Valioliiga: Everton – Tottenham sunnuntai 3.11.2019 kello 18:30

Everton on pelannut kivasti kotona ja Tottenham surkeasti vieraissa. Silti Spurs on suosikki voittamaan ottelun. Loogista. Tuleeko ensimmäinen vierasvoitto Spursille?
Valioliiga: Everton – Tottenham
Marraskuu 03,2019
18:30

Valioliiga: Everton – Tottenham, vieraat hakee ensimmäistä vierasvoittoa

Sunnuntain myöhäisemmässä Valioliigapelissä kohtaavat Everton ja Tottenham. Molemmilta odotettiin ennen kauden alkua varmasti enemmän ja tässä onkin melkoinen kuuden pinnan peli kyseessä. Everton rämpii ennen viikonvaihteen pelejä peräti sijalla 16. ja putoamisviivaan ei ole kuin piste tai pari, riippuu kummalle puolelle laskee. 10 pelistä siniset ovat voittaneet vain kolme, yksi tasapeli ja kuusi tappiota. Spursilla ei silläkään ole kuin 3 voittoa, mutta sen kamuna on 3 tasuria ja neljä tappiota.

Maaliero Spursilla on 16-15, Evertonilla 10-16. Kotona Everton on pelannut kuitenkin kohtuullisen mukavasti, viidestä pelistä nuo kolme voittoa ja maaliero 7-7. Tottenham ei ole vieraissa viidessä pelissä voittanut vielä kertaakaan, saldo on 0-2-3 ja maaliero 6-11. Synkkää on, mutta tässä pelissä siihen voi tulla muutos?

Everton voitti tiistaina Liigacupissa Watfordin iloisesti 2-0, joten hyvät kotiotteet jatkuivat. Tottenham pelasi sekin kohtuullisen hyvän pelin Liverpoolia vastaan, mutta lopulta hävisi tuon 2-1

 

Historiatilastojen mukaan Tottenham voittaa?

Nyt seuraakin sitten tilasto, jonka puolesta pelin voi heittää vieraille. Everton on viimeksi voittanut Tottenhamin kotonaan 9.12.2012, sen jälkeen se on pelannut kolmesti tasan ja hävinnyt kolmesti. Viimeisin peli on pelattu 23.12.2018 ja tuolloin Everton rämpi oikein huolella ja lukemat olivat 2-6. Näitä tuskin tässä pelissä nähdään?

Ottelun kertoimet ovat Unibetillä 2.80 – 3.50 – 2.50 ja vaikea veikattavahan tämä on. Toisaalta Everton on pelannut mukavasti kotona, mutta tilastojen mukaan Spurs ei ole pitkään aikaan hävinnyt Evertonille vieraskentällä. Mihin tässä sitten vetoja?

Ehkä yhteismaalimäärää? Yli 2.5 maalia 1.77, alle 2.5 maalia 2.05. Kotijoukkueella pienimmät kertoimet maalintekoon ovat Moise Keanille 2.95, Cenk Tosunille 3.15 ja Richalisonille 3.15. Spursin pienimmät kertoimet ovat kolmikolla Harry Kane 2.25 – Heung-Min Son 3.30 – Lucas Moura 3.45.

Evertonin kokoonpano Liigacupin pelissä Watfordia vastaan oli:

Pickford – Digne, Holgate, Mina, Coleman – Delph, Gomes – Richalison, Iwobi, Kean – Calvert-Lewin.

Spursin kokoonpano Liverpoolia vastaan oli:

Gazzaniga – Rose, Sanchez, Alderweireld, Aurier – Alli, Winks, Sissoko – Son, Kane, Eriksen

Nähdäänkö Jose pian Spursin puikoissa? Vai sittenkin Evertonin ruorissa?

Spurs painaa tästä ensimmäisen vierasvoiton?

Niin, eipä ole viime kauden Mestarien Liigan toisella finalistilla mennyt oikein putkeen tällä kaudella. Kyllähän sen pelin pitäisi alkaa kulkemaan vieraissakin jos aikoo eurokentille ensi kaudella päästä?

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja