Eurooppa-liiga -tulosvetotupla 10.8.2020 klo 22.00 moniveto ja kertoimet

Inter Milan on suosikki Bayer Leverkusenia vastaan, ja Manchester United on suursuosikki FC Copenhagenia vastaan. Nyt pelataan kerrasta poikki -systeemillä, joten riskejä ei oteta ennen kuin on pakko.
Eurooppa-liigan moniveto
Elokuu 10,2020
22:00

Inter Milan – Bayer Leverkusen / Man United – Copenhagen

Merkur Spiel-Arena, Düsseldorf, Saksa / RheinEnergieStadion, Köln, Saksa

Kertoimet (Eaglebet) 2.05 – 3.55 – 3.50 / 1.21 – 6.60 – 13.00

Illalla pelataan Eurooppa-liigassa kaksi matsia. Turnauksen suurin voittajasuosikki Manchester United kohtaa FC Copenhagenin ja kakkossuosikki Inter Milan Bayer Levekusenin. Ottelut pelataan poikkeusoloissa kerrasta poikki -systeemillä puolueettomalla kentällä Saksassa.

Illan Eurooppa-liigan otteluista saa tulosvetotuplan Eaglebetille.

Inter Milan pudotti viime kierroksella Getafen. Se voitti ratkaisevan ottelun 2-0, mutta ei ollut parhaimmillaan. Romelu Lukaku sekä Christian Eriksen tekivät maalit. Ottelun alkupuolella Getafe painosti, mutta ei saanut tehtyä maalia. Toisella puoliskolla, kun peli oli Interille 1-0, Getafen Molina epäonnistui rankkarissa.

Interissa on taustajoukoissa epäsopua. Kentällä peli on tällä kaudella sujunut mainiosti, mutta päävalmentaja Antonio Conte on sitä mieltä, että seurajohto ei anna tarpeeksi rahaa pelaajaostoihin eikä muutenkaan tue tarpeeksi mediassa.

Inter tuli Serie A:ssa lopulta kakkoseksi vain pisteen mestari-Juventusta perässä. Sillä on nyt alla yhdeksän tappiottoman ottelun putki. Neljä viimeistä on ollut voittoja. Viiteen viime otteluun Inter ei ole päästänyt ainuttakaan maalia. Interin kolme viimeistä matsia ovat kaikki päättyneet 2-0.

Interillä on ollut viiden päivän huili, joten Conte voi hyvin peluuttaa samaa ryhmää kuin Getafe -ottelussa.

Leverkusen pudotti Rangersin

Bayer Leverkusenin loppukausi oli kuoppainen. Saldo kymmenestä viime matsista oli 5-1-4. Sen kaikkein viimeisin peli oli Saksan cupin finaali, jonka lopulta voitti Bayern Munchen.

Bayer Leverkusenin kohdalla on viime aikoina lähinnä puhuttu siitä, että mhin lahjakas Kai Havertz seurasta lähtee. Valioliiga on useimmiten ollut arvailujen kohteena.

Leverkusen pudotti edellisellä kierroksella Glasgow Rangersin, ja viimeinen ottelu kaksiosaisesta kierroksesta päättyi 1-0. Havertz ei tällä kertaa ollut osallisena maalissa, vaan sen teki Diaby.

Leverkuseninkin kokoonpano lienee sama kuin viimeksi. Ehkä Bailey voisi tulla laidalle, viimeksi hän ei ollut aloituksessa.

Kerrasta poikki -peli on tarkkaa pelaamista, ja juuri nyt Inter on siinä hyvä. Leverkusen on ollut joukkue, jonka peleissä on tullut maaleja, mutta nyt tilanne on eri. Se on altavastaaja, ja haluaa myös välttää riskejä.

Inter on voittanut kolme viimeistä 2-0. Miksei niillä lukemilla tätäkin. Eaglebetin kerroin Interin 2-0 -voitolle on 11.50.

Man United on selvä suosikki

Manchester United on suursuosikki Copenhagenia vastaan. Se oli Valioliigassa koronabreikin jälkeen yksi parhaista, ja nyt kaikki avainpelaajat ovat ilmeisesti pelikunnossa. Edellisellä Eurooppa-liigan kierroksella se pudotti itävaltalaisen Linzin. Avausmatsi oli päättynyt ennen koronatauokoa 5-0, ja nyt jälkimmäinen matsi Old Traffordilla 2-1. Ole Gunnar Solskjaer lepuutti useampaankin avainpelaajaa viime pelissä, siksi voitto oli niukka.

Copenhagen ei ole koskaan ennen ollut näin pitkällä Eurooppa-liigassa. Se pääsi jatkoon voitettuaan viime kierroksella turkkilaisen Basaksehirin yhteismaalein 3-1. Viime matsi Tanskassa päättyi 3-0 kotijoukkueelle.

Näiden joukkueiden tasoero on huima, varsinkin kun Man United saa kentälle koko kärkiporukan Fernandesin, Martialin, Rashfordin, Pogban ja muut.

Copenhagenilla ei ole mitään mahdollisuuksia lähteä pelaamaan avointa peliä, sen toki joukkueen päävalmentaja Solbakken tietää. Joukkue tuonee kentälle bussipuolustuksen, johon sitten United hakkaa itseään.

Unitedilla on nykyisellään kova maalintekoarsenaali, mutta ei muuria vastaan pelaaminen ole helppoa. 2-0 on lähempänä, kuin maalijuhla. Jälkimmäiseenkin matsiin laitetaan tulokseksi 2-0. Kerroin Eaglebetilla on 6.55.

Eurooppa-liigan tulostupla Eaglebetille!

Inter voittaa 2-0 kertoimell 11.50 ja Man United voittaa 2-0 kertoimella 6.55. Yhteiskerroin on 75.325.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä