Valioliiga: Everton – Man City lauantai 28.9.2019 - Vuotaako kotijengin puolustus?

City näytti edellisessä Valioliigan pelissä närhen värkit vastustajalle, nyt Danger Zonella on haavoittuvainen Evertonin puolustus. Montako maalia City paukuttaa, vai onko Evertonista vastustajaksi?
Valioliiga: Everton – Manchester City
Syyskuu 28,2019
19:30

Valioliiga: Everton – Manchester City, maalimässäjäiset tulossa?

Valioliigassa lauantain iltapelinä mielenkiintoinen peli, kun Manchester City vierailee Evertonin luona. Evertonin viimeisimmät Valioliigapelit eivät ole menneet ihan siinne tuubiin ja kun Manchester Cityllä on edelleen muistissa katkera Norwich-tappio, niin tästä ei ole odotettavissa kuin vierasvoitto. Evertonin voitosta saisi kertoimet 10.00 panokselle, toki tuo kelpaisi, mutta aikamoisen epätodennäköiseltä tuo vaikuttaa. Unibet ja moni muu vedonlyöntisivusto antaa kertoimet 10.00 – 5.50 – 1.30 kertoimet tähän peliin, Evertonia voi siis pelata aika isolla tasoituksella.

City on voittanut 10 viimeisestä kohtaamisesta Evertonin kotikentältä neljä kappaletta ja näistä kaksi on ollut kaksi viimeistä. Lukemat näissä ovat olleet 1-3 ja 0-2, sellaista parin maalin voittoa voisi povailla myös tähän peliin.

Molemmilla riittää rostereissaan erinomaisia maalintekijöitä joita kannattaa katsastaa maalintekijävedossa. Kotijoukkueelta hyviä betsejä voisi olla vaikkapa Moise Kean (3.80), Richarlison (4.50) ja Dominic Calvert-Lewin (5.00). Manchester Cityn betsit riippuvat vähän siitä millä kokoopanolla Rotaatio-Pep lähtee peluuttamaan joukkuetta. Agüero 1.68, Jesus 1.81 ja Sterling 1.91 ovat ne ensimmäiset, toki siellä on koko joukkue sellaisia pelaajia jotka maalin saavat aikaiseksi jos paikka sille on.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Veikkaus: City porskuttaa!

Tällä viikolla pelatuissa voitokkaissa Cup-otteluissa Evertonin ja Manchester Cityn kokoonpanot olivat tällä mallilla, todennäköisesti tähän matsiin tulee melko isoja muutoksia ainakin Cityn kokoonpanoon.

Everton 4-2-3-1

Pickford – Digne, Mina, Holgate, Sidibe – Delph, Davies – Bernard, Iwobi, Richalison – Calvert-Lewin

Manchester City 4-3-3

Bravo – Angelino, Garcia, Harwood-Bells, Cancelo – Silva, Gundogan, Foden – Sterling, Jesus, Silva

Agüeron maali ja ottelun tulos antaa mielenkiintoiset kertoimet, 31.00 – 13.00 – 1.97. Ehkä tähän voisi kokeilla vaikkapa Richalisonin maalia ja Cityn voittoa, 18.00 – 15.00 – 7.50 kertoimet kuulostavat varsin komeille!

City oppi Norwich -tappiosta - Everton kaatuu

Manchester City oppi nopeasti läksynsä ja ei jätä nyt mitään sattuman varaan. Löysin rantein ja vetskarit auki ei lähdetä tähänkään peliin vaan nyt mennään kaasu pohjassa. Montako City tekee heikkoa Evertonin puolustusta vastaan?

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja