Formula 1 GP Venäjä: Sunnuntaina 29.9.2019 - Leclerc voittoon?

Ferrari jatkoi Singaporessa erinomaisia otteitaan, tuskin viikossa on ihmeitä ehtinyt tapahtua? MM-taisto tiivistyy, riittääkö Mercedeksille köröttely maaliin kärkikolmikon takana?
F1 veikkaus
Formula 1 GP Venäjä
Syyskuu 29,2019
14:10

Formula 1 GP Venäjä – Ferrareiden heinä tämäkin?!

F1 GP Venäjä CMorella – katso livenä! CMorella maksuton viikonloppu -> Rekisteröidy uutena asiakkaana ja näet mm. Formulat viikonloppuna ilmaiseksi!

Formula 1 GP Venäjä: Sunnuntaina 29.9.2019 kello 14:10

F1 Singapore oli Ferrarin näytöstä alusta loppuun saakka ja muut jäivät tällä kertaa statistin rooliin. Edes kolme turva-autoa ei saanut kammettua punaisia autoja pois kärkipaikalta, miten mahtaa käydä Venäjällä? Teoriassa Ferrarilla on toki vielä mahdollisuudet tallimestaruuden lisäksi myös kuljettajamestaruuteen, mutta tuo vaatisi melkein Lewis Hamiltonin keskeyttämistä useammassakin kisassa. Tällä tahdilla Valtteri Bottas tulee jäämään tämän viisikon viimeiseksi, sylikoiralle annettiin käsky edellisessäkin kisassa päästää kummallista tukkamuotia viljelevä Lewis Hamilton edelle. Näin se vaan jälleen kerran menee Valtterilla.

Käy kuitenkin katsomassa kaikki vedonlyöntikohteet F1-kisoihin, juuri ennen aika-ajoja ja kisaa löydät sivustolta taatusti paljon betsattavaa monessa eri muodossa. Turva-auto on mahdollinen tälläkin radalla, loppuuko Mercedeksen taika Venäjän radalla nyt tähän?

F1 Venäjä televisiointi

Venäjän GP ja sen aika-ajot ja vapaat harjoitukset televisioidaan CMore-palvelun kautta ja tänä viikonloppuna CMore on kaikille rekisteröityneille ilmainen. Näet siis formulat ilmaiseksi suomiselostuksella kun rekisteröidyt uutena käyttäjänä CMore -palveluun!

Formulat Sotshissa 27.-29.9.

  1. vapaat harjoitukset pe 27.9. klo 10.55
  2. vapaat harjoitukset pe 27.9. klo 14.55
  3. vapaat harjoitukset la 28.9. klo 11.55

Aika-ajot la 28.9. klo 14.55, lähetys alkaa klo 14.00

Osakilpailu su 29.9. klo 14.05, lähetys alkaa klo 13.00

F1 Brasilian osakilpailun voittajakertoimia - klikkaa ja lyö vetoa!

Veikkaus: Mercedeksen taika Sotshissa murtuu

Mercedes on voittanut kaikki viisi tällä radalla ajettua kisaa, mutta nyt tämä taika on vaarassa murtua. Lewis Hamilton on täällä voittanut kolmesti, Valtteri Bottas ja Nico Rosberg kertaalleen. Olisiko tässä nyt Sebastian Vettelin, Charles Leclercin tai Max Verstappenin vuoro napata voitto? Mahdollisesti! Käy betsaamassa viisikkoa voittajaksi tai kolmen parhaan joukkoon.

Unibetin kertoimet Sotshin osakilpailun voittoon kuuden kärkinimen osalta:

  • Lewis Hamilton 2.75
  • Max Verstappen 11.00
  • Valtteri Bottas 7.00
  • Charles Leclerc 2.75
  • Sebastian Vettel 4.00
  • Alexander Albon 13.00

Ferrarien juhlat juhlittu - mutta ne vaan tuntuu jatkuvan?

Ferrarit ovat nostaneet reilusti tasoaan ja kauhoneet nyt voittoja peräjälkeen. Tuskin mikään on nyt tähän kisaan radikaalisti muuttunut, joten Ferrareille betsit? Kyllä vaan.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä