Eurooppa-liiga: Olympiacos - Arsenal 20.2.2020, kumpikaan ei ole tänä vuonna hävinnyt

Arsenalin uusi manageri Mikel Arteta on saanut joukkueen ainakin välttämään tappioita. Olympiacos on Kreikassa nyt ykkösseura.
Olympiacos - Arsenal
Helmikuu 20,2020
22:00

32 joukkuetta on jäljellä Eurooppa-liigassa. Arsenal aloittaa pudotuspelit matkaamalla Kreikkaan Olympiacos Piraeuksen vieraaksi.

Kumpikin joukkueista on hyvässä kunnossa. Arsenalin uusi manageri Mikel Arteta on ainakin onnistunut sen verran tekemään joukkueesta tiukemman paketin, että Arsenal ei juurikaan enää häviä. Joulukuun lopussa Arsenal hävisi Valioliigassa kotimatsin Chelsealle, mutta sen jälkeen se on pelannut kahdeksan matsia ilman tappiota. Viime ottelussa jo Arsenalin ketsuppipullokin purskahti auki, kun se teki kotipelissä Newcastlea vastaan neljä kassia.

Olympiacos on suorastaan erinomaisessa iskussa. Se hävisi viimeksi Mestareiden liigan ottelussa Lontoossa Tottenhamille marraskuun lopulla. Seuraavista 18 ottelusta se pelasi vain neljä tasan, loput joukkue voitti. Viimeksi Olympiacoskin voitti kotimaan liigapelissä vastuksen 4-0. Vastassa oli Panionios.

Mesut Özilkin osui maaliin

Arsenalin Newcastle -ottelussa monenlaiset apinat putosivat selästä. Alisuorittanut miljoonaostos Nicolas Pepe teki maalin, samaten kuin jo eilispäivän pelaajalta pitkään vaikuttanut Mesut Özil. Pepe vielä syötti kaksi maalia. Kärkimies Alexandre Lacazette katkaisi parin kuukauden maalittoman putkensa tekemällä ottelun viimeisen yliajalla.

Arsenalin puolustus on ollut jo vuosia kevyenlainen, mutta nyt Mustafin ja David Luizin topparipari on onnistunut pelaamaan tiukasti.

Olympiacos on toki vaarallinen ryhmä, vaikka kreikkalaiset seurat eivät ole lähelläkään Valioliigan seurojen resursseja. Syyskaudella Mestareiden liigassa Olympiacos pelasi kotonaan Tottenhamin kanssa 2-2, ja vierasottelussa Lontoossa se meni ensin 2-0 -johtoon, mutta hävisi lopulta 2-4.

Olympiacosin ja Arsenalin kokoonpanot

Olympiacosin Daniel Podence lähti tammikuussa Kreikasta Valioliigan Wolverhamptoniin. Samalla Olympiacos hankki kärkimies Ahmed Hassanin sekä laituri Emre Morin. Näistä kahdesta Hassan saattaisi olla avauksessa, Mor varmaankin vaihtopenkillä.

Lacazette osui Newcastle -matsissa, ja saanee avauspaikan hyökkäyksen keskellä. Aubameyangilla ja Eddie Nketiahilla on luultavimmin huilivuoro. Arteta kierrättänee pelaajiaan, otteluohjelma on tässä vaiheessa tiukanlainen.

Olympiacosin mahdollinen avaus: Sa; Elabdellaoui, Cisse, Semedo, Tsimikas; Masouras, Camara, Bouchalakis, Lovera; El-Arabi, Hassan

Arsenalin mahdollinen avaus: Martinez; Maitland-Niles, Sokratis, Mustafi, Kolasinac; Torreira, Ceballos; Pepe, Willock, Martinelli; Lacazette

Arsenal on selvänlainen suosikki, vaikka pelataan Kreikassa. Unibetilla kertoimet ovat 2.85 – 3.55 – 2.45. Kreikka ei ole niin helppo paikka pelata, ja vaikka Arsenal onkin Artetan kanssa parantanut, niin edelleen sille on ollut hankala voittaa otteluita. Olympiacos +0 asian handicap saa kertoimeksi 2.08. Siihen voi pienen panoksen laittaa.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä