Valioliiga: Everton - Norwich - vieläkö uskotaan Pukkiin?

Teemu Pukki on seurajoukkueessa ollut viime aikoina tehoton, mutta karsinnoissa syntyi hienosti 10 otteluun 10 maalia. Kympin peliä vaaditaan nyt vierailta että Evertonin kentältä lähtee muutakin mukaan kuin hikeä.
Valioliiga: Everton - Norwich
Marraskuu 23,2019
17:00

Valioliiga: Everton – Norwich, vieraiden mission impossible?

Teemu Pukin tuska seurajoukkueessa saattaa jatkua tämänkin ottelun yli. Norwich kyntää nyt todella syvällä, 10 otteluun ei ole syntynyt kuin 5 maalia ja kolme niistäkin tuli tämän kauden ehdottomassa kliimaksissa eli Manchester City voitossa. Nyt tuon ottelun krapula pitäisi olla jo kulutettu kropasta pois ja olisi alettava pelaamaan.

Se on kuitenkin helpommin sanottu kuin tehty ja kun peli ei suju, niin se ei vaan suju. Kohta pitäisi alkaa kuitenkin sujumaan, sillä tällä menolla Norwich on jo jouluna varma putoaja. No ei kai ihan mutta näitä merkkejä alkaa olemaan ilmoilla, nousijoille ylämäki on sittenkin osoittautunut liian jyrkäksi.

Everton on sen sijaan parantanut omaa pelaamistaan ja Everton – Norwich kertoimet 1.40 – 5.00 – 7.00 ovat ihan perustellut. Viidestä viime pelistä se on hävinnyt vain yhden, tosin silläkin on ollut omat vaikeutensa tällä kaudella. Sarjataulukostahan joukkue löytyy vasta sijalta 15, mutta jos ei tästä tule voittoa niin valmentaja saattaa lähteä monotuksen jälkeen hakemaan korvauksia työkkäristä.

Molemmilla kausi ollut isoa pulkkamäkeä, mutta nyt olisi kiivettävä jälleen mäen päälle:

Veikkaus: Norwichin tehottomuus vieraissa jatkuu

Norwich on 12 pelissä saanut aikaiseksi seitsemän pistettä, näissä maalikeskiarvo on 0.92 – 2,33. Evertonilla keskiarvot ovat 1.08 – 1.50, mutta tässä pelissä niitä on hyvä hieman kohotella. Everton on kuudessa kotipelissä hävinnyt vain kahdesti, maaliero on 8-8. Norwich ei vieraissa ole voittanut kertaakaan kuudessa pelissä ja maaleja sillä on tehtynä vain yksi ainoa. 0.17 – 2.00 maalit lupailevat tähän peliin kyllä 2-0 lukemia joista lähteä liikkeelle. Isommalla haarukalla 1,2,3 – 0,1 kupongille.

Everton pelasi viime ottelun avauksen näillä miehillä:

Pickford – Digne, Holgate, Mina, Sidibe – Schneiderlin, Davies – Richalison, Sigurdsson, Walcott – Tosun.

Norwich lähti näillä pelaajille silloiseen jumbotaistoon:

Krul – Lewis, Godfrey, Tettey, Aarons – McLean, Trybull – Hernandez, Stiepermann, Buendia – Pukki

Pukin menestyksellä isoja seurauksia. Alhaala Pukin päivitetyt tehot Valioliigassa

Norwich räpiköi, muut lentää jo...

Ei nyt ota Norwichin lento tuulta alle. Olisiko tässä ottelussa uuden alun paikka? Yksi maali tehnynä kauden vieraspeleissä, tulisiko tässä se toinen? Ei välttämättä.

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä