F1 Saksan GP 22.7.2018, kärkikaksikko on epävarma

Vettel voitti viime kerralla Silverstonessa. Kumpikaan kärkikuskeista ei ole päässyt dominoimaan formuloita, menestystä usein seuraa epäonnistuminen.
F1 Saksan GP
Heinäkuu 22,2018
16:10

Saksan F1 -osakilpailu ajetaan sunnuntaina Hockenheimissa. Kesätaukoon on kaksi kilpailua, ja tällä hetkellä Sebastian Vettel on Ferrarillaan kuskien pistetaulukon ykkönen kahdeksan pistettä ennen Mercedeksen Lewis Hamiltonia.

Hockenheim on Sebastian Vettelin kotirata. Edellinen kisa ajettiin Lewis Hamiltonin kotiradalla Slílverstonessa, ja siellä Vettel kävi nappaamassa voiton. Kuittaako Hamilton nyt Vettelin kotikentällä?

Hamilton oli dominoinut Silvertonen kisoja ennen tämän kauden osakilpailua. Britti oli voittanut ajon neljänä viime kertana, mutta nyt kolarointi heti ensimmäisellä kierroksella Ferrarin kakkosmiehen Kimi Räikkösen kanssa vei Hamiltonin mahdollisuudet. Turhautunut Hamilton jopa tuhahti kisan jälkeen, että sattuipa sopivasti, että toinen Ferrari -mies kävi osumassa hänen autoonsa.

Räikkösen kanssa kolaroituaan Hamilton kyllä näytti taitojaan. Loppujen lopuksi hän nousi vielä kisan toiseksi, ja sai minmoitua vahingot. Mersun tallipäällikön Toto Wolffin mielestä Hamiltonin komea nousu todisti, että hän on nyt paremmassa iskussa kuin Vettel.

Silverstonen kisa päätti kolmen perättäisen kisaviikonlopun putken. Wolffin mukaan Mercedes ei saanut kolmesta kisasta niin paljon pisteitä kuin olisi halunnut, ja syy siihen oli paljolti omat virheet.

”Tässä on kuitenkin hopeareunus. Vaikka emme saanut pisteitä, niin meillä oli kuitenkin kisan nopein auto joka viikonloppuna”, Wolff sanoi.

Mercedeksen talliin on nyt hankala luottaa, kun se tuntuu tekevän paljon vääriä päätöksiä ja samalla menettää pisteitä. Toisaalta, ei Vettelkään ole ollut järin vakuuttava. Hän ei ole voittanut kahdesti perättäin kauden kahden ensimmäisen kisan jälkeen.

F1-kisojen kärkikaksikko ei juurikaan tarjoa vetopeleihin aihetta. Vettel ja Hamilton ovat jatkuvasti vetomarkkinoiden suosikit, mutta he eivät kuitenkaan ole tuoneet sen vertaa tulosta, että kertoimet olisivat tuoneet voittoa pelaajille.

Mielenkiintoisimmat pelivaihtoehdot löytyvät alasijoilta. Esteban Ocon on 21-vuotias ranskalainen, ja hänet voi nostaa esille. Force India on petrannut autoaan viime aikoina, ja Ocon on ollut pisteillä neljä kertaa viidestä viimeisestä. Ocon on ajanut paljon Hockenheimissa pienemmissä sarjoissa, ja kun rata on vielä hyvä Force Indialle, niin Ocon on hyvä pelivaihtoehto.

 

Force Indian Ocon on hyvä vetokohde Hockenheimin kisassa. Betsson antaa kertoimen 2.20 sille, että Ocon on kymmenen parhaan joukossa. Tämän voi kupongille rastittaa mielihyvin.

Aseta vetosi