F1 Meksiko 28.10.2018, Räikkösen voitosta kerroin 100!

Huima tarjous vetomarkkinoilla. Jos Kimi Räikkönen voittaa tänä viikonloppunakin, niin MrGreen antaa kertoimeksi tasan sata!
Kimi Räikkönen erikoiskerroin Meksiko 100.00 Mr Green
F1 Meksikon GP
Lokakuu 28,2018
21:10

Meksikon F1 -kisassa suurin kysymys suomalaiselle betsaajalle on se, että voittaako Kimi taas? MrGreen antaa Räikkösen voitosta kertoimeksi huiman lukeman 100.00, ja ensiksi on todettava, että tottakai se on huima ylikerroin. Tottakai Jäämies voittaa Meksikon kisan useammin kuin joka sadas kerta.

Räikkönen on ajanut 289 F1 -osakilpailua, joista mies on napannut 21 voittoa. Uran alkupuolella oli hiljaisempaa. Kimi aloitti F1 -sarjassa ajamisen vuonna 2001 Sauberin tallissa, ja ensimmäisen osakilpailuvoittonsa hän otti McLarenilla vuonna 2003. Maailmanmestaruuskautenaan 2007 Räikkönen voitti Ferrarillaan kuusi osakilpailua.

Räikkösen pelaaminen kertoimella 100 on ehdottoman järkevää, mutta Kimi -betsin lisäksi on syytä hakea muitakin vetoja Meksikon kisaan.

 

Mercedeksen Lewis Hamiltonilla on jälleen tänä viikonloppuna mahdollisuus varmistaa kauden maailmanmestaruus. Viime kisassa Teksasin Austinissakin Hamiltonilla oli mahdollisuus MM-tittelin nappaamiseen, mutta siellä se ei onnistunut.

Hamilton loistavassa kunnossa, mutta Austinissa hän jäi kolmanneksi, kun Räikkönen vei voiton. Teksasin kisa katkaisi Hamiltonin neljän voiton putken. Hamilton kuitenkin kasvatti viime viikonloppuna etumatkaansa MM-sarjassa kolmessa pisteellä Sebastian Vetteliin. Hamiltonin pitää epäonnistua pahasti, että maailmanmestaruus ei ratkeaisi Meksikossa.

Hamilton on nyt 70 pistettä Vetteliä edellä, ja kisoja on vielä Meksikon GP mukaan lukien jäljellä kolme. Jos Hamilton on Meksikossa vähintään seitsemäs, niin se riittää.

Hamilton on tällä kaudella ollut palkintopallin ulkopuolella vain kolme kertaa, ja viimeksi se sattui heinäkuun alussa Itävallassa, kun Hamilton joutui keskeyttämään. Meksikon kisassa Hamilton varmaan haluaa varmistaa mestaruuden ilman sen kummempia riskejä. Se tarkoittaa hyvää aika-ajoa, ja varmaa osakilpailua hyvästä lähtöruudusta.

Viime kaudella Meksikon kisan voitti Max Verstappen, muut palkintopallilla olivat Suomi-pojat Bottas ja Räikkönen. Viime vuonnakin maailmanmestaruus ratkesi juuri Meksikossa. Vettel jäi neljänneksi ja Hamilton ajeli rauhassa yhdeksänneksi, sillä homma oli selvä.

Hamiltonin voi jättää syrjään voittajaveikkauksista. Hamiltonin ja Vettelin kummankin voittokerroin Meksikossa on Unibetilla 3.15, ja ainakin Hamiltonin kohdalla se on liian vähän. Vettel ajanee vaikka kovalla riskilläkin voittomielessä, hänen kohdallaan lukema saattaa olla kohdallaan.

Paras veto Kimin osakilpailuvoiton pariksi lienee aika-ajojen voittajaveto. Hamilton saa Unibetilta paalupaikan kertoimeksi 2.65, ja se kelpaa. Hamilton sekä hänen Mersunsa on loppukaudella ollut ylivoimainen pari. Hamilton ei jarruttele aika-ajoissa, kyllä hän paalupaikan saa lähes neljä kertaa kymmenestä.

 

Kimi Räikkönen erikoiskerroin Meksiko 100.00 Mr Green

Kimi Räikkönen voittoon, ja Mr Green maksaa kertoimeksi 100.00!

Eli kupongille MrGreenin kerroin 100 Räikkösen voitosta sekä Unibetin kerroin 2.65 Hamiltonin paalupaikasta. Näillä mennään kohti Meksikon osakilpailua.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä