Eurooppa-liiga: Sevilla - AS Roma 06.08.2020 klo 19.55 | Maalintekijäveto

Eurooppa-liigan tauon jälkeisen kierroksen ykkösottelu on Sevillan ja AS Roman kohtaaminen. Kumpikin joukkueista on ollut hyvässä kunnossa.
Sevilla - AS Roma
Elokuu 06,2020
19:55

Sevilla – AS Roma

Kertoimet (Eaglebet) 2.30 – 3.30 – 3.15

Schauinsland-Reisen-Arena, Duisburg, Saksa

Sevilla vastaan AS Roma taitaa olla Eurooppa-liigan kierroksen kovin matsi. Jatkoonpääsijä ratkaistaan yhdessä ottelussa, ja seuraavalla kierroksella vastassa on joko Wolverhampton tai Olympiakos.

Sevilla on todellinen Eurooppa-liigan joukkue. Se on vienyt UEFA:n kakkosturnauksen jo viisi kertaa. Eurooppa-liiga uudistettiin kaudella 2009-2010 ja sen jälkeen Sevilla on voittanut turnauksen kolmesti, perättäisinä vuosina 2014, 2015 ja 2016.

Viime kierroksella Sevilla pudotti CFR Cluj’n, ja nyt sillä on alla huima 17 tappiottoman ottelun putki. Putki alkoi jo ennen koronataukoa. Hyvä loppukiri toi Sevillalle myös paikan ensi kauden Mestareiden liigaan. Se pelasi La Liga -kauden lopun voittamallan viisi viimeisistä kuudesta, ja sillä tuli neljäs sija sarjassa.

AS Roma ei pelaa ensi kaudella Mestareiden liigaa, ellei se nyt sitten voita Eurooppa-liigaa. Se jäi Serie A:ssa viitoseksi, vaikka silläkin oli erinomainen kauden lopetus. AS Roman saldo kahdeksasta viimeisestä Serie A:n ottelusta oli 7-1-0.

Sevillan ja AS Roman kokoonpanot

Sevillan Vaclik on ollut jo useamman matsin sivussa, ja on poissa nytkin. Bounou pelannee hänen paikallaan maalissa. Joukkueen keskikentän Fernandon pelaaminen on epävarmaa, kuten myös positiivisen koronatesteissä saanut Gudelj. Banega ja Reguilon ovat jättäneet joukkueen sitten viime kierroksen.

AS Roman joukkueesta Veretout on pelikiellossa. Pellegrini ja Mirante ovat loukkaantuneita. Smallingin lainapesti Manchester Unitedista on päättynyt.

Sevillan mahdollinen avaus: Bounou; Navas, Carlos, Kounde, Escudero; Torres, Fernando, Jordan; Suso, De Jong, Ocampos

Roman mahdollinen avaus: Lopez; Ibanez, Mancini, Kolarov; Peres, Cristante, Diawara, Spinazzola; Zaniolo, Mkhitaryan; Dzeko

Vähämaalinen matsi, Diawaran rankkari

Ottelun kertoimet ovat Eaglebetillä 2.30 – 3.30 – 3.15. Nämä lienevät aikalailla kohdallaan, kumpikin joukkue on hyvässä kunnossa. Ehkä matsi on tasaisempi, mutta ei tuosta oikein peliä pysty rakentamaan.

Totals -puolella odotetaan vähämaalisempaa ottelua. Eaglebetin yli 2,5 maalia saa kertoimeksi 2.00, ja alle 2.5 maalia 1.76.

Sevillan viime otteluiden menestys on tullut tiukoista peleistä, kun taas AS Roman matseissa on paiskottu maaleja enemmänkin. Viimeisistä kymmenestä Sevillan ottelusta seitsemän on jäänyt alle 2.5 maalin. AS Romalla taas viimeiset yhdeksän ovat kaikki menneet yli 2.5 maalin, kovimpana lukemana 6-1 -voitto Spalin kentällä.

Nyt haetaan pienempää kerrointa totals -betsistä ja suurta kerrointa ensimmäinen maalintekijä -vedosta.

Kova kerroin Diawaran maalista

Ottelu tulee olemaan tarkkaa peliä. Vaikka AS Roman matseissa on tehty paljon maaleja, niin ei niissä maalipaikkoja ole tehty aivan valtavasti. Esimerkiksi viikon takaisessa Torino -matsissa tehtiin viisi osumaa 17 laukauksella. Sitä ennen Fiorentina -ottelussa tehtiin kolme kassia 16 laukauksella. Sevillaa vastaan kuteja ei tule niin paljon. Alle 2.5 maalia Eaglebetin kertoimella 1.76 on ok veto.

Jättikertoimen 26.00 saa siitä, että AS Roman keskikentän Diawara on ensimmäinen maalintekijä.

Pelikiellossa oleva Veretout sekä ilmeisesti penkillä istuva Perotti ovat tällä kaudella laukoneet eniten rankkareita AS Roman joukkueesta. Nyt kun kumpikin on sivussa, niin rankkarit laukoo mitä ilmeisimmin Diawara. Torinoa vastaan aivan hiljattain hän teki rankkarista maalin.

Diawara AS Roman rankkarien ampujana tiukassa ottelussa on kertoimella 26.oo hyvä veto ensimmäisen maalin tekijäksi.

Eurooppa-liigan vedot Eaglebetille!

Alle 2.5 maalia kertoimella 1.76 ja Roman Diawara tekee matsin ensimmäisen kertoimella 26.00.

Aseta vetosi