Valioliiga: Everton - Tottenham 18:30 su 23.12.2018

Vanhat kiistakumppanit Everton ja Tottenham kohtaavat sunnuntain ainoassa Valioliigapelissä. Kummalle pukki jakaa tästä pisteitä vai laitetaanko lahjat tasan? Katso kertoimet ja vedonlyöntikohteet otteluun ja lyö vetoa! Kinkku uuniin ja jännittämään!
valioliiga
Valioliiga: Everton - Tottenham
Joulukuu 23,2018
18:30

Valioliiga: Everton – Tottenham, tulosvetoon 1-1 ja pankin kautta joulun viettoon?

Everton lähtee Joulun aatonaaton ainoaan Valioliigan kamppailuun nöyryyttämään Tottenhamia. Vierasjoukkue Spurs on kuitenkin tämän ottelun selkeä suosikki ja peruskertoimet tässä ottelussa lupaavat kotijoukkueelle jopa 3.50 kertoimia. Unibet tyrkkää tähän pitkävetokertoimet 3.35 – 3.40 – 2.32. Mutta onko ottelu sittenkään niin selvästi menossa vieraille?

Everton ei toki ole viimeiseen kuuteen peliin voittanut kuin kerran, sekin tuli nihkeästi 1-0 Cardiffia vastaan. Tottenham ei puolestaan ole viimeiseen 10 otteluun hävinnyt kuin Arsenalille joulukuun alussa 4-2. Tottenham on koko Valioliigan paras vierasjoukkue ennen Liverpoolia, tosin yhden ottelun enemmän pelanneena. 10 ottelusta se on voittanut 8 ja pelannut 2 tappiopeliä. 19-10 maaliero povaisi tähän peliin 1-2 lukemia?

Evertonin kotisaldo ei ole sekään hassumpi, sillä irtoaa tällä hetkellä viides sija. 9 pelattua peliä, 5-3-1 tilastoin ja maaliero 16-9. Everton ei ole siis hävinnyt kuin yhden kotipelin. Tuoksuuko tässä tasapeli, vai lieneekö se yön yli uunissa ollut ylikypsä kinkku?

Tottenhamin voiton ja korkeintaan tasapelin puolesta puhuvat tilastot Everton – Tottenham -otteluista. Viimeiset viisi peliä Everton – Tottenham ovat päättyneet joko tasapeliin tai Spursin voittoon. Näissä viidessä pelissä Everton ei ole saanut aikaiseksi kuin kaksi maalia, kolme kertaa on pelattu tasan. Viimeisin ottelu 2017 syyskuussa Tottenham ryösti pinnat vakuuttavalla 0-3 pelillä. Kun otetaan kaikki ottelut huomioon, Everton on viimeksi voittanut Tottenhamin 9.12.2012, olisikohan aika poikkaista tuo putki?

Everton – Tottenham avauskokoonpanot – nähdäänkö yllätyksiä?

Edellisessä ottelussa Manchester Cityä vastaan Everton pelasi kokoonpanossa, joka oli:

Everton (5-4-1)

Pickford – Digne, Mina, Keane, Zouma, Coleman – Bernard, Sigurdsson, Gomes, Richalison – Calvert-Lewin

Spurs otteli viime lauantaina Burnleytä vastaan tällä kokoonpanolla, tekeekö Mauricio Pocchettino jotain muutoksia?

Tottenham (4-2-3-1)

Lloris – Rose, Davies, Alderweireld, Trippier – Skipp, Sissoko – Moura, Alli, Lamela – Kane

Maalintekijävetoon voi vierasjoukkueelta laittaa ainakin Cristian Eriksen, Kieran Trippier ja Harry Kane -pelurit, kotijoukkueelta hyvä vaihtoehto voisi löytyä keskikentältä Sigurdssonin ja Richalisonin muodossa.

Miten käy viikonlopun viimeisessä Valioliigapelissä?

Everton ja Tottenham vastakkain

Kova matsiruuhka alkaa tästä eikä kummallakaan ole varaa menettää pisteitä. Päädytäänkö siis pistejakoon? Vieraat on pelin suosikki, mutta tasapeli tässä tuoksahtaa jonkin verran. Mitä sinä laitat kupongille?

Aseta vetosi
BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt