Eurooppa-liiga: Leicester - AEK 10.12.2020, vedot vierasjoukkueelle!

Eurooppa-liiga jatkuu jälleen 10. joulukuuta! Miten käy ottelussa Leicester - AEK? Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
UEL: Leicester - AEK
Joulukuu 10,2020
22:00

Kreikkalainen torstai Itä-Midlandsissa?

Torstai on toivoa täynnä ja me toivomme tulevalta torstailta vedonlyönnin parissa isoa kalaa ottelusta Leicester – AEK. Valioliigassa tällä hetkellä sijalla 4. oleva kettujuokkue on pelannut vaihtelevalla menestyksellä mutta yhtä kaikki tulosta on syntynyt. Brittiseura on myös jo varmistanut Eurooppa-liigassa jatkopaikkansa, joten Brendan Rodgersin miehistöllä ei ole kotiottelussa erityistä panosta. 

Valioliigassa on alkamassa joulun alla myös kuuluisat härkäviikot, jolloin kaikki joukkueet pelaajineen joutuu kovaan fyysiseen koetukseen tiiviissä ottelutahdissa Englannin viilenevissä illoissa. Tämä tarkoittaa hyvin todennäköisesti sitä että esimerkiksi Jamie Vardy ei pelaa AEK:ta vastaan vaan mies saa ansaitun huilin. Myös muiden pelaajien osalta on odotettavissa kierrätystä.

AEK haluaa katkaista tappiputken alkuuunsa

AEK Athens on yksi Kreikan suurimmista seuroista ja niin ikään oman maansa sarjassa Leicester tavoin neljäntenä. AEK:n pelit eivät ole Euro-kentillä luistaneet, kun joukkue on voittanut vain yhden lohkovaiheen kamppailuista. AEK:lla ei ole myöskään tässä ottelussa enää mitään panosta ja joukkue jää lohkonjumboksi. Kreikkalaiset lähtevät kuitenkin hakemaan ottelusta erityisesti onnistumisen kokemuksia, jotka kantaisivat jatkossa hedelmää oman maan sarjassa. AEK:lla on nyt allaan kaksi peräkkäistä tappiota lukemin2-4  Bragalle sekä 1–2  Panathinaikosille 

Veikkaus Leicester – AEK

Leicester on asetettu tässä ottelussa todella suureksi ennakkosuosikiksi. Fakta on kuitenkin se, ettei englantilaiset ole voittaneet kuin yhden kamppailun edellisestä viidestä ja Eurooppa-liigassa joukkue hävisi viimeksi 1–0 Zoryalle ja sitä ennen se pelasi 3–3 tasan Bragan kanssa. Leicester kierrättää myös satavarmasti kokoonpanoaan mikä tasoittaa puntteja entisestään. Kuten jo alussa totesimme, me lähdemme hakemaan isoa kalaa ja asetamme otteluun vedot vierasjoukkueen kautta! Joukkueiden edellinen kohtaaminen Kreikassa päättyi Leicesterin hyväksi niukasti 1–2 Leicesterin kahdella ensimmäisen jakson maalilla.  

Lähde hakemaan isoa kreikkalaispottia esimerkiksi William Hillin tai Betvictorin 100€ ilmaisvetojen turvin! 

  • AEK Athens voittaa @8.00
  • Tasapeli tai AEK Athens voittaa @3.00
BONUS: 100€ riskitön veto!
Tutustu
100€ ilmaisveto vedonlyöntiin!
Tutustu

Mikä on Leicesterin motivaatio?

Luvassa mielenkiintoinen ottelu jossa mahdollisuudet vieraiden yllätykseen. Betsaa!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä