Eurooppa-liigan karsinnat: Wolverhampton - Torino 27.8.2019, Torino tarvitsee maaleja

Avausottelussa Torinossa tehtiin viisi maalia, ja Wolverhampton teki niistä kolme. Torino on ollut tällä kaudella kova tekemään kasseja, joten kyllä sillä pienet mahdollisuudet vielä on.
Wolverhampton - Torino
Elokuu 29,2019
21:45

Wolverhampton ja Torino pelasivat avausottelussa viihdyttävän matsin. Lopulta Wolves vei pelin 3-2, Torinon kavennusmaali tuli aivan ottelun lopulla. Kolme vierasmaalia merkitsee kyllä sitä, että Wolvesilla on jalka pitkällä lohkovaiheessa.

Wolves ei ole ollut mukana UEFA:n varsinaisessa turnauksessa sitten vuoden 1981, ja silloinkin tli lähtö heti ensimmäisellä kierroksella. Seuran nousu Valioliigaan ja suoraan kärkipäähän on ollut napakymppi.

Wolverhamptonin kolme maalia Torinossa oli kova juttu. Viime kauden Serie A:ssa Torino päästi van 37 maalia, ainoastaan Juventus, Napoli ja Milanon joukkueet olivat parempia.

Wolverhamptonin pelitapa toisessa osassa on suoraviivainen, ei saisi hävitä, ja pieni häviökin riittäisi. Puolustuksen kautta pelataan sen verran kun joukkueen ilmeeseen vain sopii.

Wolves on pelannut tällä kaudella kahdeksan virallista ottelua, eikä se ole hävinnyt kertaakaan. Valioliigassa se on pelannut kaikki kolme tasan. Viime sunnuntain 1-1 -tasapeli kotikentällä Burnleytä vastaan oli kehno ottelu.

Torinolla hyvä hyökkäys

Torinon managerina on entinen Watfordin, Napolin ja Inter Milanin manageri Walter Mazzarri. Hän on saanut joukkueen pelaamaan hyvää hyökkäyspeliä. Kahdella edellisellä Eurooppa-liigan karsintakierroksella Torino teki Debreceniä ja Shakhtyot Soligorskia vastaan yhteensä 13 maalia.

Torinon joukkuettakaan ei viime vuosina ole nähty euroturnauksissa. Viimeisen 25 vuoden aikana se on ollut Eurooppa-liigassa kerran, siinä kaikki.

Viime viikonloppuna alkoi Serie A, ja Torino avasi sen voittamalla kotonaan Sassuolon 2-1.

Viime kaudella Wolverhampton sai pelata lähes uskomattoman terveenä koko kauden. Ja sama meininki tuntuu jatkuvan, sairastupa on edelleen tyhjä. Manageri Nuno saattaa silti tehdä vaihtoja pitääkseen joukkueen tuoreena. Adama Traore, Leander Dendoncker ja Ruben Vinagre olivat sivussa Burnley -ottelusta, ja ehkä nyt sitten avauksessa.

Kovassa kunnossa oleva kärkikaksikko Jimenez sekä Diogo Jota aloittanevat, kun etumatkaa ei kuitenkaan ole kuin yksi maali.

Torinolla on hieman ongelmia loukkaantumisten kanssa. Avainpelaajista Iago Falque on ainakin sivussa. Lisäksi vielä Edera, Parigini ja Lyanco ovat loukkaantuneina.

Wolvesin mahdollinen avaus:
Patricio; Vallejo, Coady, Boly; Traore, Dendoncker, Neves, Moutinho, Vinagre; Jimenez, Jota

Torinon mahdollinen avaus:
Sirigu; Izzo, N’Koulou, Bremer; De Silvestri, Rincon, Baselli, Ansaldi; Zaza, Belotti, Berenguer

 

Unibet antaa kertoimen 1.90 sille, että maaleja tulee yli 2.5. Sitä sopii kokeilla, Torinon on pakko pelata riskillä, ja se antaa paikkoja kotijoukkueellekin.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä