FA Cup: Derby - Manchester United 05.03.2020 Klo 21.45

FA Cup draamaa veikkaajien iloiksi! Lähdemme tällä kertaa uimaan vastavirtaan, toki hyvillä argumenteilla varustettuna . Derbyn seitsemässä viimeisessä ottelussa maaleja on räiskitty joka kertaa molempiin verkkoihin mutta jäisikö kotijengi tänään nollille?
FA Cup: Derby - Manchester United
Maaliskuu 05,2020
21:45

FA CUP  Neljännes välierät (Kierros 5 )  Derby  County- Manchester  United

Pride Park Stadium,  Derby , Englanti
Pitkävetokertoimet (888) 6.50 – 4.33 – 1.55
TV:  Viasat Jalkapallo, Viaplay | 21.45

FA Cup: Derby – Man United, vierasjoukkue iso suosikki

Torstaina 05.03.2020 jatkuvat FA Cup pelit. Illan helmenä on Manchester United legenda Wayne Rooneyn kohtaaminen entisestä seuraansa vastaan. Pystyykö tällä hetkellä Championshipissä sijalla 13. oleva Rooneyn tähdittämä Derby County tiputtamaan punaiset paholaiset ulos Cupista?

Wayne Rooney parrasvaloissa?

Wayne Rooney teki kahdentoista United vuoden aikana yhteensä 253 maalia 559 ottelussa. Kaudesta 2017/18 alkaen Evertonissa, DC Unitedissa ja Derbyssä pelannut Wäinö on tehnyt 36 maalia. Tällä hetkellä Derbyssä vähän puolustavammassa roolissa pelaava Rooney on edelleen maailmanluokan viimeistelijä mutta vastus on torstaina kova.

Sergio Romero kuin muuri

Manchester Unitedin maalilla pelannee torstai-illan ottelussa Sergio Romero  joka on päästänyt edellisessä kahdeksassa pelaamassaan ottelussa vain yhden takaiskumaalin. David De Gea teki ison virheen Everton ottelussa joten on ihme jos espanjalainen aloittaisi Cup-peliä.

Romero on ensisijaisesti Manchester Unitedin Cup-vahti ja argentiinalainen on hoitanut sen tontin hienosti:

  • Man United 3 – 0 Partizan
  • Man United 4 – 0 AZ Alkmaar
  • Man United 3 – 0 Colchester
  • Wolves 0 – 0 Man United
  • Man United 1 – 0 Wolves
  • Tranmere 0 – 6 Man United
  • Club Brugge 1 – 1 Man United
  • Man United 5 – 0 Club Brugge
TELEGRAM KANAVA

Yhteenveto: Derby – Man United

Sille että kotijoukkue Derby jää ottelussa maaleitta saa reippaasti yli kahden kertoimen. Kohteelle, jossa toinen joukkueista jää maaleitta on tarjolla niin ikään yli 2.00 lukemia. Derby on onnistunut edellisessä kahdessa kotipelissä molemmissa kertaalleen maalinteossa Fulhamia ja Huddersfieldiä vastaan. Torstai-illan vastus on kuitenkin eri kaliiberia ja ManU on nollannut edellisen viiden ottelun aikana muun muassa Chelsean sekä Manchester Cityn vieraskentillä.

Vedonlyöntisivusto 888 tarjoaa otteluun edellä mainituille kohteille seuraavat kertoimet:

⭐Molemmat joukkueet tekevät maalin – Ei 2.14

⭐⭐ Kotijoukkue alle 0.5 maalia– 2.50

⭐⭐⭐ Tulosveto 0-1 – 8.00

Derby laittaa Red Devilsit ahtaalle

FA Cupin neljännesvälierissä on tehty vain yhdessä ottelussa varsinaisella peliajalla yli 2.5 maalia. 4/7 ottelussa toinen joukkueista on jäänyt maaleitta. Miten käy tänään?

Aseta vetosi