Valioliiga: Everton – West Ham klo 18:00 sunnuntaina 16.9.2018

Evertonilla on nyt mahdollisuus jatkaa West Hamin kärsimysnäytelmää. Neljä peliä ilman voittoja on paha putki ja putki uhkaa jatkua myös Evertonin vieraana. Siitäkin huolimatta että Evertonilta puuttuu iso nippu parhaimpia pelaajia. Mitä laitetaan?
Everton West Ham Valioliiga Veikkaussivut
Valioliiga: Everton – West Ham
Syyskuu 16,2018
18:00

Valioliiga: Everton – West Ham klo 18:00 sunnuntaina 16.9.2018

Ilman tappioita oleva Everton, saa vieraaksi ilman voittoja tai pisteitä ylipäänsä olevan West Hamin. Jatkuuko vieraiden piina vai yllättääkö West Ham Evertonin? Kertoimet West Hamin voitolle ovat herkulliset, mutta ei se ole pahemmin viime aikoina Evertonin kotikentällä juhlinut. Pienen porsaanreiän voitolle voisivat antaa lukuisat Evertonin loukkaantumiset, poissa mahdollisesti kokoonpanosta on monen monta tekijää.

Pellegrinin joukkueen pelleilyt saa kohta riittää?

Everton ei sekään ole mitenkään voitoilla mässäillyt, neljästä pelistä se on voittanut vain kerran ja kolme kertaa se on pelannut tasan. Tyytyväinen ei sekään ole voinut olla alkukauden peleihin, tosin tappiottomuus on erinomainen saavutus – tähän mennessä.

Joukkueet ovat kohdanneet Unibet -tilastojen mukaan 47 kertaa, näissä 25 kertaa voitto on lipunut Evertonille, 13 kertaa on pelattu tasan ja 9 kertaa West Ham on voittanut. Maaleja näissä peleissä on yhteensä tehty 93-54, keskiarvolla 1.98 – 1.15. Jos näihin tilastoihin on luottamista, 2-1 voisi olla tässä ottelussa se oletustulos.

Everton – West Ham, yllättääkö vieraat?

West Hamin mahdollisuus voisi piillä Evertonin loukkaantumisissa. Sairaslistalla tai poissaololistalla ovat nimet Keane, Mina, Jagielka, Richarlison, Walcott, Gueye, Bernard, McCarthy ja Andre Gomes. Toki näistä pelaajista muutamat ovat vähintäänkin penkillä, jopa avauspaikka on mahdollinen. West Hamilla kolme pelaaja on saikulla, Reid, Lanzini ja Carroll ovat osa selitystä miksi West Hamin peli sakkaa. Mutta sakkaako vielä tämän viikonlopin jälkeen? Kaikki palikat menestykseen pitäisi olla kasassa, Mauricio Pellegrinin pitäisi vaan saada nyt nykäistyä oikeista naruista.

Tässä kokoonpanot joilla ehkä lähdetään liikkeelle, näillä ainakin mentiin edellisissä otteluissa:

Everton (4-2-3-1)

Pickford – Digne, Zouma, Holgate, Coleman – Schneiderlin, Davies – Calvert-Lewin, Sigurdsson, Walcott – Tosun

West Ham (4-2-3-1)

Fabianski – Cresswell, Diop, Balbuena, Fredericks – Wilshire, Sanchez – Antonio, Anderson, Snodgrass – Arnautovic

Tuleeko pelistä Evertonin jo neljäs tasuri viiteen peliin ja saako West Ham avattua vihdoinkin sen pisteputkensa? Tulosvetoon 2-1, 1-1 ja 1-2 lukemia ensisijaisesti, Evertonin voittoa pelaten. Annetaan West Hamille kuitenkin mahdollisuus.

Barcelonasta värvätty Yerry Mina ei taida vielä tässä pelissä pelata?

Everton sysää West Hamin syvemmälle suohon?

West Hamin alkukausi on mennyt totaalisesti penkin alle, alkaako nousu nyt Evertonia vastaan? Kertoimet peliin eivät lupaa kovin hyvää, joten pitäisikö tässä vaan betsata kotijengin voittoa?

Aseta vetosi
Lunasta 100€ bonus!
Pelaa nyt