manchester Unitedin manageri Ole Gunnar Solskjaer voi lähteä otteluun täysin paineettomasti. Norjalainen onkin päättänyt, että avainpelaajat lepäävät ja että nuoret saavat nyt isosti vastuuta:

Vedonlyönti: FC Astana – Manchester United

Vetomarkkinat ovat reagoineet ManU:n kokoonpano uutiseen ja Astanan kertoimet ovat laskeneet ottelupäivänä. Me kuitenkin uskomme, että Manchester United ottaa vierasvoiton. Astana on ollut pitkään pelaamatta eikä ottelussa ole panosta. Unitedin nuoret pelaajat sen sijaan ovat täynnä näytönhaluja!

Alla parhaat kerroin poiminnat:

CasinoWinner: Manchester United voittaa – 2.05

LeoVegas: 1. puoliaika, tasapeli – 2.28

Unibet:  Manchester yli 1.5 maalia – 1.86

ManU hakee vierasvoiton

ManU on ollut yksi alkukauden naurunaiheista eikä sen peli vieläkään kulje mutta uskotaan että nuorissa on tulevaisuus ja että tasoero kazakstanilaiseen tulee näkyville pelin edetessä.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä