Eurooppa-liiga: Inter Milan - Getafe 05.08.2020 Klo 22:00 | Erikoisvedot

Eurooppa-liiga jatkuu. Keskiviikkona tarjolla mielenkiintoinen peli vedonlyöjille kun Inter kohtaa Getafen. Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
Eurooppa-liiga: Inter - Getafe
Elokuu 05,2020
22:00

Eurooppa-liiga: Inter – Getafe

Veltins Arena, Gelsenkirchen, Saksa

Pitkävetokertoimet (888sport) 1.77 – 3.50 – 5.30

Lähtökohdat otteluun Inter – Getafe

Eurooppa-liigan pudotuspelit jatkuvat tänään. Saksan Gelsenkirchenissä toisistaan mittaa ottavat yhdeksi mestariehdokkaaksi luokiteltava Inter Milan sekä Getafe. Serie A:ssa vastikään toiseksi kruunattu Nerazurri lähtee otteluun isohkona ennakkosuosikkina ja italialaisten vire koronatauon jälkeen oli paljon parempi kuin La Ligasta tulevan kilpakumppanin.

Tässä illan mahdolliset päänäyttelijät:

Ratkaiseeko kuumaakin kuumempi Romelu Lukaku ottelun?

Valioliigasijoitukset 2020/21

Inter vahvempi ottelun alusta alkaen?

Inter hävisi Serie A kauden kolmestatoista viimeisestä ottelustaan vain yhden ja kauden kolmessa viimeisessä koitoksessa joukkue oli lähes murskaava napaten kolme peräkkäistä voittoa nollapelillä:

  • 25.07 Genoa 0 – 3 Inter
  • 28.07 Inter 2 – 0 Napoli
  • 01.08 Atalanta 0 – 2 Inter

Kahdessa ottelusta näistä kolmesta joukkue voitti molemmat puoliajat. Päävalmentaja Antonio Conte oli kauden päätyttyä iloinen siitä, että Inter nappasi koko kauden aikana 43 pistettä vieraista ja joukkueen puolustus oli sarjan paras. Meneekö Inter jälleen menojaan molemmilla puoliajoilla?

⚡ Kertoimet tähän otteluun ⚡

Getafen maalinteko takkuaa

Getafe pelasi La Ligassa ja Eurooppa-liigassa ennen koronataukoa kohtuullisen hyvin. Joukkue taisteli Espanjan pääsarjassa jopa TOP 4 paikoista mutta sitten tuli korona ja tauko. Kun pelit taas jatkuivat, joukkue voitti vain yhden viimeisestä yhdestätoista kamppailusta. Kuudessa viimeisessä kamppailussa Getafe onnistui vain kertaalleen maalinteossa ja lopulta joukkue sijoittui La Ligassa sijalle 8.

Getafen loppukauden surkea tuloskunto ja maalittomuus puhuvat sen puolesta, että milanolaisilla on tässä ottelussa hyvät mahdollisuudet jo voittoon nollapelillä. Inter on pelannut neljä nollapeliä putkeen ja Getafe ei ole onnistunut maalinteossa kolmessa edellisessä kertaakaan.

⚡ Kertoimet tähän otteluun ⚡

Mielenkiintoinen ottelu!

Inter lähtee tähän otteluun isona ennakkosuosikkina. Lyö betsit sisään italialaisille ja starttaa vedonlyönti vaikkapa Eaglebetin bonuksen turvin!

Aseta vetosi
Nordicbet logo €170 Ilmaisveto
Päivän Ilmaisveto 50.00 kerroin Jokerien voitolle Neftehemikista!⭐Keskiviikkona iso KHL-ottelu Jokerit vs. Neftehimik Nizhne...

50.00 kerroin Huuhkajien voitolle Walesista!

⭐Torstaina iso ottelu Suomi vs. Wales! Nappaa korotettu 50.00 kerr...

Lue lisää
Comeon logo Talleta 10€-Comeon tarjoaa 50€ pelirahaa

ComeOn on asettanut riman korkeammalle kuin muut peliyhtiöt! Avaa pel...

Lue lisää