F1 GP Australia – Sunnuntaina 17.3.2019 kello 07:10

F1 kausi on taas täällä! Nyt on hyvä hetki lisätä hieman jännitystä avausviikonloppuun ja lyödä vetoa F1-kalenterin ensimmäisestä kisaviikonlopusta Australiassa. Minkälaisessa iskussa Valtteri Bottas on ja tekeekö Kimi Räikkönen ja Alfa Romeo Australiassa superyllätyksen?
f1 Australian GP - Formula 1
F1 GP Australia
Maaliskuu 17,2019
07:10

F1 GP Australia – mikä on avausviikonlopun isoin yllätys?

Formula 1 kausi 2019 avataan tulevana viikonloppuna Australiassa. Vedonlyöntisivustot ovat jo avanneet omat mestaruusvedot niin kuljettajien kuin tallienkin osalta ja pikku hiljaa sivustoille saadaan myös kertoimet Australian osakilpailusta, aika-ajoista ja jopa vapaista harjoituksista. Kokonainen F1 GP viikonloppu tarjoaa mainiosti erilaisia kertoimia ja betsivaihtoehtoja eri vedonlyöntisivustoilla, joilta voi saada lisäjännitystä koko kisatapahtumaan aina ensimmäisistä harjoituksista ruutulipun liehumiseen saakka.

Formuloihin lisäjännitystä:

BETSAFELTÄ: F1-ILMAISVETO Lyö 5 € veto Formuloista – saat 10 € ilmaisvedon

Kauden ensimmäinen osakilpailu on aina hieman mystinen betsattava, sillä ensimmäistä kertaa talvitauon jälkeen tiimit ja kuskit ovat tosipaikan edessä. Talven testeistä voisi taas vetää useampiakin johtopäätöksiä, mutta tuskin niissä tiimit ovat vielä edes esitelleet sitä parasta antiaan. Sen nyt voi jo varmuudella sanoa että Mercedes – Red Bull – Ferrari kolmikko tulee todennäköisesti olemaan se kolmikko, joka taistelee jokaisessa kisassa paalupaikasta ja podium-paikoista.

Tälle kaudelle tulee todennäköisesti voimaan vielä sääntömuutos, joka tuo kisan nopeimman kierroksen ajaneelle lisäksi yhden lisäpisteen – se lisää myös jännitystä tähän kisatapahtumaan. On siitä aikaisemminkin voinut jo lyödä vetoa, mutta nyt asiaa tultaneen seuraamaan entistä tarkemmin. Nopein kierros – lisäpiste on mahdollinen, jos sen ajaja on 10. parhaan auton joukossa. Näemmekö siis viime hetken renkaanvaihtoja, draamaa ja rytinää entistä enemmän kuin kisan lopussa yritetään vielä ylimääräistä lisäpistettä? Vaikka tämä tuntuu uudelta jutulta, näin ei itse asiassa ole. Kyseinen piste oli tarjolla kuskeille viimeisen kerran kaudella 1959, joten siitä on jo melkoisen paljon aikaa.

Äänestä ketkä kolme nähdään palkintopallilla!

Valtteri Bottas ja Kimi Räikkönen

Valtteri Bottas ajaa tällä kaudella taatusti omasta kisapaikastaan ja tulevaisuudesta Mercedeksellä ja Formula ykkösissä ylipäänsä. Pahasti Lewis Hamiltonin adjutantiksi juuttunut Bottas ajaa viimeistä kauttaan Mersulla ja korvaajia on jo jonoksi asti. Pakko onnistua, minkälaiset paineet siitä tulevat? F1 -kuskien painorajaa höllennettiin, toivottavasti nyt nähdään myös rennompi Bottas.

Kimi Räikkönen sulki F1-ympyränsä palaamalla Sauberille, joka vielä ennen kautta muutti nimensä Alfa Romeoksi. Minkälainen Romeo & Julia -tarina tästä syntyykään, nähdäänkö Räikkönen esimerkiksi tällä kaudella palkintopallilla? Testit ovat olleet lupaavia, mutta vasta kisarupeama näyttää sen missä oikein mennään verrattuna kaikkiin muihin.

F1 Formula 1 kausi - kuljettajat Kimi Räikkönen Valteri Bottas

Vedonlyönti F1-kisaviikonlopusta

Betsaaminen voi alkaa samoin tein, nyt voi vielä lyödä hyvin vetoa kauden tuloksista. Head-to-head vedot ovat saatavilla viimeistään viikon puolivälin paikkeilla myös Australian kisaan, samoin kuin voi sitten betsata aika-ajojen lähtöjärjestyksestä tai vaikkapa siitä millä aikaerolla kisan ykkönen ja kakkonen maaliin tulevat. Tai tuleeko se turva-auto radalle kesken kisan ja mikä on ensimmäinen auto tai talli joka keskeyttää ensimmäiseksi.

Tarkkaile tilannetta ja löydä omat parhaat kertoimet Australian GP-kisaan! Tästä se pitkä F1-kausi alkaa, onhan istuin kunnossa ja testit testattu? Suomessa lähetysoikeudet TV:n ja livestream-palvelun puolella ovat Cmore-kanavalla, tässä ensimmäisen kisaviikonlopun televisiointiaikataulu. Muista pistää betsit sisään ja herätyskello soittamaan ajoissa!

Kisakalenterin ja vinkit vedonlyöntiin koko kauden osalta löydät meidän F1-sivultamme.

Cmore F1 televisioinnit ja livestream:

  • 1. vapaat harjoitukset pe 15.3. klo 02.55
  • 2. vapaat harjoitukset pe 15.3. klo 06.55
  • 3. vapaat harjoitukset la 16.3. klo 04.55
  • Aika-ajot la 16.3. klo 07.55, lähetys alkaa klo 07.00
  • Osakilpailu su 17.3. klo 07.05, lähetys alkaa klo 06.00

Bottaksella ABLOY ja Räikkösellä iLOQ. Toivottavasti ukot ei ole ihan lukossa ensimmäisessä osakilpailussa:

Formulavedonlyönti - lisäjännitystä kisaan kuin kisaan!

F1 tarjoaa varsin mielenkiintoisen kauden jo itsessään, mutta sitä voi tietenkin lisätä sillä että lyö kisaviikonlopusta vetoa! Mitä lähemmäksi kisa tulee, sitä enemmän eri vedonlyöntiyhtiöt siitä tarjoavat erilaisia vedonlyöntimahdollisuuksia. Katso miltä sivustolta sinä löydät omaan vetomaakuun parhaan valikoiman ja laita betsit muhimaan! Yllätyksiä tulee, toivottavasti vetojen osalta positiivisia sellaisia!

Aseta vetosi