Eurooppa-liiga: Tottenham - Antwerpen 10.12.2020 klo 22.00

Näillä joukkueilla on jo varma paikka ensi vuoden pudotuspeleihin. Antwerpenissa kotijoukkue voitti 1-0.
Tottenham - Antwerpen
Joulukuu 10,2020
22:00

Eurooppa-liiga: Tottenham – Antwerpen

Tottenham Hotspur Stadium, Lontoo, UK

Kertoimet (Unibet) 1.31 – 5.50 – 9.50

Tottenham ja Antwerpen ovat jo selvittäneet itsensä Eurooppa-liigan jatkopeleihin. Antwerpen on lohkoykkösenä. Ei tässä ottelussa oikeastaan ole muuta panosta kuin ehkä se, että Tottenham haluaisi tasata tilit sen jälkeen, kun se meni häviämään Anwerpenille vieraissa 0-1.

Tottenhamilla menee nyt lujaa, matsit ovat menestyksiä menestyksen perään. Viime viikonlopun Valioliigassa Spurs voitti Pohjois-Lontoon paikallismatsissa Arsenalin 2-0, ja nyt Tottenham on taas Valioliigan kärjessä.

Jose Mourinho on sen verran kokenut manageri, että hän ei helpolla päästä Spursin momentumia lipsahtamaan. Se tarkoittaa sitä, että peluutuksen kanssa on aikamoista tasapainoilua. Avainpelaajia ei saa kuormittaa liikaa, mutta joukkueen vireen on säilyttävä.

Mourinho on muutenkin kyllä melko yllättäen saanut Tottenhamin pelaamaan omalla tavallaan ja erinomaisen menestyksekkäästi. Ennen nykyistä menestystä Mourinho jo tuomittiin menneisyyden mieheksi, ja hänen edustamansa pelitapa olisi epätoivoisen vanhanaikaista. Nyt Spursin kyyninen puolustaminen ja vastaiskut on ollut menestys.

Mourinhoa on auttanut huomattavasti se, että Spursin joukkueessa pelaa ehkä nykyfutiksen kovin kärkikaksikko Kane ja Son. Tässäkin menestyksessä Mourinholla on ollut näppinsä pelissä. Hän on saanut Kanen pelaamaan aikaisempaa monipuolisemmin, ja Son on hyötynyt tästä suuresti.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Viime kierroksella kuusi maalia

Tottenhamin edellinen Eurooppa-liigan ottelu oli vierasmatsi Itävallassa LASK:n kentällä. Lopputulos oli sitten epätavallinen 3-3 -tasapeli. Spurs oli vielä oikeastaan alakynnessä ottelussa. Maalien lisäksi LASK:lla oli paremmat paikat, muun muassa tolppakuti aivan ottelun alussa.

Mourinho kyseenalaista pelaajien motivaation ottelun jälkeen, mutta samalla hän kyllä myönsi, että tässä vaiheessa Eurooppa-liigaa saattaa motivaatio olla heikoilla. Mitä lähemmäs mennään finaalipelejä, sitä paremmalla asenteella suurseurat tulevat kentälle.

Antwerpen otti viikonloppuna Belgian liigassa vieraissa neniin 2-4 Genkiä vastaan. Se on kotimaansa liigassa vasta sijalla neljä, ja tämä kuvastanee hyvin näiden kahden joukkueen tasoeroa. Belgian liigan nelonen on aikalailla heikompi kuin Valioliigan kärkijoukkue.

Tottenhamin ja Antwerpenin kokoonpanot

Tottenhamilla ei juurikaan ole pelaajia sairastuvalla, mutta Mourinho varmasti tuo avaukseen vähemmälle peliajalle jääneitä. Ilmeisesti vain Ndombele ja Lamela ovat loukkaantuneina.

Mourinho on käyttänyt Eurooppa-liigassa Gareth Balea, Lucas Mouraa, Vinicius Junioria, Dele Allia ja varaveskari Joe Hartia, ja varmaan he tänäänkin ovat avauksessa.

Antwerpenin joukkueesta loukkaantuneina ovat Matheus sekä Sander Cooper. Jähtäväksi jää tuoko Antwerpen kovan avauksen, haluaako joukkue pitää lohkon ykköspaikan, ja onko belgialaisillakin tarvetta antaa paljon pelanneille huiliaikaa?

Tottenhamin mahdollinen avaus: Hart; Doherty, Sanchez, Tanganga, Davies; Lo Celso, Winks; Bale, Alli, Lucas; Vinicius

Antwerpenin mahdollinen avaus: Butez; Seck, Gelin, De Laet; Miyoshi, Gerkens, Haroun, Hongla, Juklerod; Rafaelov, Benavente

Ottelun kertoimet ovat Unibetilla 1.31 – 5.50 – 9.50. Kaipa nämä ovat kohdallaan, joukkueiden tasoero on selvä, vaikka Spurs sitten toisin kakkosketjun sisään. Kakkosketjussa kun pelaa esimerkiksi takavuosien maailman kallein pelaaja sekä entinen Englannin maajoukkueen avauksen vakiokasvo.

Gareth Balen avausmaalista saa kertoimeksi 5.25, ja sitä voisi pelata. Spurs saanee paikkoja tuplasti sen mitä Antwerpen, ja Balen voisi odottaa pikku hiljaa nousevan huippukuntoonsa.

Spurs -betsit Unibetille!

Gareth Bale avaa maalinteon. Kerroin on 5.25.

Aseta vetosi