Eurooppa-liiga Finaali: Chelsea - Arsenal keskiviikkona 29.5.2019 kello 22:00

Molempien leirissä odotukset ovat korkealla, mitkä odotukset ovat kotikatsomoissa? Euro-futiksen toiseksi arvokkain pysti kiinnostaa varmasti molempia jengejä, joilla ei ole ollut aihetta muihin juhliin kauden mittaan. Jännitä mukana ja katso parhaat kertoimet!
EUROOPPALIIGA_FINAALI-chelsea-arsenal-29-5-2019
Eurooppa-lliiga Finaali: Chelsea - Arsenal
May 29,2019
22:00

Eurooppa-liiga Finaali: Kertoimet povaavat Chelsean voittoa!

Chelsea ja Arsenal kohtaavat tämän kauden Eurooppa-liigan finaalissa. Uefa Europe League finaali pelataan Azerbaijanissa Bakun Olympiastadionilla keskiviikkona 29.52019 kello 22:00 alkaen.

Eurooppa-liigan finaali on täällä – hyödynnä huipputarjoukset ✅  
1) Optibet: Lunasta 50€:n arvosta riskittömiä vetoja!
2) Nordicbet – 10€ ilmaisveto otteluun

Eurooppa-liiga finaaliottelu on molemmille seuroille ainoa mahdollisuus voittaa pokaali tällä kaudella, joten panokset ovat sen mukaiset. Lisämausteensa otteluun tuo se, että voittamalla Eurooppa-liigan Arsenal varmistaisi itselleen paikan ensi kauden Mestarien liigassa siitä huolimatta, ettei joukkue mahtunut neljän parhaan joukkoon Valioliigassa. Chelsealle ottelu taasen saattaa olla Eden Hazardin aikakauden loppu ja mies itse on todennut ottelun alla ”minua ei kiinnosta henkilökohtaiset onnistumiset, haluan vain päästä nostamaan pokaalia yhdessä Chelsea-fanien ja pelikavereiden kanssa.” Kumpi jengi juhlii helatorstain vastaisena yönä? Pitkävetokertoimien valossa Chelsea on ottelun ennakkosuosikki lukemin 2.37 – 3.45 – 3.17. Kumpaa joukkuetta sinä betsaat?

 

Kuten todettua kertoimet ovat ottelun alla vahvasti kallellaan Chelsealle. Vedonlyöntikohteita otteluun on kuitenkin tarjolla satoja, joten ehkä se paras betsikohde löytyy perinteisten 1 – X – 2 kohteiden ulkopuolelta. Huippuottelusta pystyy tietenkin lyömään myös livevetoa, joten pelin aikana kannattaa tarkastaa esimeriksi Unibetin valikoima.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Chelsea – Sarrin ja Hazardin jäähyväisottelu?

Chelsea lähti tähän jalkapallokauteen suurin odotuksin. Joukkueen penkin taakse tuli kaudelle 2018/19 uusi käskyttäjä, Maurizio Sarri, joka teki hyvää jälkeä Napolissa pelaten hyökkäävää sekä rohkeaa futista. Lisäksi sinisten maalinsuulle naarattiin Kepa, yksi maailman kalleimmista maalivahdeista. Chelsea starttasi kauden vahvasti mutta pian suurelle yleisölle kävi selväksi, ettei temperamenttinen Sarri ja joukkueen tähtipelaajat löydä selvää yhteistä säveltä. Tästä surullisen kuuluisa esimerkki nähtiin Englannin liigacupin finaalissa jossa Kepa ei suostunut tulemaan vaihtoon Sarrin sitä vaatiessa. Chelsea selvisi jotenkuten kriiseistä ja joukkue sijoittui Valioliigassa lopulta kolmanneksi. Seuralla on tilillään vain yksi tappio kymmenestä edellisestä ottelusta kaikissa kilpailuissa, joten lähtökohdat ovat hyvät finaalin alla…

…tai siltä ainakin näytti tiistaihin asti, kunnes julkisuuteen vuosi videomateriaalia miten Sarri menetti hermot Chelsean viimeisissä treeneissä Bakussa. Sarrin huhutuista jäähyväisistä tulossa melkoinen hazardi?

 

Arsenalilla hirvittävä määrä poissaoloja ❌

Niin ikään Arsenal lähti kauteen 2018/19 isojen haaveiden kera. Joukkueen valmennus vaihtui satavuotisen Wenger-aikakauden jälkeen, kun Sevillassa meritoitunut Unai Emery otti tykkimiehet haltuunsa. Emery teki vuosina 2013 – 2016 historiaa kun mies johdatti Sevillan kolmeen peräkkäiseen Eurooppa-liigan mestaruuteen ja tämä pysti on ainoa mitä on tarjolla ensimmäisen Arsenal vuoden jälkeen. Johdattaako Cup-velho joukkonsa jälleen UEL-voittoon? Emeryn duuni ei tule olemaan keskiviikkoiltana helppo. Gunners joutuu nimittäin lähtemään otteluun ilman avainpelaajiaan kuten Hector Belleriniä, Aaron Ramseytä ja Henrik Mkhitaryania. Erityisesti viimeksi mainitun poisjäänti oman turvallisuutensa vuoksi on todella valitettava takaisku pelillisesti Arsenalille sekä UEFA:n uskottavuudelle. Arsenal tarvitseekin ottelussa niitä kuuluisia yllätysratkaisijoita. Vertyisikö esimerkiksi Mesut Özil ja painaisi häkin Unibetin kertoimella 6.75?

Gallupit vahvasti Arsenalin puolella!

Maalijuhlaa?

Edessä joukkueiden kauden viimeinen ottelu eikä kummallakaan jengillä ole syytä säästellä. Arsenal on tehnyt edellisessä neljässä Eurooppa-liiga ottelussa 10 häkkiä. Chelsealla on sen sijaan tapana raapia aina vähintään yksi maali ja jos Eden Hazard on pelipäällä niin belgialainen rakentaa varmasti useammankin maalintekopaikan joukkueelleen. Kohteelle "molemmat joukkueet maalaavat" saa kertoimen 1.67, yli 2.5 maalin pelille 1.90. Kumpikin loistavia pelivalintoja! Katso kertoimet peliin ja betsaa!

Aseta vetosi