Euroviisut 2018 - lyö vetoa viisufinaalista! Isot kertoimet tarjolla!

Saara Aalto - Monsters on Suomen edustaja lauantain Euroviisufinaalissa. Tuleeko mainetta ja kunniaa?

Euroviisut 2018 – lyö vetoa Euroviisujen finaalista!

Päivitys 2. semifinaalin jälkeen.

Suomen Saara Aalto ja Monsters -biisi meni hienosti Euroviisut -finaaliin. Finaalissa on vastassa kuitenkin kovia tekijöitä ja ainakaan kertoimet eivät lupaile Aallolle edes sitä tuttua kakkostilaa.

Hieman yllättäen voittajakertoimien kärkeen on noussut Kypros, Unibetillä voittajakerroin 2.25. Tähän saakka suurin ennakkosuosikki on ollut Israel, nyt tämän esityksen kerroin on 4.00. Unibetillä voit lyödä vetoa myös siitä pääseekö esitys viiden parhaan joukkoon, Kyproksella kerroin on 1.15 ja Israelilla 1.30. Suomen ja Saara Aallon kertoimet voittoon ovat 51.00 ja viiden parhaan sijoittuminen toisi rahat takaisin kertoimella 5.00.

Vedonlyönti kiihtyy kohti lauantain finaalia ja nyt on oikea aika heittää betsit sisään. Kertoimien mukaan kuuden kärki tulee olemaan:

Kypros, voittajakerroin 2.25

Israel, voittajakerroin 4.00

Irlanti, voittajakerroin 10.00

Ranska, voittajakerroin 15.00

Norja, voittajakerroin 21.00

Ruotsi, voittajakerroin 21.00.

Lisäjännitystä Euroviisuihin, riskittömästi? Tästä lyömään vetoa!

Betsaatko Ruotsin puolesta? Yksi suosikeista ehdottomasti. Tutustu kaikkiin maakohtaisiin kertoimiin Unibetillä tai jollain muulla vedonlyöntisivustolla!

Lauantaisen Euroviisut -finaalin esiintymisjärjestyksen löydät täältä:

[tweet2 shortcode=”tweet2″]

1. Ukraina: MELOVIN – Under The Ladder
2. Espanja: Amaia y Alfred – Tu Canción
3. Slovenia: Lea Sirk – Hvala, ne!
4. Liettua: Ieva Zasimauskaite – When We’re Old
5. Itävalta: Cesár Sampson – Nobody but You
6. Viro: Elina Nechayeva – La Forza
7. Norja: Alexander Rybak – That’s How You Write A Song
8. Portugali: Cláudia Pascoal – O Jardim
(Tauko)
09. Iso-Britannia: SuRie – Storm
10. Serbia: Sanja Ilić & Balkanika – Nova Deca
11. Saksa: Michael Schulte – You Let Me Walk Alone
12. Albania: Eugent Bushpepa – Mall
13. Ranska: Madame Monsieur – Mercy
14. Tšekki: Mikolas Josef – Lie to Me
15. Tanska: Rasmussen – Higher Ground
16. Australia: Jessica Mauboy – We Got Love
(Tauko)
17. Suomi: Saara Aalto – Monsters
18. Bulgaria: Equinox – Bones
19. Moldova: DoReDoS – My Lucky Day
20. Ruotsi: Benjamin Ingrosso – Dance You Off
21. Unkari: AWS – Viszlát Nyár
22. Israel: Netta – Toy
23. Alankomaat: Waylon – Outlaw In ’Em
24. Irlanti: Ryan O’Shaughnessy – Together
25. Kypros: Eleni Foureira – Fuego
26. Italia: Ermal Meta e Fabrizio Moro – Non Mi Avete Fatto Niente

Lyö vetoa Euroviisuista!

Se on Euroviisuviikko! Nyt se kaikki hype ja odotus saa kruununsa, kun Saara Aalto päästetään Monstereineen irti heti tiistaina ensimmäisessä semifinaalissa. Näistä karkeloista voi lyödä kattavasti vetoa ja tokihan me luotamme että Aalto menee tästä heittämällä finaaliin? Kertoimet voittajavedossa eivät Saara Aallon voittoa lupaile, ei edes sijoittumista kolmen parhaan joukkoon. Euroviisuissa ei kuitenkaan paremmuutta mitata itse suorituksella, vaan sijoituksen ratkaisevat raadit ja yleisö.

Ota twitterissä virallinen Euroviisut-tili seurantaan ja pysyt kärryillä tapahtumista:

Tämä tekee myös vedonlyönnistä kinkkistä, mutta parhaassa tapauksessa erittäin palkitsevaa. Kenelle sinun betsisi menevät ensimmäisen tai toisen semifinaalin voitosta? Tai oletko jo betsannut koko kisan voittajaa? Nyt jos koskaan on sen aika, sillä semifinaalien jälkeen kertoimet taatusti muuttuvat ja nyt vois saada omalle suosikillesi oikein kivan kertoimen.

Betssonin euroviisukampanja 20€ riskitönveto

Saara Aalto keräsi pari vuotta sitten brittien X-factorissa varmasti ystäviä, miten nuo tuovat nyt ääniä Suomen kirstuun? Aallon kohtalona on ollut lukuisissa eri kilpailuissa sijoittua kakkoseksi, se toki olisi tässä kisassa aivan huikea suoritus. No, sillekin kertoimet ovat varsin komeat, joten jos mielestäsi Monsters -biisi sinne yltää, betsaa ihmeessä. Potentiaalia toki on, mutta…

Israel ennakkosuosikki voittamaan Euroviisut 2018

Näin on ainakin kertoimien mukaan. Oikeasti ennakkosuosikkeja on useampia, mutta tässä vaiheessa pienin kerroin ja selvästi vielä se pienin kerroin. Nyt voikin olla aika betsata niitä muita vaihtoehtoja, tässä vaiheessa saa aika mukavia kertoimia voitosta niin Suomelle kuin esimerkiksi vaikkapa Virolle tai Ruotsille. Äänestyskäyttäytymistä on vaikea ennustaa ja kun puolet pisteistä tulee yleisöltä, menee tämä entistä jännittävämmäksi. Tietääkö Youtube kuitenkin tuloksen jo nyt?

Voit myös kivasti lyödä vetoa siitä onko jonkin maan esitys finaalissa kolmen parhaan tai 10 parhaan joukossa. Lisäjännitystä finaaliin saat siis vaikkapa lyömällä Saara Aallon puolesta vetoa. 10 parhaan joukkoon finaalissa tuo kertoimen 3.50, ei vaihtoehto puolestaan on saanut kertoimen 1.25. Entä miten on kolmen parhaan laita? 7.50 kerroin ”palkintopallille”, 1.03 kerroin sen puolesta että Aalto ei siellä esiinny. Katso Unibetiltä kertoimet kaikkien maiden kohdille ja lyö vetoa ennen semifinaaleja, jotka siis alkavat tiistaina! Nyt on Euroviisut-huuma korkeimmillaan!

10 parhaan joukkoon finaalissa tuo kertoimen 3.50, ei vaihtoehto puolestaan on saanut kertoimen 1.25. Entä miten on kolmen parhaan laita? 7.50 kerroin ”palkintopallille”, 1.03 kerroin sen puolesta että Aalto ei siellä esiinny

Aseta vetosi