Euroviisut 2018 - lyö vetoa semifinaaleista ja finaalista!

Saara Aalto - Monsters on Suomen edustaja tällä viikolla käytävissä Euroviisuissa. Lyö vetoa voittajasta!

Euroviisut 2018 – lyö vetoa semifinaaleista ja finaalista!

Se on Euroviisuviikko! Nyt se kaikki hype ja odotus saa kruununsa, kun Saara Aalto päästetään Monstereineen irti heti tiistaina ensimmäisessä semifinaalissa. Näistä karkeloista voi lyödä kattavasti vetoa ja tokihan me luotamme että Aalto menee tästä heittämällä finaaliin? Kertoimet voittajavedossa eivät Saara Aallon voittoa lupaile, ei edes sijoittumista kolmen parhaan joukkoon. Euroviisuissa ei kuitenkaan paremmuutta mitata itse suorituksella, vaan sijoituksen ratkaisevat raadit ja yleisö.

Ota twitterissä virallinen Euroviisut-tili seurantaan ja pysyt kärryillä tapahtumista:

Tämä tekee myös vedonlyönnistä kinkkistä, mutta parhaassa tapauksessa erittäin palkitsevaa. Kenelle sinun betsisi menevät ensimmäisen tai toisen semifinaalin voitosta? Tai oletko jo betsannut koko kisan voittajaa? Nyt jos koskaan on sen aika, sillä semifinaalien jälkeen kertoimet taatusti muuttuvat ja nyt vois saada omalle suosikillesi oikein kivan kertoimen.

Betssonin euroviisukampanja 20€ riskitönveto

Saara Aalto keräsi pari vuotta sitten brittien X-factorissa varmasti ystäviä, miten nuo tuovat nyt ääniä Suomen kirstuun? Aallon kohtalona on ollut lukuisissa eri kilpailuissa sijoittua kakkoseksi, se toki olisi tässä kisassa aivan huikea suoritus. No, sillekin kertoimet ovat varsin komeat, joten jos mielestäsi Monsters -biisi sinne yltää, betsaa ihmeessä. Potentiaalia toki on, mutta…

Israel ennakkosuosikki voittamaan Euroviisut 2018

Näin on ainakin kertoimien mukaan. Oikeasti ennakkosuosikkeja on useampia, mutta tässä vaiheessa pienin kerroin ja selvästi vielä se pienin kerroin. Nyt voikin olla aika betsata niitä muita vaihtoehtoja, tässä vaiheessa saa aika mukavia kertoimia voitosta niin Suomelle kuin esimerkiksi vaikkapa Virolle tai Ruotsille. Äänestyskäyttäytymistä on vaikea ennustaa ja kun puolet pisteistä tulee yleisöltä, menee tämä entistä jännittävämmäksi. Tietääkö Youtube kuitenkin tuloksen jo nyt?

Voit myös kivasti lyödä vetoa siitä onko jonkin maan esitys finaalissa kolmen parhaan tai 10 parhaan joukossa. Lisäjännitystä finaaliin saat siis vaikkapa lyömällä Saara Aallon puolesta vetoa. 10 parhaan joukkoon finaalissa tuo kertoimen 3.50, ei vaihtoehto puolestaan on saanut kertoimen 1.25. Entä miten on kolmen parhaan laita? 7.50 kerroin ”palkintopallille”, 1.03 kerroin sen puolesta että Aalto ei siellä esiinny. Katso Unibetiltä kertoimet kaikkien maiden kohdille ja lyö vetoa ennen semifinaaleja, jotka siis alkavat tiistaina! Nyt on Euroviisut-huuma korkeimmillaan!

10 parhaan joukkoon finaalissa tuo kertoimen 3.50, ei vaihtoehto puolestaan on saanut kertoimen 1.25. Entä miten on kolmen parhaan laita? 7.50 kerroin ”palkintopallille”, 1.03 kerroin sen puolesta että Aalto ei siellä esiinny.

Aseta vetosi