Formula 1 GP Unkari: Sunnuntaina 4.8.2019 kello 16:10

Olisikohan jo Bottaksen vuoro voittaa? Katso kertoimet voittajavetoon ja pistä betsit Bottakselle!
F1 veikkaus
Formula 1 GP Unkari
Elokuu 04,2019
16:10

Formula 1 GP Unkari – juhlivatko suomalaiset?

F1 GP Unkari CMorella – katso livenä!

F1 Unkari televisiointi

Unkarissa riittää perinteisesti paljon suomalaisfaneja ja onhan täällä saatu juhlia Mika Häkkisen, Kimi Räikkösen ja Heikki Kovalaisen voittoa. Olisihan se hieno saada Valtteri Bottas tuohon mukaan?

Cmore F1 televisioinnit ja livestream:

Formulat Hungaroringin radalla 2.-4.8.

  1. vapaat harjoitukset pe 2.8. klo 11.55
  2. vapaat harjoitukset pe 2.8. klo 15.55
  3. vapaat harjoitukset la 3.8. klo 12.55

Aika-ajot la 3.8. klo 15.55, lähetys alkaa klo 15.00

Osakilpailu su 4.8. klo 16.05, lähetys alkaa klo 15.00

Saksan GP meni klassikkokisojen joukkoon!

Saksan F1 GP oli tapahtumaa täynnä ja aika harva taisi saada kohdilleen vedoissaan kolmikon Verstappen – Vettel – Kviyat? Vieläkin yllätyksellisempään riviin oli mahdollisuus, mutta Lance Strollin paukut loppuivat Sebastian Vetteliä vastaan, osittain kiitos Valtteri Bottaksen, joka romutti autonsa ja kutsui paikalle turva-auton ties monennenko kerran. Jotain kisasta kertoo se, että Max Verstappen kävi varikolla peräti viisi kertaa. Ja joku väitti että formuloissa ei tapahdu mitään?

No, alustavien säätietojen mukaan Unkarissa ei ole yhtä kurja sää, joten olisikohan tämä se back to normal kisa? Aika-ajoihin ja kisaan voi siinä tapauksessa taas lyödä ihan reippaasti viisikon Bottas, Hamilton, Vettel, Leclerc ja Verstappen, taitaa mennä loppukauden aika-ajot ja kisat jollekin tämän viisikon jäsenistä?

F1 Brasilian osakilpailun voittajakertoimia - klikkaa ja lyö vetoa!

Veikkaus: Mercedeksen ponnistaa pohjalta voittoon?

Mercedes harvoin epäonnistuu kahdesti ja kun ei välttämättä ole se sadekelin kisa luvassa niin autotkin pysyvät radalla. Siitä on lähdettävä liikkeelle että Mercedes kisan voittaa, vaikka Max Verstappen, Charles Leclerc ja Sebastian Vettel tulevat tässäkin kisassa antamaan kovan vastuksen. Verstappenia voi betsata ainakin palkintopallille, samoin Hamiltonia.

Jos Leclercin hermo pitää, ei hänenkään palkintopallisija ole kaukana tässä kisassa. Vedonlyöjälle jää mietittäväksi miten Valtteri Bottas kokoaa itsensä Hockenheimin radan pinnasta ja miten Sebastian Vettel hyödyntää Saksan osakilpailun kakkossijan huiman nousun jälkeen. Mielenkiintoinen kisa tulossa ja tämän jälkeenhän ohjelmassa on melkein kuukauden mittainen tauko.

Onhan tuo Verstappen melkoinen rattimies, täytyy myöntää.

Verstappen vireessä - mutta nouseeko Mercedes tuhkasta?

Kotikisa ja kaikkea ja vihkoon meni. Retrohenkinen varikkohenkilöstö näytti miten varikkostopit hoidettiin 50 vuotta sitten, hitaasti ja rauhallisesti. Bottaksen kisa oli iso pettymys, samoin Hamiltonin. Unkarissa luvassa parempaa?

Aseta vetosi