Eurooppa-liiga: LASK - Manchester United 12.3.2020 klo 19.55

Manchester United on vetofirmojen suurin suosikki voittamaan Eurooppa-liigan. Edelliskierroksella Club Brugge outosi selvästi 6-1.
LASK - Manchester United
Maaliskuu 12,2020
19:55

Eurooppa-liiga: LASK – Manchester United

Raiffeisen Arena (Pasching)

Pitkävetokertoimet (Unibet) 4.15 – 3.55 – 1.93

TV: C More Sport 1

ManU on päässyt kovaan kuntoon

Itävaltalaisen LASK:n ja Manchester Unitedin Eurooppa-liigan ottelu pelataan suljettujen ovien takana. Itävallan eteläpuolella on Italian pohjoisosa, joten eipä päätös ollut yllättävä.

Manchester United on päässyt kevätpuolella hyvään kuntoon, sillä on nyt alla kymmenen tappiottoman ottelun putki kaikki turnaukset mukaan lukien. LASK:lla taas on viimeisistä kymmenestä ottelusta vain yksi tappio, kun se putosi Itävallan cupissa Salzburgille viime viikolla.

Manchester Unitedin meno on kaikin puolin näyttänyt viime viikkoina hyvältä. Tappiottomien otteluiden putkessa on muun muassa kaksi 2-0 -voittoa Valioliigan kärkipään joukkueista, Chelseasta ja Manchester Citystä.

OG teki hyvät kaupat

Manageri Ole Gunnar Solskjaer teki tammikuussa myös kaksi pelaajahankintaa, ja varsinkin Bruno Fernandesin tulo Portugalin Sportingista on osoittautumassa erinomaiseksi hankinnaksi. Ighalon hankkiminen hyökkääjäpulaa paikkaamaan oli lopulta aivan ok siirto, mutta Fernandes varsinkin saa koko joukkueen selvästi pelaamaan paremmin kuin aikaisemmin. Tällä yhdellä pelaajakaupalla Solskjaer sai melkein enemmän aikaan kuin Jose Mourinho ManU:n aikoina tekemillä jättiostoksilla.

Unitedin viime viikonlopun voitto paikallisvastus Manchester Citystä taisi olla joukkueen kauden kohokohta. Old Trafford oli kertoman mukaan kovaäänisin vuosiin, kun Anthony Martial ja Scott McTominay tekivät ottelun maalit. Unitedin voitto oli tyystin ansaittu, ja hyvin näyttää siltä, että se on nousemassa vielä pelaamaan ainakin liigan nelospaikasta. Nyt nelosena oleva Chelsea on ManU:a kolme pistettä edellä. Tällä kaudella saattaa viitospaikkakin riittää ensi kauden Mestareiden liigan peleihin, jos Cityn UEFA:lta saama kilpailukielto pitää.

United on ykkössuosikki

United on edennyt Eurooppa-liigassa vakuuttavasti. Lohkovaihe meni helposti, ja viime kierroksella se pudotti Club Bruggen yhteismaalein 6-1. Nyt United on vetomarkkinoiden suosikki voittamaan koko Eurooppa-liigan. Mourinhon kanssahan se sen tempun teki vuonna 2017.

LASK on Itävallan liigassa kärkipaikalla kuuden pisteen erolla ennen Salzburgia. Viime Eurooppa-liigan kierroksella LASK pudotti hollantilaisen AZ Alkmaarin. LASK on ollut europeleissä muutenkin hyvä, lohkovaiheen se voitti ennen Sportingia ja PSV:tä. Kotikentällään LASK voitti Sportingin 3-0 ja PSV:N 4-1. Lohkovaiheessa LASK:ta vastaan Sporting ManU:n Fernandes teki itävaltalaisia vastaan yhden maalin ja antoi yhden maalisyötön.

LASK:n ja ManU:n kokoonpanot

Unitedin pitkäaikaisloukkaantuneet Rashford, Pogba ja Lee Grant ovat edelleen sivussa. Ole Gunnar Solskjaer laittanee rotaatiota pyörimään, kausi on ollut jo raskas. McTominay, Ighalo ja Eric Bailly kaikki lähtivät City -ottelun toisella puoliskolla vaihtoon, ja nyt kolmikko voisi olla avauksessa. Samaten harvoin enää avauksessa pelaava Jesse Lingard sekä Mason Greenwood voisivat olla nyt alusta saakka mukana.

LASK:lta puuttuvat ainakin pelikiellossa oleva puolustuksen kaksikko Filipovic sekä Wiesinger. Potzmann ja Balic ovat sivussa loukkaantumisten vuoksi.

Unibetilla kertoimet ovat 4.15 – 3.55 – 1.93, ja kaipa nämä ovat kohdallaan. Vähämaalista peliä odotetaan, ja siihenkin voi yhtyä. Yli/alle 2.5 maalia kertoimet ovat 2.28 – 1.63, eikä niihinkään oikein viitsi kajota. Kerroin sille, että Bruno Fernandes tekee ottelun ensimmäisen maalin on 6.10. Sitä voi pienellä, kahvirahan suuruisella betsillä kokeilla. Fernandesin peli sujuu, ja onhan hän jo yhden tällä kaudella LASK:n verkkoon tehnyt.

Viimeiseen viiteen matsiin Fernandes on tehnyt kolme maalia. Hän myös on ManU:n ykkönen rankkareiden ampujaksi.

LASK:n mahdollinen avaus: Schlager; Trauner, Ramsebner, Wostry; Ranflt, Holland, Michorl, Renner; Frieser, Goiginger; Raguz

Manchester Unitedin mahdollinen avaus: Romero; Wan-Bissaka, Bailly, Maguire, Shaw; Fred, Matic, McTominay; Fernandes; Martial, Ighalo


Fernandes osuu ensin 6.10 kertoimella!

Bruno Fernandes on noussut ManU:n avainpelaajaksi. Kyllä häneltä maalintekokin käy. Unibetin kerroin on hyvä 6.10.

Aseta vetosi

Jalkapallo - HP

Lisää aiheesta - vinkit tai uutiset 4