Eurooppa-liiga: Molde - Arsenal sekä Tottenham - Ludogorets 26.11.2020 klo 19.55, lontoolaisten tupla

Eurooppa-liigassa Arsenal ja Tottenham ovat selviä suosikkeja Moldea ja Ludogoretsia vastaan. Arsenalin kausi on ollut hankala, Spursilla taas menee lujaa.
Molde - Arsenal sekä Tottenham - Ludogorets
Marraskuu 26,2020
19:55 ja 22:00

Eurooppa-liiga: Molde – Arsenal sekä Tottenham – Ludogorets

Aker Stadion, Molde, Norja / Tottenham Hotspur Stadium, Lontoo, UK

Kun Arsenal ja Molde viimeksi kohtasivat, niin Arsenal voitti Lontoossa 4-1. Sen jälkeen Arsenalilla onkin sitten mennyt heikommin. Ensin Aston Villa voitti sen Emiratesilla 3-0 ja perään tuli maaliton tasuri Leedsin kentällä. Leedsin olisi vielä kuulunut voittaa ottelu, sen verran monta kertaa se pamautti Arsenalin maalin puihin.

Arsenalilla ei homma sitten kuitenkaan suju. Viime kauden loppupuolella näytti jo siltä, että Arsenal olisi nousemassa kohti Valioliigan kärkeä. Nyt se on vasta liigassa sijalla 12. Pierre-Emerick Aubameyang oli viime kauden lopulla niin hyvä, että melkein hänelle jo annettiin tämän kauden maalikuninkuuskin. Nyt Aubameyang on sitten tehnyt vain kaksi liigamaalia.

Muutenkin Arsenalilla alkaa tulla turhautumista ja pelikuri katoaa. Joukkueen manageri Mikel Arteta oli raivona Nicolas Pepelle, kun tämä meni ottamaan punaisen kortin puskemalla päällä Leedsin pelaajaa. Peli ei suju, niin joukkue ei kaipaa ylimääräisiä ulosajoja.

Arsenal menossa jatkoon

Eurooppa-liigan lohko ei ole Arsenalille kovin hankala. Molde on tällä hetkellä kakkosena, eikä Dundalkista tai Rapid Wienistä oikein niistäkään ole vastusta.

Molde on Norjan liigassa kakkosena ja hyvässä putkessa. Se on viimeksi hävinnyt Norjassa syyskuun loppupuolella. Tosin eipä Norjan liigassa tule vastaan Arsenalin tasoisia ryhmiä

Kokoonpanopuolella Arsenalilla on ongelmia, loukkaantumisia on taas paljon. Saka ja Willian ovat viimeiset uudet sairastuvalla. Elneny ja Kolasinac ovat vuorostaan saaneet koronatartunnan. Partey vielä hoitelee reisivammaansa.

Artetalla on ollut tapana laittaa Eurooppa-liigaan nuoria kentälle, ja sitä on varmaan tulossa nytkin. Kokoonpanossa voisi olla sellaisia nimiä kuin Nelson, Willock ja Smith Rowe.

Molden mainio kärki Omoijuanfo on sairaana eikä luultavimmin pelaa.

Molden mahdollinen avaus: Linde; Wingo, Bjornbak, Gregersen, Risa; Hussain, Aursnes; Ellingsen, Eikrem, Brynhildsen; James

Arsenalin mahdollinen avaus: Leno; Cedric, Mustafi, Luiz, Maitland-Niles; Xhaka, Ceballos; Nelson, Willock, Smith Rowe; Nketiah

Unibetin kertoimet otteluun ovat 5.20 – 3.90 – 1.66. Kyllä Molde kotonaan varmaan vastuksen antaa Arsenalille, varsinkin, jos vierailla on paljon kakkosketjun pelaajia kentällä. Molde +1.5 saa kertoimen 1.43 ja sillä voi laittaa tuplabetsin varovaisesti alkuun. Molde pelaa parhaimmillaan.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Tottenham näyttää jo Mourinholta

Tottenhamin ja Ludogoretsin ottelu on hyvin epätasainen. Viime kierroksella Spurs voitti Ludogoretsin kentällä 3-1. Lohko on muuten tasainen, paitsi Ludogorets on viimeinen ja ilman pisteitä. Spurs, Antwerpen ja LASK ovat kaikki kuudessa pisteessä, maaliero saattaa tulla tärkeäksi.

Tässä pelissä saattaa tulla maaleja. Ludogoretskin osaa tehdä kasseja, mutta se harvoin onnistuu puolustamaan hyvin. Ennen Spurs -matsia Eurooppa-liigassa se pelasi LASK:n kentällä pelin, joka päättyi kotijoukkueelle 4-3. Viimeksi Bulgaria liigassa marraskuun alussa Ludogorets voitti CSKA Sofian 3-0. Viisi kertaa viimeisistä kuudesta Ludogoretsin matsista ollaan menty yli 2.5 maalin.

Tottenhamista on pikku hiljaa tulossa oikea Jose Mourinhon joukkueen perikuva. Se voitti viikonloppuna Manchester Cityn 2-0 pelissä, jossa City piti palloa 66 prosenttia ajasta ja voitti laukaukset peräti 22-4. Tottenham teki kaksi maalia kahdella maalia kohti menneellä kudilla. Kun pelin jälkeen toimittaja totesi, että City piti palloa koko pelin ajan, niin Mourinho totesi, että ”City voi vielä pallon vaikka kotiinsa, minä vien kolme pistettä”.

Nyt sitten ylivoimainen vierasjoukkue, joka pelaa todella nihkeää futista, kohtaa kotijoukkueen, joka pelaa paljon avoimempaa peliä.

Tottenhamin ja Ludogoretsin kokoonpanot

Nykyisellään pelaajia putoaa jatkuvasti sairastuvalla. Treenijakso kauden alla oli olematon, ja sitä hintaa nyt maksellaan. Spursin Alderweireld loukkaantui Man Cityä vastaan ja hänen vammansa pelätään olevan pahan. Nyt sitten Sanchez pelannee topparina Dierin kanssa.

Jose Mourinho tehnee paljon vaihtoja, kuormitus lisää loukkaantumisriskiä. Kane ja Son olisi pidettävä kunnossa.

Ludogoretsilta Marin ja Wanderson ovat sivussa, muuten joukkue taitaa olla kunnossa.

Tottenhamin mahdollinen avaus: Hart; Aurier, Sanchez, Dier, Davies; Winks, Sissoko; Bale, Lo Celso, Lucas; Vinicius

Ludogoretsin mahdollinen avaus: Iliev; Cicinho, Verdon, Terziev, Nedyalkov; Anicet, Badji, Santana; Tekpetey, Keseru, Manu

Gareth Bale alkaa varmasti pikku hiljaa olla taas pelikunnossa, myös henkisesti. Jutut kertovat, että Bale olisi taas Spursissa oikeasti innostunut futiksesta. Laitetaan lapulle isommalla kertoimella, että Bale tekee ottelun avausmaalin. Uniben kerroin on 4.50.

Eurooppa-liigaa Unibetille

Molde +1.5, kerroin 1.43 ja Balen avausmaali, kerroin 4.50. Nämä yhteensä 6.43. Toki kohteet voi pelata erikseenkin.

Aseta vetosi