Eurooppa-liiga: Manchester United - LASK Linz 5.8.2020 klo 22.00 Vihje ja kertoimet

Manchester United voittanee LASK Linzin selvästi, vaikka Eurooppa-liigan ottelupari onkin jo selvä. Man Utd voitti avausmatsin Itävallassa 5-0.
Manchester United - LASK Linz
Elokuu 05,2020
22:00

Manchester United – LASK Linz

Kertoimet (Rabona) 1.26 – 6.20 – 12.00

Old Trafford, Manchester, Englanti


Eurofutis jatkuu hyvin pitkän tauon jälkeen. Ensin pelataan Eurooppa-liigaa. Manchester United kohtaa kotikentällään Old Traffordilla itävaltalaisen LASK:n. Ottelupari on jo selvä, United johtaa avauksen jälkeen 5-0.

Rabonalla mainio bonus Eurooppa-liigaan!

Ottelun kertoimet ovat Rabonalla 1.23 – 6.65 – 13.00. Kertoimet lienevät kohdallaan. Man Utd -1.5 saa vielä Rabonalta kertoimeksi 1.69, ja sen voi pelata.

Rabonalta saa nyt hyvän bonuksen Eurooppa-liigan matseihin. Kun lyö ennen peliä vähintään 50 euron vedon vähintään kertoimella 1.50, niin saa ottelun jokaisesta kulmapotkusas viiden euron ilmaisen vedon.

Eli lyö Man Utd -1.5 viidellä kympillä, United voittaa matsin 2-0 ja pelissä tulee kymmenen kulmapotkua, niin viisikymppinen on kasvanut 84 euroksi ja vielä on tilillä 50 euron ilmainen betsi!

Rabonan bonus on kaikille firman asiakkaille!

Pelaa tästä Rabonalle!

Unitedin loistava kesäkausi

Unitedin pelit koronabreikin jälkeen ovat olleet aikalailla napakymppi. Joukkueella on voinut olla oikeastaan vain kaksi tavoitetta, hoitaa paikka ensi kauden Mestareiden liigaan ja voittaa jonkinlainen pokaali. Mestareiden liigan paikka tuli hoidettua, kun United sijoittui Valioliigassa kolmoseksi. Kova nousu joukkueelta, joka vielä talvella oli kriisijoukkue. Tauon jälkeen United oli Valioliigan paras joukkue, ja siitä jatkaminen Eurooppa-liigassa lupaa hyvää.

LASK:lla ei tietenkään ole mitään mahdollisuuksia jatkoon. Tuskin kukaan edes lähtee yrittämään vieraskentällä vähintään viiden maalin voittoa Man Unitedia vastaan. Kunhan nyt pelataan matsi alta pois.

LASK oli Itävallan liigan ykkönen, kun koronatauoko alkoi. Breikin jälkeen se voitti vain kaksi kymmenestä liigamatsista, ja siinä se putosi liiganeloseksi.

Surkeat pelit saivat aikaan sen, että päävalmentaja Ismael sai hiljattain potkut. Uuden päävalmentajan Thalhammerin ensimmäinen virallinen matsi on heti Old Traffordilla.

Manchester Unitedin ja LASK:n kokoonpanot

Unitedilla on ollut kymmenen päivää huiliaikaa viimeisen Valioliiga-matsin jälkeen. Tuskin manageri Solskjaer kuitenkaan laittaa avainpelaajia kentällä. Se olisi aivan turhaa, kyllä Unitedin kakkosketjukin hoitaa homman.

Nyt kentälle tullee pelaajia, jotka kaipaavat minuutteja. Ainakin Juan Mata, Jesse Lingard, Daniel James ja Scott McTominay lienevät avauksessa. Mason Greenwood on tehnyt Unitedin joukkueesta eniten maaleja Eurooppa-liigassa, mutta hän saanee huilivuoron. Ighalo saattaisi olla Unitedin kärjessä.

Siitä ei kyllä ole hajua, että ketä LASK:n uusi päämies Thalhammer laittaa kentälle. Ehkä hän haluaa aloittaa oman näköisen kokoonpanon rakentamisen? Tai sitten pelataan kausi loppuun entisen avauksen kanssa?

Manchester Unitedin mahdollinen avaus: Romero; Dalot, Bailly, Lindelof, Williams; McTominay, Fred; James, Mata, Lingard; Ighalo

LASK Linzin mahdollinen avaus: Schlager; Wiesinger, Trauner, Andrade; Ranftl, Holland, Michorl, Renner; Tetteh, Frieser; Klauss

Rabonalta hyvä bonus Eurooppa-liigaan!

Betsaa Manchester Unitedin peliin 50 euroa, niin Rabona antaa bonuksen vitosen ilmaisvedon ottelun jokaisesta kulmapotkusta!

Aseta vetosi