Eurooppa-liigan karsinnat: KuPS - Suduva 24.9.2020 klo 18.30, KuPS voittoon

Edellisellä Eurooppa-liigan karsintakierroksella Kuopio voitti Slovan Bratislavan. Suduva on heikompi vastus, ja KuPS on juuri nyt hyvässä kunnossa.
KuPS - Suduva
Syyskuu 24,2020
18:30

Eurooppa-liigan karsinnat: KuPS – Suduva

Savon Sanomat Areena, Kuopio, Suomi

Kertoimet (Unibet) 1.85 – 3.50 – 4.30

Live stream: Ruutu – katso täältä!

KuPS jatkaa Eurooppa-liigan karsintoja liettualaista Suduvaa vastaan. Hankala vertailla Veikkausliigan ja Liettuan pääsarjan tasoeroa, mutta ei Liettuassa ainakaan parempaa futista pelata kuin Suomessa.

Ottelu pelataan loppuun saakka, eli mennään rankkarikisaan, jos muuten ei tule ratkaisua. Voittaja pääsee Eurooppa-liigan viimeiselle karsintakierrokselle, eli kaksi matsia pitäisi KuPS:n voittaa, niin taas tehtäisiin suomalaista futishistoriaa.

KuPS meni edellisellä kierroksella komeasti ja hyvin epäsuomalaisesti jatkoon Slovan Bratislavaa vastaan. KuPS nousi ottelussa tasoihin jatkoajan viimeisellä minuutilla ja voitti perään rankkareilla. Rankkareissakin kuopiolaiset putosivat aluksi taakse Niskasen epäonnistuttua kolmantena laukojana, mutta loput KuPS:n kudit menivät maaliin ja kaksi viimeistä Slovan Bratislavan laukojaa epäonnistuivat.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

KuPS:lla voittoputki

Suduva on mukana Eurooppa-liigan karsinnoissa, koska se putosi viime kierroksella Mestareiden liigan karsinnoista. Maccabi Tel Aviv löylytti sen Liettuassa 3-0. Tulos varmistaa kyllä sen, että Liettuan liiga ei ole häävi.

Ennen Maccabi -matsia Suduva oli päässyt UCL -karsinnoissa jatkoon pudottamalla tallinnalaisen Floran.

KuPS on taas kaikin puolin hyvässä kunnossa. Elokuun puolivälissä se hävisi UCL -karsinnan Moldelle tylysti 0-5, mutta sen jälkeen KuPS onkin sitten voittanut seuraavat matsit. Veikkausliigan viiden voiton putki on vienyt kuopiolaiset taas liigan kakkoseksi samoilla pisteillä kuin HJK, mutta yhden ottelun vähemmän pelanneena.

Suduva on Liettuan pääsarjassa kärjessä. Kaikki turnaukset mukaan lukien sen kymmenen viimeisen matsin saldo on 7-1-2, eli kyllä Suduvakin on kunnossa.

KuPS:n päävalmentaja Arne Erlandsen on kertonut, että joukkue on tutkinut tarkasti Suduvan pelejä. Hän mainitsee Suduvan eduksi ainakin sen, että joukkue on kokenut eurokentillä.

KuPS hyökkää ja paikkoja tulee

KuPS:n pelityyliin kuuluu hyökkäävä pelaaminen, jossa koko joukkue on mukana. Veikkausliigassa tämä on tuonut KuPS:lle paljon maalipaikkoja, ja sama oli tilanne Slovan Bratislava -matsissakin. Eli samoilla mennään, KuPS hyökkää tänään lujaa.

KuPS:n kotikentällä Savon Sanomat Areenalla on myös aivan vasta uusittu tekonurmi, ja ainakin Slovan Bratislavalla tämä alusta taisi olla hieman uusi ja hankala. Sama lienee tilanne Suduvalla, kuopiolaiset saavat alustata etua.

KuPS:n mahdollinen avaus: Virtanen, Pikk, Tomas, Pirttijoki, Savolainen, Nissilä, Boateng, Saxman, Pennanen, Rangel, Niskanen

Suduvan mahdollinen avaus: Kardum, Slavickas, Zivanovic, Kerla, Yefremov, Salamon, Leimonas, Pusic, Topcagic, Tadic

Ottelun kertoimet ovat Unibetilla 1.85 – 3.50 – 4.30. Hieman voi nostaa sinivalkoisia laseja silmille ja betsata KuPS:n suoraa voittoa.

Suduva on selvästi heikompi kuin slovakialainen Slovan Bratislava. KuPS on kaikin puolin hyvässä kunnossa, ja omalla kotialustalla se lienee hallitsevampi ryhmä. KuPS:n hyökkäävä pelitapa antaa odottaa, että ratkaisu tulee 90 minuutin aikana.

KuPS Unibetille!

KuPS menee varsinaisella peliajalla jatkoon Eurooppa-liigan karsinnoissa. Kerroin Unibetilla 1.85.

Aseta vetosi