Eurooppa-liiga: KuPS - Legia Varsova torstaina 1.8.2019 kello 19:00

KuPS taisteli Varsovassa mallikkaasti ja puolusti lopputuloksen 1 - 0. Nyt vaaditaan kotikentällä yksi maali ja vain taivas on rajana tämän otteluparin suhteen!
Eurooppa-liiga: KuPS - Legia Varsova
Elokuu 01,2019
19:00

Eurooppa-liiga KuPS – Legia Varsova – KuPS:lla vielä mahdollisuus jatkoon

Euroopan suursarjat ovat vielä hetken aikaa kesätauolla, mutta täyttä häkää pelataan jo euroliigojen karsintoja. Suomalaisjoukkueet eivät kuulu näiden karkeloiden ennakkosuosikkeihin, mutta joka vuosihan näitä pelejä saa jännittää ja näistä tietenkin voi lyödä vetoa.

Kuopion Palloseura eli KuPS pelaa torstaina 1.8.2019 yhden seurahistoriansa merkittävimmistä otteluistaan, kun se kohtaa kotikentällään Savon Sanomat Areenalla puolalaisen Legia Varsovan Eurooppa-liigan karsintojen toisessa osaottelussa. Puolalaiset ovat ottelun selkeitä ennakkosuosikeita mutta kiitos KuPS:n maalivahdin Otso Virtasen ensimmäinen osaottelun päättyi vain 1 – 0 tulokseen. Vaikka KuPS ei onnistunut leipomaan ottelussa vierasmaalia niin tulos oli silti hieno ja joukkueella on kaikki mahdollisuudet voittoon sekä jatkopaikkaan kotikentällään.  

KuPS:lla tuoreet jalat sekä yleisön tuki

KuPS lähtee kotiotteluun tuoreilla jaloilla, sillä valmennus lepuutti taktisesti ykkösmiehistö viikonlopun Veikkausliigakierroksella. Kuopiossa odotetaan katsomosta kentälle myös sitä kuuluisaa ylimääräistä kenttäpelaajaa, kun Savon Sanomat Areena on viimeistä paikkaa myöden loppuunmyyty. Mikäli KuPS puolustaa kotonaan yhtä vahvasti ja pelaa erikoistilanteet huolella loppuun asti niin Legia ei tule juhlimaan maaleilla tänään. KuPS pääsi muutaman kerran hyville tonteille vieraskentällä ja joukkue saikin rakennettua kuusi maalintekoyritystä sekä neljä laukausta kohti maalia. Tänään vähintään yksi sisään niin kuka tietää mikä on lopputulos.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Legia Varsova vasta aloittanut kauden kotimaassaan

Legia Varsova kuuluu ehdottomasti Itä-Euroopan suurseuroihin ja joukkueella on kokemusta vuosien varrella paljon Euro-peleistä. Joukkue on vasta aloittanut kautensa kotimaassaan mutta ammattipelurit näyttivät kotikentällään, että Varsova on voittava joukkue, vaikka se ei luonutkaan mitään spektaakkelia tai maali-ilottelua. Varsova ei varmasti lähde otteluun höntyilemään vaan joukkue odottaa mahdollisuutta iskeä vierasmaali joka todennäköisesti ratkaisisi otteluparin puolalaisten eduksi.

KuPS – Legia Varsova mahdolliset avauskokoonpanot

KuPS 4-3-3

Virtanen – Murillo, Soldo, Diallo, Taimi – Thiaw, Ayarna, Saxman – Pennanen, Rangel, Niskanen

Legia 4-2-3-1

Majecki – Vesovic, Remy, Wieteska, Jadrzejzyk – Gvilia, Martins – Novikovas, Lopez, Nagy – Sanogo.

KuPS - nyt pää kylmänä!

KuPS on markkinoilla asetettu lähes tekemättömään paikkaan. Totta on, että tilanne on hankala mutta HJK osoitti eilen että kaikki on mahdollista. Uskomme että KuPS raapii itselleen ottelusta vähintään tasapelin. Unibetin tasoitusvedolla +1 KuPS saa kertoimen 1.98 joka on meidän pelivalintamme.

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä