FA Cup: Chelsea - Liverpool 03.03.2020 Klo 21.45

FA Cup ja neljännesvälierät tarjoavat tiistaina 03.03.2020 ison ottelun Lontoossa Stamford Bridgellä! Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
Valioliiga: Watford - Liverpool
Helmikuu 29,2020
19:30

FA Cup: Chelsea yllättäen ennakkosuosikki?

FA Cupin neljännesvälierät jatkuvat tiistaina 03. maaliskuuta kolmen ottelun voimin. Lontoossa kello 22.00 alkavassa ottelussa kohtaavat Valioliigan suurjoukkueet Chelsea sekä Liverpool. Molemmat joukkueet lähtevät legendaarisen Cupin seuraavaan pudotuspelioteluun allaan pettymys viikonlopun sarjakierrokselta. Chelsea pelasi lauantaina 2-2 tasapelin Bournemouthia vastaan. Liverpool sen sijaan koki yllättävän (mutta väistämättömän) kauden ensimmäisen tappion Watfordille lopputuloksin 3-0. Vedonlyöntisivut tarjoavat otteluun yllättävänkin tasaiset pitkävetokertoimet 2.50 – 4.00 – 2.60

Chelsea pelannut hyvin odotuksiin nähden

Odotukset Chelsean menestyksen suhteen jalkapallokauden 2019/20 alla olivat varovaiset. Joukkue ei päässyt siirtokieltojen vuoksi rellestämään pelaajamarkkinoilla, Eden Hazard jätti seuran ja valmennusvastuu lankesi Valioliigatasolla tulokasvalmentajalle, seuraikoni, Frank Lampardille. Nuori joukkue aloitti kauden hyvin ja tehokasta peliä tarjoten. Kevätkaudella Tammy Abrahamin loukkaantumiset ja otteluruuhka ovat kuitenkin iskeytyneet vasten sinisten kasvoja. Edellisestä viidestä ottelusta Chelsea on voittanut vain yhden, jääden kahdesti jopa nollille Stanford Bridgellä. Tähän kun lisätään tammikuulta tappio sekä tasapeli Newcastlea ja Brightonia vastaan niin joukkueen henkinen kantti on nyt koetuksella. FA Cup tarjoaa Chelsealle todennäköisesti tämän kauden viimeisen mahdollisuuden pokaalin voittamiseen. Kuinka kovasti Chelsea haluaa voittoa?

Millaisia muistoja tiistaina syntyy:

Liverpoolilla ”ei kulje”

Liverpool on pelannut uskomattoman kauden. Joukkue koki viime lauantaina Watfordia vastaan kauden ensimmäisen tappion Valioliigassa eikä niitä tappiota ole muissakaan kilpailussa paljoa tullut. Mutta, tappiota ja maalittomia pelejä osui Liverpoolille peräti kaksi kappaletta kahden viikon sisään ja taisi joukkueen 3 – 2 West Ham voitossakin olla mukana vähän pyhää henkeä sekä tuuria. Onko Jurgen Kloppin koneen moottori hyytymässä? Brittilehtien mukaan Liverpoolin ongelmat ovat olleet joo tovin havaittavissa ja ne ongelmakohdat löytyvät juuri nyt keskikentältä. Fabinho ei ole onnistunut puolustavassa roolissa paluunsa jälkeen, Naby Keita ei ole fyysisesti hyvässä iskussa ja seuraikonit, taistelevat metsot, Jordan Henderson sekä James Milner ovat olleet poissa peleistä vammojen vuoksi. Iskeekö Chelsea nopeilla hyökkäyksillä Liverpoolin keskikenttään reiän?

Yhteenveto: Chelsea – Liverpool

Kumpikaan joukkue ei ole varsinaisesti loistanut edellisisissä otteluissa. Chelsea lähtenee kuitenkin tähän otteluun Liverpoolia suuremmalla intohimolla. Liverpoolilla on edessään kova kamppailu Atletico Madrida vastaan Mestarien liigassa, joten kokoonpanossa lienee lepuutuksia. Toki Chelsea pelaa myös vielä Mestarien liigaa mutta eiköhän joukkue ja Lampard tiedä, että se juna meni jo, tähän turnaukseen viimeiset paukut! Chelsea lähtöiset vedot kupongille

Vedonlyöntisivusto Unibet tarjoaa otteluun edellä mainituille kohteille seuraavat kertoimet:

⭐ Tuplamahdollisuus – Chelsea/Tasapeli 1.50

⭐⭐ Jatkoon menevä joukkue – Chelsea– 1.85

⭐⭐⭐ Chelsea voittaa– 2.57

Bonuksilla hyvä startti vedonlyöntiin!

Eri vedonlyöntisivustot tarjoavat paljon toisistaan poikkeavia loistavia vedonlyöntikohteita jalkapallo-otteluihin. Tutustu eri sivuihin, nappaat parhaat bonukset vedonlyöntiin ja lyö vetoa maailman parhaasta futiksesta!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä