Formula 1 GP Singapore: su 22.9.2019 - Mersujen vuoro?

Ferrari on voittanut nyt kaksi kertaa peräkkäin F1 -osakilpailun, olisiko jo nyt Mercedeksen vuoro ottaa valtikka takaisin? Radan pitäisi ainakin sopia paremmin nyt johtotähdelle. Olisiko se Bottas joka tämän voittaa?
F1 veikkaus
Formula 1 GP Singapore
Syyskuu 22,2019
15:10

Formula 1 GP Singapore – upea iltakisa!

F1 GP Singapore CMorella – katso livenä!

Formula 1 GP Singapore: Sunnuntaina 22.9.2019 kello 15:10

Charles Leclerc oli jälleen vahvin F1-kisassa Monzassa, tuleeko nyt kolmas voitto putkeen? Ei se mahdotonta toki ole, mutta Singaporen radan oletetaan taas sopivan nyt paremmin Mercedekselle. Red Bullin Max Verstappenin viimeisimmät kisat ovat menneet penkin alle ongelmien ja törttöilyjen takia, jokohan sieltä alettaisiin taas haastamaan kärkeä? Mielenkiintoinen kisa, jossa aika-ajojen betsit ja kisavedonlyönti menee taas viisikolle Hamilton, Bottas, Leclerc, Vettel ja Verstappen. Mutta kuka ajaa ensimmäisenä ruutulipulle, kenen nimiin laitetaan nopein kierros ja mikä talli kerää eniten pisteitä? Monesta eri asiasta voi taas lyödä vetoa kisaviikkonloppua ennen ja tietenkin viikonlopun aikana.

F1 Singapore televisiointi

Singaporen upea katurata ajetaan keinovalojen loisteessa, keskellä Singaporea. Huima rata antaa mahtavat puitteet kisailulle ja samalla se tietää sitä että vähänkin pahempi kolari tuo turva-auton radalle, nyt ei riitä se virtuaalinen turva-auto kun autoa hinataan suojamuurien taakse. Aikaisempina vuosina turva-auto on täällä ajanut kierroksen jos toisenkin ja niin taitaa olla nytkin. Laita tästä muistiin TV-lähetykset ja kerää tietoa omaa vedonlyöntiä varten!

Formulat Singaporen katuradalla 20.-22.9.

  1. vapaat harjoitukset pe 20.9. klo 11.25
  2. vapaat harjoitukset pe 20.9. klo 15.25
  3. vapaat harjoitukset la 21.9. klo 12.55

Aika-ajot la 21.9. klo 15.55, lähetys alkaa klo 15.00

Osakilpailu su 22.9. klo 15.05, lähetys alkaa klo 14.00

F1 Brasilian osakilpailun voittajakertoimia - klikkaa ja lyö vetoa!

Veikkaus: Ferrari ei voita Singaporessa

Singaporen radan ei pitäisi niin hyvin sopia Ferrarille, joka on saanut autoonsa selkeästi lisää hevosvoimia. Nyt vaaditaan jo mutkiin melkoisesti säädettävyyttä ja vauhtia ja sitä on ainakin Mercedeksillä ollut. Max Verstappen voi olla kisan todellinen musta hevonen, vaikka jo suosikkeihin kuuluukin. Tämä on taas yksi niistä kisoista joissa se lopputulos palkintopallilla voi olla todella yllättävä, täällä on nähty isoja lähtösuoran kolareita, dramaattisia keskeyttämisiä ja turva-autojen tuomia yllättäviä tilanteita. Yksi kauden mielenkiintoisimmista kisoista on tässä, muista betsata monipuolisesti tästä kisasta! Sebastian Vettelillä on taas näytön paikka – täällä on voitettu neljä kertaa ennenkin. Kerroin 13.00 on melkoisen kova kupongille, samoin palkintopallipaikka 3.25!

Unibetin kertoimet Singaporen osakilpailun voittoon kuuden kärkinimen osalta:

  • Lewis Hamilton 2.30
  • Max Verstappen 2.60
  • Valtteri Bottas 7.50
  • Charles Leclerc 8.50
  • Sebastian Vettel 13.00
  • Alexander Albon 13.00

Ferrarien juhlat juhlittu - korjaako Mercedes potin?

Mercedes taitaa olla ainakin lähempänä voitto, mutta Sebastian Vettel voi päätyä taas palkintopallille, rata on miehelle mieluinen. Betsaa palkintopallista veto, kerroin Unibetillä 3.25!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä