F1 GP Bahrain – Sunnuntaina 31.3.2019 kello 18:10

Australian osakilpailu tarjosi suomalaisille hunajaa purkin täydeltä, joko on mahat täynnä? No ei sentäs, mutta nouseeko Bottas toisen kerran peräkkäin podiumille ja korkeimmalle pallille? Betsaa voittajavetoa ja muita formula kertoimia!
Bahrain F1 osakilpailu, kertoimet, vedonlyönti, bottas, räikkönen
F1 GP Bahrain
Maaliskuu 31,2019
18:10

F1 GP Bahrain – Jatkaako Bo77as siihen mihin Australiassa jäi?

Valtteri Bottas näytti Australiassa totaalisesti muuttuneen asenteensa. Lewis Hamilton oli vielä niukasti parempi aika-ajossa ja moni oletti Hamiltonin köröttelevän jälleen helppoon voittoon. Toisin kävi, sillä Bottas hallitsi käytännössä koko kisaa – otti reippaan voiton ja ajoi vielä lisäpisteeseen oikeuttavan kisan nopeimman kierroksen. Onko tätä mannaa tulossa lisää Bahrainissa?

BETSAFELTÄ: F1-ILMAISVETO Lyö 5 € veto Formuloista – saat 10 € ilmaisvedon

MR GREEN tarjoaa: Lyö vetoa Bottaksen voitosta sunnuntaina kertoimella 30.00!

Lewis Hamilton tekee varmasti kaikkensa että näin ei kävisi. On totta että Hamiltonin pohjalevyssä oli jotain vikaa koko kisan ajan, mutta olisiko tuo vaikuttanut näin paljon itse ajamiseen? Bottas tuntuu olevan nyt erittäin sinut oman ajokkinsa kanssa, osat olivat vähän niin kuin vaihtuneet Hamiltonin kanssa. Ei se Hamiltonin nopeus ole mihinkään häipynyt, kyllä se siellä on. Sen takia tästä Bahrainin kisasta tuleekin varsin mielenkiintoinen, nykykuskeista vain Lewis Hamilton ja Sebastian Vettel ovat täällä pystyneet voittamaan. Saadaanko tähän ryhmään nyt kolmas nykykuski? Mahdollisesti.

F1 kertoimet povaavat kisasta Lewis Hamiltonin voittoa, mutta kertoimet ovat tasaisemmat kuin Australian osakilpailuun lähdettäessä. Kannattaakin väijyä aika-ajot ja katsoa mihin minkäkin kuskin veto riittää. Red Bull ja Honda ovat tehneet hyvää työtä, mutta ihan vielä ei Max Verstappenista ole haastamaan ihan sitä kärkeä. Toinen kuljettaja Pierre Gasly floppasi totaalisesti Australiassa, parempaa lienee luvassa?

Ferrarilta odotettiin paljon enemmän testien perusteella, näinkö paljon Kimi Räikkösen lähteminen tallista vaikuttaa? Ferrarin moottorin surkeudesta kärsii toki myös Alfa Romeo

Nähdäänkö ruuhkaa radalla myös Bahrainissa?

Vedonlyönti F1 viikonlopusta

Formula kertoimet ja kohteet on saatavilla luonnollisesti koko kisaviikonlopun ajalle. Viimeistään keskiviikkona ennen kisaa tarjolla on kohteita ensimmäisiin vapaisiin harjotuksiin ja siitä eteenpäin. Voit myös betsata vaikkapa Bottaksen voittoa, Nordicbetillä kerroin on 3.00. Hamiltonin kerroin on 2.60. Lyömällä vetoa molempien puolesta jäät voitolle, voittipa kisan sitten kumpi Mersu tahansa. Vai voittaako Mercedes?

Kilkataanko jo lähdössä pahin kilpakumppani radalta? Muista myös betsata muita vaihtoehtoja, ruutitynnyrin sytytyslanka palaa jo, mutta kukaan ei tiedä miten pitkä lanka siinä on…

Cmore F1 televisioinnit ja livestream:

  • 1. vapaat harjoitukset pe 29.3. klo 12.55
  • 2. vapaat harjoitukset pe 29.3. klo 16.55
  • 3. vapaat harjoitukset la 30.3. klo 13.55
  • Aika-ajot la 30.3. klo 16.55, lähetys alkaa klo 16.00

Osakilpailu su 31.3. klo 18.05, lähetys alkaa klo 17.00

F1 Bahrain - mielenkiintoinen kisa luvassa!

Australian F1 kisa ei hirveästi ohituksia tarjonnut, mutta Bahrainissa pitäisi olla toinen ääni kellossa. Pitkät suorat tuovat varmasti enemmän jännitystä kisaan - muista lyödä vetoa!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä