Eurooppa-liigan tripla: Tottenham, Leicester, Arsenal 5.11.2020 klo 19.55, yhteiskerroin 5.63

Valioliigan joukkueet Eurooppa-liigassa, eli Tottenham, Leicester ja Arsenal, ovat mukana illan triplavedossa. Kolmen kohteen veto laitetaan Unibetille.
Eurooppa-liigan tripla: Tottenham, Leicester, Arsenal
Marraskuu 05,2020
19:55

Eurooppa-liiga: Ludogorets – Tottenham / Leicester – Braga / Arsenal – Molde

Huvepharma Arena, Razgrad, Bulgaria / King Power Stadium, Leicester, UK / Emirates, Lontoo, UK

Torstai on Eurooppa-liigan päivä. Kolmen kohteen triplassa ovat mukana Tottenhamin, Leicesterin ja Arsenalin ottelut.

Tottenham tekee reissun bulgarialaisen Ludogoretsin kentälle. Spurs on selvä suosikki. Sen voittokertoimet ovat 1.30 -luokkaa, ja ne ovat vielä laskusuunnassa.

Tottenham hävisi viime Eurooppa-liigan kierroksella Antwerpenille 0-1. Sarja-avauksessa se voitti Itävallan LASK:n kotonaan 3-0.

Valioliigan puolella Spurs ei ole hävinnyt kohta kahteen kuukauteen. Viikonloppuna se voitti kotonaan Brightonin 2-1.

Ludogorets on Bulgarian liigan ykkönen. Se voitti viime matsissaan Levski Sofian 1-0. Ludogorets tuskin kuitenkaan on Valioliigan tasoinen ryhmä, ehkä sen voisi sijoittaa Championship -joukkueiden kanssa samaan kastiin.

Jose Mourinho on jo varmistanut, että Gareth Bale on Bulgariassa avauksessa. Bale ei ole vielä täydessä ottelukunnossa, mutta siihen suuntaan hän on menossa.

Spursin joukkueesta on loukkaantuneena sivussa vain puolustuksen Tanganga.

Tottenham pelaa viikonloppuna Valioliigaa West Bromwichin kentällä. Tähän matsiin Mourinho varmaan kierrättää pelaajia. Dele Allikin voisi nyt olla mukana.

Ludogoretsin Elvis Manu teki LASK -ottelussa kolme kassia, mutta silti joukkueelle tuli maalin tappio.

Matsista odotetaan runsasmaalista. Yli 2.5 maalia saa kertoimeksi vain 1.49, eli aivan liian vähän. Vieraissa ja vaihtomiehillä Spurs ei välttämättä ole samassa iskussa kuin parhaimmillaan. Spursin kahdessa viime vierasottelussa on kummassakin tehty vain yksi maali. Alle 3.5 maalia saa kertoimeksi 1.63, ja sillä tripla käyntiin.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Leicester ja Braga hyvässä kunnossa

Leicester saa kotikentälleen portugalilaisen Bragan. Braga on mainiossa iskussa kuuden ottelun voittoputkessa. Portugalin liiga ei ole aivan kehno, joten kyllä vieraiden pelikunto on syytä noteerata. Viime viikonloppuna Braga voitti kotonaan Famalicaon 1-0.

Leicesterilläkin menee hyvin. Se hävisi lokakuun puolivälissä kotikentällään Aston Villalle, mutta sen jälkeen Leicester on voittanut neljä putkeen. Viime Valioliigan kierroksella Leicester otti hyvän voiton Leedsin kentällä.

Kertoimet otteluun ovat Unibetilla 1.72 – 3.65 – 4.85. Aston Villaa vastaan King Power -stadionilla Leicester sai kertoimen 2.40, eli vetopuolella Braga arvioidaan Valioliigan tasoon verrattuna jonnekin puolivälin alapuolelle.

Kotijoukkueen Jamie Vardy on aloittanut kaksi viimeistä ottelua, ja nyt hänellä taitaa olla huilin paikka. Iheanacho tullee avaukseen. Muuten Leicesterin manageri Brendan Rodgers tuskin tekee sen kummempia vaihtoja.

Leicester on pelannut pari viimeistä ottelua kolmen miehen alakerralla, mutta nyt voisi olla neljän miehen puolustuslinja. Braga pelaa 4-4-2 -systeemillä, ja siihen voisi paremmin vastata samanlaisella ryhmällä.

Leicesterin kerroin tuntuu pieneltä, varsinkin jos Vardy on sivussa. Braga on hyvä joukkue, Portugalin liigan kolmonen Sportingin ja Benfican jälkeen. Braga +0.5 Unibetin kertoimella 2.12. Ei Leicester vie ottelua joka toinen kerta.

Arsenal on vähämaalinen joukkue

Arsenal pelaa kotonaan norjalaista Moldea vastaan. Viikonloppuna Manchester Unitedin Old Traffordilla Arsenal otti 1-0 -voiton. Joukkue missasi useammankin hyvän paikan ennen kuin Aubameyang teki voittomaalin rankkarista.

Arsenal on Valioliigassa sijalla yhdeksän, mutta vain neljä pistettä kärkijoukkue Liverpoolia perässä. Eurooppa-liigassa Arsenal on voittanut Rapid Wienin ja Dundalkin.

Arsenalin tasoero Moldeen on toki valtaisa, mutta hyvännäköinen tuloslista Moldellakin on alla. Sillä on menossa kuuden voiton putki, ja sekin on voittanut Dundalkin sekä Rapid Wienin.

Brittilehdissä kirjoitellaan, että Arsenalin manageri Arteta olisi laittamassa kentälle vahvan avauksen. Molden päävalmentaja Moe taas brittispekulanttien mielestä tekee jokusen vaihdon viime viikonlopun sarjaottelun avaukseen.

Unibetin kertoimet otteluun ovat 1.31 – 5.65 – 9.50. Lukemat ovat varmaan kohdallaan. Molde on over -tyyppinen ryhmä, mutta Arsenal paremminkin pelaa vähämaalisia matseja. Arsenal voitti Emiratesilla kehnon Dundalkin 3-0, ja jotain samanlaista voisi olla odotettavissa tästäkin. Moldelle maalipaikat ovat varmasti vähissä, mutta ei Arsenalkaan ole viimeiseen kymmeneen otteluun tehnyt kuin kerran kolme maalia, eli juuri Dundalkia vastaan,

Lapulle siis alle 3.5 maalia kertoimella 1.68.

Eurooppa-liigan tripla Unibetille

Ludogorets – Spurs alle 3.5 maalia kertoimella 1.63, Braga +0.5 kertoimella 2.12 ja Arsenal – Molde alle 3.5 maalia kertoimella 1.63. Yhteiskerroin 5.63.

Aseta vetosi