Valioliiga: Everton – Crystal Palace klo 18:00 su 21.10.2018

Onko Crystal Palacella mitään palaa Evertonia vastaan sunnuntai-illan Valioliigakamppailussa? Katso kertoimet otteluun ja lyö vetoa millä tuloksella tästä pelistä selvitään. Pinnat jäänee Evertonin Goodison Parkille - vai jääkö?
Valioliiga: Everton – Crystal Palace
Lokakuu 21,2018
18:00

Valioliiga: Everton – Crystal Palace klo 18:00 su 21.10.2018

Valioliigaherkkua on luvassa myös sunnuntaina! Tässä ainoassa ottelussa kohtaavat Everton ja Crystal Palace ja Everton on ottelun iso suosikki. Unibet tarjoilee kohteeseen kertoimet 1.85 – 3.55 – 4.35, joten aika isosti saa Crystal Palace yllättää kotijoukkueen jos se aikoo tästä pinnankin kairata. Pinna onkin se mitä Palace lähtee Roy ”Hodari” Hodgsonin johdolla hakemaan, alla kun on hieman heikompi jakso Valioliigassa. Everton puolestaan on napannut kaksi tärkeää kolmen pisteen voittoa peräkkäin ja se on pelastanut paljon katastrofisen alkukauden jälkeen.

Eihän tullut maajoukkuetauolla isompia loukkaantumisia?

Tällä kokoonpanolla Everton haki Leicesteriltä tärkeät vieraspisteet edellisessä ottelussa lukemin 1-2.

Everton (4-2-3-1)

Pickford – Digne, Zouma, Keane, Kenny – Gueya, Davies – Bernard, Sigurdsson, Walcott – Richalison

Palace puolestaan hävisi viimeksi Wolvesille lukemin 0-1 kotona tällä kokoonpanolla, tuleeko muutoksia? Ehkä syytä olisi jotta peli alkaisi kulkea.

Crystal Palace (4-4-2)

Hennessey – Aanholt, Sakho, Tomkins, Wan-Bissaka – Schlupp, McArthur, Milivojevic, Townsend – Zaha, Ayew

Viime kaudella näin, onko taululla tässä matsissa samat lukemat taiston tauottua?

Everton – Crystal Palace otteluennakko

Everton on tähän peliin lähdettäessä sijalla 11., pisteitä kasassa on 12. Crystal Palace on 14. ja sillä pisteitä on 7 kappaletta. Silmiin pistävää Crystal Palacen tilastoissa on se, että se on tehnyt kauden kahdeksassa ottelussa vain viisi maalia – tosin päästetyissäkään ei ole sitten kuin yhdeksän. Vähemmän maaleja on tehneet vain kyntävät Huddersfield (4) ja Cardiff (4), joten jossain mättää nyt.

Jos päästettyjä maaleja vertaa kärkipään jengeihin niin esimerkiksi Arsenal on päästänyt jo 10 maalia, toki niitä tehtyjäkin on sitten rutkasti enemmän, 19 maalia. Evertonilla maalisuhde on 13-12. Kotona Crystal Palace ei ole ottanut kuin yhden pisteen, vieraissa peräti kuusi. Onko tässä osviittaa tähän matsiin, nappaako Palace sittenkin pisteitä Evertonilta?

Vetoa ottelusta voi lyödä vaikka maalien yhteismäärästä, joukkueittain tai koko matsin osalta. Evertonin kertoimet ovat yli 1.5 / 1.91 ja alle 1.5 / 1.85. Crystal Palacen kertoimet ovat alle 0.5 / 2.60 ja yli 1.5 / 3.50… houkuttaisiko näistä joku? 1-1 ei ole saanut kertoimeksi kuin 6.50 lukeman, tulosvetoa on hyvä lähteä hakemaan tästä tuloksesta ja lisäillä Evertonille vaikka siihen maalia tai paria…

Hyvävireinen Everton kaataa rämpivän Palacen?

Kuntokäyrät menevät nyt hieman eri suuntiin, joten onko siinä selvä vinkki sille mitä tässä pelissä tulee käymään? Katso parhaat kohteet ja kertoimet otteluun ja lyö vetoa ottelutuloksesta, maalintekijöistä ja vaikkapa puoliaikatuloksesta!

Aseta vetosi
BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt