Sunnuntai 22.4.2018 - FA Cup välierässä Chelsea - Southampton. Kumpi menee finaaliin?

Molempien Valioliiga-kausi on mennyt mönkään, tästäkö lohtua loppukauteen? Betsaa voittajaa!
Chelsea - Southampton
huhtikuu 22,2018
17:00

Chelsea – Southampton klo 17:00 sunnuntai 22.4.2018

Sunnuntaina toisesta FA Cupin finaalipaikasta taistelevat Chelsea ja Southampton. Mukavasti tämä kaksikko otti toisistaan mittaa viime viikonloppuna ja huikeiden vaiheiden jälkeen Chelsea poistui tuosta ottelusta voittajana, vaikka oli vielä 69 minuutin jälkeen 2-0 tappiolla. Southamptonin musta vajaa 10 minuuttinen toi Chelsean tasoihin ja johtoon kahdella Olivier Giroudin ja yhdella Eden Hazardin maalilla. Mitä draamaa nähdään Wembleyllä sunnuntaina?

Tuossa ottelussa Chelsean avaus oli seuraava, mutta vaihtojakin nähtiin:

Courtois – Chaill, Christensen – Azpilicueta – Alonso, Kante, Fabregas, Zappacosta – Hazard, Willian – Morata

Chelsea pelasi vielä torstaina Burnleytä vastaan ja Southampton pelasi samaan aikaan Leicesteriä vastaan. Tuliko loukkaantumisia tai kolhuja jotka estävät pelaamisen tässä pelissä?

 Southamptonin kokoonpano Chelseaa vastaan oli:

McCarthy – Hoedt, Yoshida, Bednarek – Bertrand, Höjberg, Romeu, Soares – Tadic, Ward-Prowse – Long

 Valioliigassa Southampton on todella tukalassa tilanteessa Stoken ja West Bromwichin kanssa. Kun pelaamatta on viisi kierrosta Valioliigaa, tämä kolmikko löytyy putoajien paikalta. Vielä on nousulle aikaa, mutta se vaatisi pisteitä. Ja niitähän ei tästä FA Cupin välierästä ole luvassa yhtään. Balsamia sitäkin enemmän haavoille ja tietty kummallekin. Chelsean kausi on ollut mestaruuskrapulassa aika kammottava.

Chelsea – Southampton kertoimet ja vedonlyönti

FA Cup tunnetaan siitä että yllätyksiä sattuu ja tapahtuu. Niitä on nähty myös tällä kaudella, mutta nähdäänkö vielä? Kahdesta välieräparista Southampton on se, joka sen isoimman yllätyksen voisi tehdä ja siitä luonnollisesti vedonlyöjiä palkitaan isolla kertoimella. Molemmille finaalipaikka maistuisi enemmän kuin hyvin, mutta tästäkään ottelusta ei voi kuin toinen joukkue sinne edetä. Chelsealla on materiaalietu selkeästi puolellaan, mutta ei näitä pelejä edelleenkään pelkästään paperilla ratkota.

Southampton on voittanut FA Cupin viimeksi 1976, ainoan kerran lisäksi se on ollut kolme kertaa myös FA Cupin finaaleissa.  Chelsea on puolestaan voittanut FA Cupin peräti 7 kertaa ja ollut finaalissa sen lisäksi viisi kertaa, viimeksi viime kaudella. Viimeisin voitto on vuodelta 2012, joten kyllähän finaalipaikka myös varmasti Chelsealle maistuisi.

Edellisen ottelun perusteella maalirikas matsi tulossa?

Chelsea pelasi vielä torstaina Burnleytä vastaan ja Southampton pelasi samaan aikaan Leicesteriä vastaan. Tuliko loukkaantumisia tai kolhuja jotka estävät pelaamisen tässä pelissä?

Aseta vetosi