Eurooppa-liiga: LASK - Tottenham 3.12.2020 klo 19.55

Jose Mourinho on saanut Tottenhamin pelaamaan nihkeää, mutta tulosta tekevää Mourinhopalloa. Chelsea ja Man City jäivät Spursia vastaan nollille.
LASK - Tottenham
Joulukuu 03,2020
19:55

Eurooppa-liiga: LASK – Tottenham

Raiffeisen Arena, Pasching, Itävalta

Kertoimet (Unibet) 4.95 – 4.15 – 1.65

Jose Mourinho on onnistunut rakentamaan Tottenhamista itsensä näköisen joukkueen. Tällaisia ne The Special Onen joukkueet ovat aikaisemminkin olleet, ainakin ne, jotka ovat menestyneet.

Mourinhoball on äärimmäisen jumittavaa puolustamista ja sitten maalit tehdään kovalla teholla harvoista paikoista. Näin joukkue pelaa parhaita vastaan.

Vajaa pari viikkoa sitten Tottenham pelasi kotonaan Manchester Cityä vastaan ja voitti 2-0. City piti palloa huomattavasti enemmän ja voitti laukauksetkin 22-4. Mourinhon asennetta hyvin kuvaa se, että kun City -ottelun jälkeen toimittaja totesi, että City piti palloa oikeastaan koko pelin ajan, niin Mourinho vastasi, että ”City saa viedä pallon vaikka kotiin, minä vien kolme pistettä”.

Valioliigan viime kierroksella Tottenham pelasi vieraissa Chelsean kanssa maalittoman tasapelin. Matsi oli niin tylsä, että hereillä pysyminen oli vaikeaa. Spursin taktiikka ottelussa oli juuri tämä, ja sitä joukkue toteutti täydellisesti. Tarkoitus oli vain estää Chelsean maalitilanteet ja ottaa varma tasuripiste.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Son ja Kane sivussa?

Nyt Tottenham pelaa Eurooppa-liigaa itävaltalaisen LASK:N vieraana ja tilanne on tyystin eri kuin Valioliigan kärkimatseissa. Eurooppa-liigan Lohko J:ssä on nyt sellainen tilanne, että Antwerpen on kärjessä tasapisteissä Spursin kanssa ja LASK on tästä kolmen pisteen päässä. Ludogorets on vielä nollilla. Jos Spurs nyt voittaa LASK:n, niin sitten lohkovoitto ratkaistaan viimeisessä ottelussa Antwerpenia vastaan.

Mourinho selvästi pitää Eurooppa-liigaa arvossaan. Spurs ei ole lähtenyt pelaamaan euromatseja tyystin kakkosketjulla, ykkösryhmän avainpelaajia on ollut mukana. Jonkin verran Mourinho varmasti tuo nyt tuoreita jalkoja kentälle. Otteluohjelma on Valioliigan kärkiryhmille juuri nyt rankka ja Tottenhamin penkillä on kovan tason pelaajia. Carlos Vinicius ja Harry Kane ovat ilmeisesti kärjen pelaajista loukkaantuneena. Tämä olisi ollut Carlos Viniciukselle sopiva matsi. Hän ei ole Valioliigassa juurikaan saanut minuutteja, mutta esimerkiksi Ludogorets -ottelussa viime kierroksella Carlos Vinicius teki kaksi maalia jo avausjaksolla.

Mourinhon ansioksi voi laittaa sen, että hänen kanssaan Harry Kanen pelaaminen on ottanut vielä askeleen eteenpäin. Kane tulee nykyään usein melko alas hakemaan palloa ja hän löytää hyvin syötöillä laitapelaajia, varsinkin Son Heung-min on hyötynyt tästä. Son ja Kane on nyt yksi maailman kovimpia kärkipareja.

LASK:n ja Tottenhamin kokoonpanot

LASK hävisi viime Eurooppa-liigan kierroksella kotikentällään Antwerpenille 0-2 ja lokakuun lopussa vieraissa Spursille 0-3, mutta tässä välissä se pelasi viiden voiton ja yhden tasurin putken. Viime viikonloppuna LASK voitti Itävallan liigassa kotonaan Altachin 3-0.

LASK:n James Holland oli viime euro-ottelun pelikiellossa, mutta nyt hän on taas mukana. Gernot Trauner on vuorostaan pelikiellossa. Filipovic on sairastuvalla.

Spursin sairastuvalla ovat ainakin Alderwiereld ja Lamela, ja ilmeisesti Kanen ja Carlos Viniciuksen lisäksi myös Reguilon. Doherty on selvittänyt koronaviruksen.

LASK Linzin mahdollinen avaus: Schlager; Andrade, Wiesinger, Cheberko; Ranftl, Madsen, Michorl, Renner; Gruber, Karamoko, Eggestein

Tottenhamin mahdollinen avaus: Hart; Doherty, Sanchez, Tanganga, Davies; Winks, Hojbjerg; Bale, Alli, Bergwijn; Lucas Moura

Kertoimet peliin ovat Unibetilla 4.95 – 4.15 – 1.65. Näistä ei löydy pelattavaa. Sen verran kova on Spursin avaus, että LASK:n yllätys ei innosta betsaamaan. Alle 2.5 maalia saa kertoimeksi 2.12. Sitä voisi kokeilla. Mourinhon puolustus alkaa jo olla aikamoinen muuri, Chelsea ja Man City jäivät sitä vastaan nollille. Nyt sitten hyökkäys on melko varamiehinen, Son ja Kane eivät tee Itävallassa tuhojaan.

LASK vastaan Spurs Unibetille

Alle 2.5 maalia kertoimella 2.12

Aseta vetosi