Eurooppa-liiga: Tripla kotijoukkueina Rapid Wien, Celtic ja Tottenham 22.10.2020 klo 19.55, yhteiskerroin 6.54

Arsenal matkaa Wieniin Rapidin vieraaksi, Celtic saa Glasgowiin Zlatanin ja muut AC Milanin pelaajat, Spurs pelaa kotonaan Itävallan LASK:a vastaan.
Eurooppa-liiga: Tripla kotijoukkueina Rapid Wien, Celtic ja Tottenham
Lokakuu 22,2020
19:55 alkaen

Eurooppa-liiga: Rapid Wien – Arsenal, Celtic – AC Milan, Tottenham – LASK

Allianz Stadion, Wien, Itävalta / Celtic Park, Glasgow, Skotlanti / Tottenham Hotspur Stadium, Lontoo, UK

Mestareiden liigan jälkeen uuden kauden aloittaa Eurooppa-liiga. Osa illan matseista pelataan suljettujen ovien takana, osaan pääsee pieni määrä katsojia.

Illan listasta poimitaan triplavedoksi matsit, joita isännöivät Rapid Vienna, Glasgow Celtic sekä Tottenham.

Rapid Vienna vieraana pelaa Lontoon Arsenal. Kotijoukkue on pelannut Itävallan liigaa kolme matsia ja yhden cup-ottelun. Kausi alkoi vierastasurilla Sturm Grazia vastaan, seuraavat kaksi liigamatsia Rapid Vienna voitti. Viime viikonlopun cup-ottelussa pikkuseura Wiener Neustadt meni nurin 1-5.

Arsenal on nykyisellään hyvä joukkue. Se on tällä kaudella hävinnyt vierasmatsit Liverpoolia ja Manchester Cityä vastaan, mutta näistä huolimatta se on Valioliigassa viidentenä.

Arsenalin viimeisin hankinta Thomas Partey aloittanee nyt ensimmäisen matsinsa joukkueen avauskokoonpanossa. Mesut Özil ja Sokratis eivät ole mukana, kumpikin jätettiin kokonaan Eurooppa-liigan joukkueen ulkopuolelle. Özilin tilanne on surkuhupaisa. Hän ei ole myöskään mukana Arsenalin Valioliiga-joukkueessa, vaikka miehen viikkopalkka on Englannin viidenneksi suurin, noin 268 000 puntaa viikossa.

Arsenalilla on viikonloppuna liigamatsi Leicesteriä vastaan, ja se menee varmasti tämän matsin edelle. Mikel Arteta peluuttanee nyt nuoria, kuten Joe Willockia ja Reiss Nelsonia.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Korona iski Rapid Wieniin

Rapid Viennasta uutisoitiin, että joku vielä nimeämätön pelaaja on saanut koronatartunnan ja on sivussa. Ilmeisesti hän ei kuitenkaan ole ollut lähikontaktissa muiden kanssa tartunna jälkeen, joten muuten kotijoukkue on terveenä.

Arsenalin kerroin on Unibetilla vain 1.59. Se on liian vähän, jos Arteta lepuuttaa avainpelaajia. Rapid Vienna +1 asian handicap saa kertoimen 1.85, ja sillä tripla käyntiin.

Zlatan Skotlannissa

Seuraava kohde on sitten Celtic vastaan Italian jätti AC Milan. AC Milan on hyvässä kunnossa, sillä on tältä kaudelta listassa pelkkiä voittoja. Viime viikonloppuna se voitti Milanon paikallisessa Interin 2-1, ja itse Zlatan Suuri teki AC Milanin molemmat maalit. Ottelun jälkeen Zlatan tyytyi totemaan Twitterissä, että ”Milanolla ei ole koskaan ollut kuningasta, heillä on JUMALA”.

Celtic on luonnollisesti myös hyvässä tuloskunnossa. Skotlannin Valioliigassa erot kärkijoukkueiden ja muiden välillä ovat sellaiset, että hyvin harvoin Celtic menettää Skotlannin peleissä pisteitä. Tällainen ihme kyllä kävi viime viikonloppuna, kun Rangers voitti Celticin Glasgown paikallisessa 2-0.

Kummallakin on muutama poissaolo, mutta niiltä osin puntit lienevät tasan. AC Milanin Calhanoglu olisi normaalisti joukkueen avauksen vakiomies, mutta nyt hän on nilkkavaivaisena sivussa. AC Milanin valmentaja Pioli on sanonut tuovansa kaikki avainpelaajat Glasgowiin, eli kentällä tulee olemaan kaksi kovatasoista ryhmää.

Kertoimet ovat Unibetilla 4.48 – 3.80 – 1.77. Kotietu on normaalia pienempi, kun iso stadion kumajaa tyhjänä, ja ero Skotlannin kärkijoukkueen ja Italian kärkijoukkueen välillä on kyllä iso, joten betsi AC Milanille. Skotlannin liiga lienee yksi Euroopan yliarvostetuimpia. Celtic on useamman mielikuvissa suurseura, mutta eihän se ole edes päässyt Mestareiden liigan lohkovaiheeseen kuin kaksi kertaa viimeisen kuuden vuoden aikana.

Lapulle AC Milan kertoimella 1.77.

Bale pääsee irti taas

Kolmas kohde yhdistelmävetoon on Tottenhamin peli kotona Lontoossa Itävallan LASK:ia vastaan. LASK voitti viime viikonloppuna Itävallan cupissa pikkuseura Worglin 3-0 ja edellisessä Itävallan liigan pelissä se hävisi Rapid Viennan vieraana 0-3.

LASK pääsi mukaan lohkovaiheeseen pudottamalla viimeisessä karsintamatsissa kovan Lissabonin Sportingin vieraskentällä peräti 4-1.

Jose Mourinhon Tottenham on todella ailahteleva joukkue, ja sen vuoksi siinä on kyllä jotain vikaa. Ennen maaottelutaukoa Spurs voitti Manchester Unitedin tämän Old Traffordilla peräti 6-1. Tauon jälkeen se johti kotikentällä West Hamia vastaan 3-0, mutta romahti viimeisen kymmenen minuutin aikana, ja lopputulos oli 3-3.

Spursista löytyy nykyisellään ehkä maailman tehokkain kärkikaksikko Kane & Son. Hieman kuulostaa perheyrityksen nimeltä, mutta parivaljakko on ollut todella tehokas. Son on tehnyt jo seitsemän Valioliiga-maalia ja Kane viisi.

Viime viikonlopun Tottenhamin West Ham -ottelussa oli käännekohtana Gareth Balen tuominen vaihdosta sisään. Ei Bale tietenkään syyllinen ole matsin kääntymiseen, mutta kun hän tuli sisään parikymmentä minuuttia ennen loppua, niin Spurs vielä johti 3-0.

Nyt Balella voisi olla uusi mahdollisuus. Hän lienee avauksessa. Mourinho varmasti pyörittelee rotaatiotaan, ja tuonee sisään avaukseen myös Allin, Mouran ja Winksin. Kane ja Son tuskin ovat avauksessa, ja se vie paljon tehoja Spursin kärjestä.

LASK tuonee parhaansa kentälle, eli nyt olisi vastakkain Valioliigan top kuusi -joukkueen kakkosketju sekä Itävallan top kuusi -joukkueen parhaat.

Vetopuolella Unibet antaa Spursille kertoimeksi vain 1.30, ja se on liian vähän, jos joukkue lepuuttaa avainpelaajia. LASK +1.5 saa kertoimeksi 2.00. Se kelpaa hyvin.

Tripla on siis Rapid Wien +1 asian handicap kertoimella 1.85, AC Milan kertoimella 1.77 sekä LASK +1.5 kertoimella 2.00, nämä yhteensä on 6.54.

Eurooppa-liigaa Unibetille

Rapid Wien +1 asian handicap, AC Milan sekä LASK +1.5, yhteiskerroin 6.54.

Aseta vetosi