Eurooppa-liigan karsinnat: Eintracht Frankfurt - Strasbourg 29.8.2019, kotijoukkue jäi ilman vierasmaalia

Eintracht Frankfurt on vetomarkkinoiden suosikki jatkamaan lohkovaiheeseen, vaikka se jäi avausottelussa ilman maalia. Strasbourgille voisi laittaa pienen vetopanoksen.
Eintracht Frankfurt - Strasbourg
Elokuu 29,2019
21:30

Ranskalainen Strasbourg voitti avausottelussa kotikentällään Eintracht Frankfurtin 1-0. Tulos oli yllätys, Strasbourgin voittokerroin oli kotikentälläkin 3.60. Kerroin oli vielä kovassa nousussa, aiemmin kerroin oli ollut vain 2.70.

Frankfurt oli avauspelissä hivenen parempi. Tilastopuolella peli oli melko tasainen,. pallonhallintakin oli tasan 50-50 ja Frankfurt laukoi kerran enemmän. Strasbourg teki maalinsa ainoalla maalia kohti menneellä kudillaan. Frankfurt laukoi maalia kohti kolme kertaa.

Viime kauden välieräjoukkue Frankfurt pelasi avauspelissä pienoisesta hallinnasta huolimatta alle taitojensa. Joukkueella saattaa olla pieni suvantovaihe menossa, Bundesliigassakin se hävisi viikonloppuna vieraissa Leipzigille 1-2.

Ennen ensimmäistä Strasbourg -ottelua Frankfurt oli hoitanut edelliset Eurooppa-liigan kierrokset Vaduzia sekä Floraa vastaan melko vaivattomasti. Bundesliigan avauksessa Fankfurt voitti kotonaan Hoffenheimin 1-0.

UNIBET: 200% TALLETUSBONUS 200 euroon asti

Frankfurtin ja Strasbourgin kokoonpanot

Frankfurtin voittaminen oli Strasbourgin alkukauden valopilkku. Se on kolmen ottelun jälkeen Ranskan liigassa vielä ilman voittoa, saldona on 0-2-1. Viime viikonloppuna se hävisi kotikentällään Rennesille 0-2.

Edellisellä Eurooppa-liigan kierroksella Strasbourg pudotti bulgarialaisen Lokomotiv Plovdivin voittamalla kummankin ottelun 1-0.

Joukkueilla ei ole kovin paljon pelaajia, jotka varmasti ovat sivussa, mutta epävarmoja on pitkä lista. Strasbourgin Fofanalla on sen verran paha nilkkavamma, että hän ei pelaa. Fofana on ollut sivussa jo parisen viikkoa. Strasbourgin Cacin pelaaminen on epävarmaa. Frankfurtilla sitten on pitempi lista pelaajia, jotka saattavat joutua jäämään sivuun, muun muassa Gacinovic, Muller, Rebic, Russ ja Sow.

Eintracht Frankfurtin mahdollinen avaus: Trapp, Abraham, Hasebe, Hinteregger, da Costa, Gacinovc, Fernandes, Torro, Kostic, Rebic, Kamada

Strasbourgin mahdollinen avaus: Sels, Carole, Mitrovic, Djiku, Kone, Lienard, Thomasson, Martin, Lala, Ajorque, Zohi

 

Eintracht Frankfurt on ottelussa suursuosikki. Kertoimet ovat Unibetilla 1.32 – 4.70 – 9.75. Strasbourgin jatkopaikasta saa kertoimeksi 2.10, ja kaipa sitä voisi kokeilla. Frankfurt jäi viimeksi ilman vierasmaalia, ja se on ranskalaisille iso etu.

Aseta vetosi