Formula 1 GP Belgia: Sunnuntaina 1.9.2019 kello 16:10

Kesätauko on ohi ja nyt on kuskien ja autojen akut ladattu täyteen. Nappaako Bottas uuden sopimuksen myötä Lewis Hamiltonin päänahan ja jatkaa taistelua jopa maailmanmestaruudesta? Ota betsi kotiin ja lyö vetoa perjantaista sunnuntaihin!
F1 veikkaus
Formula 1 GP Belgia
Syyskuu 01,2019
16:10

Formula 1 GP Belgia – tapahtumarikas kisa tulossa?

F1 GP BELGIA CMorella – katso livenä!

Formula 1 GP Belgia: Sunnuntaina 1.9.2019 kello 16:10

Lähes kuukauden F1 -kesätauko on ohi ja nyt on taas aika ajaa kilpaa. F1-kuskit ovat ottaneet pääsääntöisesti melko rennosti tauon ja nyt on Kerssit ja Erssit ladattu täyteen iskuun Belgian osakilpailua varten. Suurin osa kuskeista pitää tätä rataa lempiratanaan, vaatiihan se hieman enemmän kuin normaali rata kuskeilta.

Kimi Räikkönen on voittanut täällä peräti neljä kertaa, mutta tällä kertaa se voitto ei valitettavasti ole edes lähellä, jos ei nyt ihan joukkokolaria sun muuta satu tapahtumaan. Aika-ajojen voitto, kisan nopein kierros ja todennäköisesti myös kisan voitto tulee menemään jollekin viisikon Sebastian Vettel, Charles LeClerc, Lewis Hamilton, Valtteri Bottas ja Max Verstappen jäsenistä. Pierre Gaslylle annettiin ajolenkkaria ahteriin tauon aikana ja tilalle nostettiin thaimaalais-englantilainen Alexander Albon. Miten mies kestää paineet ja miten paljon tappiota tulee Max Verstappenille, jota varten auto on selkeästi rakennettu?

F1 Brasilian osakilpailun voittajakertoimia - klikkaa ja lyö vetoa!

F1 Belgia televisiointi

 Belgian osakilpailu ja kaikki tapahtumat näkyvät luonnollisesti Cmore-palvelun kautta, katso vaikka kaikki tapahtumat suorina lähetyksinä ja lyö vetoa aina ensimmäistä harjoituksista alkaen.

Cmore F1 televisioinnit ja livestream:

Formulat Span radalla 30.8.-1.9.

  1. vapaat harjoitukset pe 30.8. klo 11.55
  2. vapaat harjoitukset pe 30.8. klo 15.55
  3. vapaat harjoitukset la 31.8. klo 12.55

Aika-ajot la 31.8. klo 15.55, lähetys alkaa klo 15.00

Osakilpailu su 1.9. klo 16.05, lähetys alkaa klo 15.00

Veikkaus: Lewis Hamilton painelee voittoon?

Niin, tämähän on se helpon veikkaus ja pienimmät kertoimet omaava veikkauskohde. Hamilton on toki suosikki, mutta samaa voisi sanoa Max Verstappenista, Valtteri Bottaksesta ja Ferrarin kaksikosta. Hamiltonin ei tarvitse enää jokaista kisaa edes voittaa kun maailmanmestaruus lipuu jälleen kerran ajohanskoihin, nyt jo eroa on pahimpaan kilpakumppaniin eli Max Verstappeniin melkein 70 pistettä, (250-181). Kyllä, aivan oikein, välissä on vielä Valtteri Bottas, mutta kakkoskuskina ei enää mitään asiaa mestariksi, kyllä siellä nyt pelataan Lewis voittoon.

Käy katsomassa ajankohtaiset kertoimet F1-vedonlyöntiin ja muista että mitä lähemmäksi tapahtumaa tullaan, sitä enemmän tästä kohteesta löytyy kertoimia. Nyt voi olla tarjolla vain voittajavetoa itse kisaan, mutta oikeasti vedonlyönti alkaa jo ensimmäisten vapaiden harjoitusten nopeimmasta kuskista! Kuka se mahtaa olla? Ja kuka voittaa aika-ajot? Entä kuka on ensimmäinen keskeyttäjä ja nähdäänkö turva-auto radalla? Mars betsaamaan!

Turun Sanomat ja Heikki Kulta tietävät yleensä nämä jutut. Ensi vuonna on pakko tulla mestaruus.

Verstappen taas liekeissä? Palaako auto vai ottaako Max voiton?

Max Verstappen, Sebastian Vettel ja Charles Leclerc... kuka tästä kolmikosta saa kiilan aikaiseksi Mercedeksen mestaruustaistoon? Katso kaikki F1 kertoimet ja lyö vetoa!

Aseta vetosi