Eurooppa-liigan karsinnat: Aarhus - Honka 27.8.2020 klo 20.00 alle 2.5 maalia

Veikkausliiga on selvästi heikompi sarja kuin Tanskan liiga. Hongan mahdollisuus taitaa olla siinä, että se on nyt parhaassa kunnossaan, kun Aarhus on pelannut viimeisen kuukauden aikana vain yhden treenimatsin.
Aarhus - Honka
Elokuu 27,2020
20:00

Eurooppa-liigan karsinnat: Aarhus – Honka

Ceres Park, Aarhus, Tanska

Kertoimet (Unibet) 1.40 – 4.60 – 6.50

Espoolaisella Hongalla on kova työ päästä eteenpäin Eurooppa-liigan karsinnoissa. Vastassa on tanskalainen Aarhus, ja joukkueiden tasoero on kyllä huomattava. Hyvänä mittatikkuna voisi pitää Suomen mestarin KuPS:n yrityksiä päästä eteenpäin Mestareiden liigan karsinnoissa. KuPS kävi pelaamassa Norjassa Moldea vastaan, ja hävisi tylysti 0-5. KuPS on parempi joukkue kuin Honka, ja Tanskan liiga on parempi kuin Norjan liiga. Tästä voi vetää johtopäätöksen, että vetomarkkinoiden voittokerroin 1.40 Aarhusille ei ole edes alikerroin.

Honka ei ole hävinnyt tämän kauden Veikkausliigassa vielä otteluakaan, mutta tasureita on huima määrä. 11 sarjamatsista Honka on pelannut seitsemän tasan. Sen puolustus on ylivoimaisesti Veikkausliigan tiukin, vasta viisi päästettyä maalia. Toisaalta Honka on tehnyt itse vasta 12 maalia, eli joukkueen vahvuus ja ongelma on selvästi esillä tilastoissa.

Viime matsissaan Honka otti harvinaisen voiton ja teki vielä kaksi osumaa SJK:n verkkoon. Vieraskentällä Honka piti nollat, eli puolustus oli taas rautaa.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Aarhus vasta aloittelee uutta kautta

Tanskan kausi päättyi kuukausi sitten, ja sen jälkeen Aarhus on pelannut vain yhden treenimatsin. St Paulia vastaan se pelasi maalittoman tasurin viikko sitten. Aarhusin pelituntuma saattaa olla vielä pahasti hukassa, ja siinä voisi olla Hongan saumat.

Aarhusin liigakausi Tanskassa meni hyvin. Se oli lopulta sarjakolmonen neljä pistettä kakkospaikan FC Copenhagenia perässä. Eurooppa-liigan paikan Aarhus sai voittamalla karsintamatsissa Odensen kotikentällään 2-1.

Honka lähtee varmasti otteluun luottaen kovaan puolustukseen. Sen täytyy pitää Aarhus pois maalipaikoilta, ja sitten löytää omat paikkansa erikoistilanteista tai nopeista suunnanmuutoksista.

Espoolainen bussi kentälle

Seinäjoella Honka pelasi 3-5-2 -systeemillä, ja miksei se nytkin voisi pelata samalla, kunhan laitapakit pysyvät mieluummin keskiviivan alapuolella kuin että lähtevät riskillä mukaan hyökkäyksiin.

Aarhus varmasti lähtee heti ottamaan aktiivisen otteluun, pitämään palloa ja luomaan jatkuvasti painetta Hongan maalille. Ja eiköhän se siinä onnistu, mutta jos Honka pystyy pitämään kotijoukkueen poissa todella vaarallisilta maalipaikoilta, niin yllätykseen voisi olla pienet mahdollisuudet.

Aarhusin mahdollinen avaus: Eskelinen, Diks, Tingager, Hausner, Munksgaard, Blume, Poulsen, Hvidt, Ankersen, Mortensen, Links

Hongan mahdollinen avaus: Murray, Hatakka, Ivanov, Rasimus, Savage, Hervas, Voutilainen, Levänen, Kaufmann, Dongou, Martin Gonzalez

Vähämaalinen matsi tulossa?

Unibetilla ottelun kertoimet ovat 1.40 – 4.60 – 6.50, ja tämä on aivan varmasti kohdallaan. Jos Aarhusin pelituntumasta olisi varmuus, niin kotivoittoa voisi hyvinkin pelata. Nyt kauden alku on pienoinen kysymysmerkki, eikä tähän ole syytä panostaa. Toisaalta, ei Hongankaan pelaaminen houkuta, joukkueiden tasoero on kuitenkin sen verran suuri.

Alle 2.5 maalia saa Unibetilta kertoimeksi 2.12. Sitä voi pelata. Honka ei montaa maalipaikkaa tule saamaan, ja toisaalta Honka tuonee bussinsakin kentälle maalin eteen. Kotijoukkueen 1-0 tai 2-0 -voitto ja Hongalle kaksi kutia maalia kohti voisi olla mahdollinen lopputulos matsiin.

Puoliaika/lopputulos vetoon voisi laittaa Aarhus/Aarhus Unibetin kertoimella 2.02. Jos Aarhus tekee avausjaksolla maalin, niin eiköhän se hallitse peliä sen verran, että se hoitaa matsin loppuun saakka. Ja kyllä kai Aarhus kuitenkin saa kotikentällään nollan rikki ensimmäisen jakson aikana selvästi useammin kuin joka toisella kertaa, paremminkin kuusi kertaa kymmenestä.

Betsit Unibetille!

Alle 2.5 maalia Unibetin kertoimella 2.12. Puoliaika/lopputulos 1/1 Unibetin kertoimella 2.02.

Aseta vetosi